راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان یه سوال داشتم کلا آرکید با برد جاسپر الان ارزش خرید داره واینکه بدون هارد بازی کردن چه مشکلاتی داره؟

دوست عزیز چرا ارزششو نداره؟؟بالاخره برد جاسپر بعد فالکون اومده و تا حالا هم خدا رو شکر مشکل جدی ازش گزارش نشده
اگه بدون هارد بازی کنی دیگه نمیتونی بازیها رو بریزی تو هارد در نتیجه صدای کنسول وقت بازی خیلی زیاد میشه ثانیا اگه از live چیزی دانلود کنی یا کلا اهل live باشی جا نخوهی داشت ثالثا اگه هارد داشته باشی اونوقت میتونی مثلا دیسکای مالزی رو هم استفاده کنی چون دیگه واسه لنز دستگاهت تقریبا بی ضرره(چون از هاردت بازیو میخوونه)
حالا تصمیم با خودته

دوستان من یک X360 arcade دارم ولی دیگه ازش خسته شدم از بس خرجش کردم به دلیل 3 چراغ!
حالا می خوام برم ELITE بخرم حدود قیمت Elite را می خواستم
با تشکر

الایت الان از 380 هزار تومان به بالا با مادربورد فالکون توی بازار پیدا میکنی .

ببخشید ایکس باکس360 مثل ps3 ریجن فری هستش

XBox 360 دارای 3 تا ریجن PAL و NTSC/UC و NTSC/J هست.
می تونید برای اطلاعات کامل در مورد این کنسول به تاپیک زیر مراجعه کنید،که قبل از پست دادن در اینجا می تونستید بخونیدش :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

چطوری میشه اطلاعات رو یه هاردو ریخت رو یکی دیگه مثلا یه پریمیوم داری یه پریمیوم دیگه میخری میخای سیو و account live و ... بره رو اون یکی
اصلا میشه این کارو کرد؟
ممنون

چطوری میشه اطلاعات رو یه هاردو ریخت رو یکی دیگه مثلا یه پریمیوم داری یه پریمیوم دیگه میخری میخای سیو و account live و ... بره رو اون یکی
اصلا میشه این کارو کرد؟
ممنون

با این کابل میشه :

xbox-360-hard-drive-transfer-20070426021943688-000.jpg

Code:
http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/datamigration.htm

فکر نمی کنم توی ایران گیر بیاد.
با Memory Unit هایی که برای کنسول XBox 360 هست هم می تونید این کار رو انجام بدید.
البته شما که پرمیوم دوم رو می خری،می تونی هاردهاشون رو جا به جا کنی که نیاز نباشه اطلاعات رو انتقال بدی.

یه جا دیدم نوشته بود یه کابلی تو جعبه ها elite هست که این کارو میکنه حالا واقعآ هست؟؟؟

کابلی که بشه باهاش این کار رو کرد توی الایت نیست.
این تصویری که توی پستم گذاشتم،همون کابلی هست که شما برای انجام این کار لازم داری و توی ایران هم گیر نمیاد.
البته شاید جاهای خاص از این کابل داشته باشن که احتمالش هم کمه.

خیلی ممنون
در ضمن یک سوال دیگه ای هم داشتم توی مادربورد های X360 - فالکون بهتره یا جاسپر؟

قطعا" Jasper بهتر هست.اما تفاوت این دو مادربورد خیلی زیاد نیست که بگید Jasper خیلی بهتر از Falcon هست.
در کل