راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام.اون دوستمون مرام نذاشت:(
كسي ميدونه كجا توي تهران 360 پال پرميوم داره؟با چه قيمتي؟(ntsc نميخوام بازي ارجين در دسترسه)
مموريه 60 رو تو تهران جايي داره؟

مموری رو پایتخت 40-50 تومان فردا پسفردا میاره.
با هارد.
50 تا بازی کپی رو با هر کوفتو رجیونی هم میاره
عکس قبلیت خیلی باحال بود m_unknown_r
همونی که پسره موهاش شلوغ بود

اين هم اطلاعات تكميلي:
چنانچه به دنبال يک لذت واقعي هستيد ميتوانيد استفاده از Xbox360 را تجربه کنيد.
حدود يک سال از ارائه اين دستگاه ميگذرد، اما هنوز زمينه کاري در استفاده از اين محصول در ايران کم است. مدتي پيش، يک هکر قدرتمند، تنها به خاطر نداشتن اين دستگاه، سايت رسمي مايکروسافت را هک کرد و علت آن را نداشتن وضع مالي مناسب براي خريد اين دستگاه اعلام کرد. اين دستگاه که از محصولات مايکروسافت است، از سه پردازنده مستقل که هر کدامشان قدرت محاسبه اي برابر با 3.2 گيگاهرتز دارند بهره ميبرد. پردازنده گرافيک آن از نوع ATI بوده و با سرعتي برابر با 500 مگاهرتز به پردازش تصاوير ميپردازد. 512 مگابايت حافظه داخلي از نوع GDDR3 نيز ميتواند به بهتر شدن عملکرد اين دستگاه کمک کند. همچنين Xbox360 قابليت پخش HD-DVD و تصاوير HD را دارد. براي هر چه بهتر شدن اجراي بازيها، يک هارد ديسک 20 گيگابايتي بر روي دستگاه نصب شده است.
به گفته صاحب نظران، قدرتي که اين دستگاه از نظر پردازش تصاوير دارد، هنوز بر روي هيچ کارت گرافيکي يافت نميشود. ضمنا شما علاوه بر بازي کردن، ميتوانيد کارهايي نظير نگاه کردن فيلمهاي HD ، اتصال به اينترنت، تماشاي تصاوير Jpeg و همچنين گوش کردن به MP3 انجام دهيد.
همچنين شما ميتوانيد اطلاعات موجود در هارد ديسک دستگاه را از طريق پورت USB2.0 به حافظه اي که در اختيار داريد منتقل کرده و در سيستمهاي ديگر استفاده کنيد.
از ديگر مزاياي اين دستگاه، کنترلرهاي بي سيم ( بلوتوث ) آن است. اين ميتواند کمک زيادي به شما کند. ميتوانيد هر کجا که مايليد بنشينيد. کنترلرهاي اين دستگاه قابل شارژ هستند.
برترين تکنولوژِهاي دنيا همه در اين دستگاه گرد هم آمده اند تا بتوانند بک هيجان واقعي را براي شما فراهم کنند.قيمت اين دستگاه 450 دلار آمريکا است.
منابعش مختلفه....

سلام به تمام ایرانیهای عزیز
چند سوال داشتم که اگه هرکی لطف کنه جواب بده ممنون میشم
در کل بازیهای اورجینال کنسول Xbox 360 در تهران چند تا هست تا این زمان البته مالntsc-u
و قیمتشون چقدره و اگه مممکنه نام بازی ها رو بگید
موفق باشید

سلام به تمام ایرانیهای عزیز
چند سوال داشتم که اگه هرکی لطف کنه جواب بده ممنون میشم
در کل بازیهای اورجینال کنسول Xbox 360 در تهران چند تا هست تا این زمان البته مالntsc-u
و قیمتشون چقدره و اگه مممکنه نام بازی ها رو بگید
موفق باشید
اقا طاهر اسم بازی ها رو نوشت.بازيهاي اورجينال هم 50 تا 70 هم ميفروشن .

توجه توجه مژده دارم برای شما...
من2 تا بازی ارجینال دارم که می خوام بفروشم. با هم 50
1.fifa 06: road to fifa world cup
2.need for speed:most wanted
ارزون ترین جای دنیا
فقط و فقط دو تاش باهم 50
بسیار تمیز
ntsc/j

اين هم اطلاعات تكميلي:
حدود يک سال از ارائه اين دستگاه ميگذرد، اما هنوز زمينه کاري در استفاده از اين محصول در ايران کم است. مدتي پيش، يک هکر قدرتمند، تنها به خاطر نداشتن اين دستگاه، سايت رسمي مايکروسافت را هک کرد و علت آن را نداشتن وضع مالي مناسب براي خريد اين دستگاه اعلام کرد. اين دستگاه که از محصولات مايکروسافت است، از سه پردازنده مستقل که هر کدامشان قدرت محاسبه اي برابر با 3.2 گيگاهرتز دارند بهره ميبرد. پردازنده گرافيک آن از نوع ATI بوده و با سرعتي برابر با 500 مگاهرتز به پردازش تصاوير ميپردازد. 512 مگابايت حافظه داخلي از نوع GDDR3 نيز ميتواند به بهتر شدن عملکرد اين دستگاه کمک کند. همچنين Xbox360 قابليت پخش HD-DVD و تصاوير HD را دارد. براي هر چه بهتر شدن اجراي بازيها، يک هارد ديسک 20 گيگابايتي بر روي دستگاه نصب شده است.
به گفته صاحب نظران، قدرتي که اين دستگاه از نظر پردازش تصاوير دارد، هنوز بر روي هيچ کارت گرافيکي يافت نميشود. ضمنا شما علاوه بر بازي کردن، ميتوانيد کارهايي نظير نگاه کردن فيلمهاي HD ، اتصال به اينترنت، تماشاي تصاوير Jpeg و همچنين گوش کردن به MP3 انجام دهيد.
همچنين شما ميتوانيد اطلاعات موجود در هارد ديسک دستگاه را از طريق پورت USB2.0 به حافظه اي که در اختيار داريد منتقل کرده و در سيستمهاي ديگر استفاده کنيد.
از ديگر مزاياي اين دستگاه، کنترلرهاي بي سيم ( بلوتوث ) آن است. اين ميتواند کمک زيادي به شما کند. ميتوانيد هر کجا که مايليد بنشينيد. کنترلرهاي اين دستگاه قابل شارژ هستند.
برترين تکنولوژِهاي دنيا همه در اين دستگاه گرد هم آمده اند تا بتوانند بک هيجان واقعي را براي شما فراهم کنند.قيمت اين دستگاه 450 دلار آمريکا است.
منابعش مختلفه....

HD-DVD هنوز نیومده

دوستان عزيز بازيهاي Ghost Recon و Need For Speed Most Wanted نسخه NTSC/U آماده شده ، Ghost Recon بجز U به J هم ميخوره ولي به PAL نمي‌خوره ، NFS فقط به U ميخوره.
هر كس خواست زنگ بزنه به آقا تكاوچ ، شماره تلفن 66717132

اين هم اطلاعات تكميلي:
منابعش مختلفه....
ممنون از اطلاعات شما ، فقط چند تا نكته رو من اصلاح ميكنم :
اطلاعات موجود در دستگاه رو نميشه با USB يا هر چيز ديگه اي (بجز مموري كارت استاندارد) به جاي ديگه اي منتقل كرد (فعلاً امكان پذير نيست)
كنترلرهاي بيسيم يا همون دسته هاي كنسول از تكنولوژي Bluetooth استفاده نمي‌كنند بلكه با امواج راديويي RF كار مي‌كنند. در ضمن در حالت عادي كنترلرهاي دستگاه قابل شارژ نيستند و بايد كيت شارژ رو جدا خريد(باطريهاي موجود در دستگاه استاندارد قابل شارژ نيستن). حداكثر فاصله كنترلر تا كنسول هم طبق گفته مايكروسافت 10 متر هست.
قيمت دستگاه هم 399 و 299 دلار هست.

كنترلرهاي بيسيم يا همون دسته هاي كنسول از تكنولوژي Bluetooth استفاده نمي‌كنند بلكه با امواج راديويي RF كار مي‌كنن
دقیقا! منم اول فکر میکردم با بلو توث هست ولی اینطوری نیست؛ اگه با بلوتوث بود میشد با گوشی های بلوتوث دار شناسایش کرد که اینطوری نیست

دوستان عزيز چند تا بازي ديگه آماده شده :
Dead Or Alive 4 نسخه NTSC/J
Battlefield 2 : Modern Combat نسخه NTSC/U
Need For Speed Most Wanted نسخه NTSC/J كه همه چيزش ژاپنيه !
Enchant Arm نسخه NTSC/J

بازيهاي بالا فقط به Region مربوطه ميخورن.

در حال حاضر ليست كلي بازيها و Region‌مربوطه هر كدوم اينه :
Call Of Duty 2-U-P-J
Ridge Racer 6-U-P
Prey-P-U-J
MotoGP 2006-U-J-P
Tomb Raider Legends-U-J-P
Full Auto-P-U-J
Oblivion-J-U
Dead Rising-U-J
Need For Speed: Most Wanted-U-J
Madden NFL 2006-U
Ghost Recon: Advanced War Fighter-U
Battlefield 2: Modern Combat-U
FIFA 06 Road To FIFA World Cup-U
FIFA World Cup Germany 2006-J
Germany World Cup 2006-J
Project Gotham Racing 3-J
Top Spin 2-J
Dead Or Alive 4-J
Enchant Arm-J
هركس خواست زنگ بزنه به آقا تكاوچ ، تلفن 66717132.
موفق باشيد

اگر کنترلرهای X360 با بلوتوث بود که مشکلی ایجاد نمی شد.ولی فکر کنم فاصله 10 متری بخاطر این مورد انتخاب شده که در فواصل بیشتر از 10 متری ، درصد تاثیر گرفتن کنترلر ها از پارازیت هایی که دیگر وسایل برقی در اطراف کنسول هستند ، بیشتر می شود . در نتیجه درصد نویزها در ثانیه کاهش یافته و شاهد دیرتر اجرا شدن دستورات ( در صدم ثانیه بیشتر ) خواهیم بود.البته این تصور من است و ممکن است درست نباشد. در این مورد طاهر جان استادمون هستند.
یکی از بچه ها هم پرسیده بود که دستگاه Premium US داخل تهران پیدا می شود یا نه ...
دیروز همراه یکی از دوستانم که قصد دارد PS2 ش رو بفروشد و X360 بگیرد ، برای قیمت کردن دستگاه سری به سرزمین رایانه زدیم.از آقا حسین که قیمت Premium رو پرسیدم گفت : « پریمیوم ای که توسط خودمون کپی خور شده و به همراه 4 بازی Burnout : Revenge ، Dead or Alive 4 ، Preject Gotham Racing 3 و Dead Rising که در بسته اش قرار داده ایم رو به قیمت 600 تومن می فروشیم. » البته این قیمتی رو که به من گفت را شاید با تخفیف حساب کرده بود،چون من حدود یک ماه پیش شنیدم که به یک نفر خریدار 670 تومن گفته بود. ظاهرا" مدلش هم US است.به هر حال اگر کسی می خواهد X360 بخرد به نظر من گزینه اولش قبل از اومدن مدچیپ آقا تکاوچ و گزینه بعدی سرزمین رایانه است.وگرنه بقیه X360 هایی که در بازار موجود هستند و بین 470 تا 530 تومن به فروش می رسند همگی به روش فریم ویر کپی خور شده اند و همانطور که میدونیم به این روش اصلا" نمی شود اطمینان کرد.
---------------------------------------------------------------------------------------------
خیلی خوشحالم که یکی از دوستان قدیمی ام رو اینجا می بینم...میلاد جان X360 ات مبارک !;)
خود من هم تا هفته ی دیگر این سیستم PC ام را رد می کنم ، فقط مانیتور LG 17" F700P را نگه می دارم و یکی از این پریمیوم های سرزمین رو بصورت قسطی برمی دارم.400 تومن جلو می دهم و بقیه اش هم اقساط 5 ماهه....در طول این یک سال هم پول جمع می کنم برای Wii و یک سیستم کلاس بالا ......
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی...;)

تکاوچ جان هنوز بازی ها رو میده دونه 10 هزار تومن؟ هنوز ارزون نشده؟
میگفتن یه سری بازی ارزون قیمت داره میاد؛ خبری از اون ها نشده هنوز؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or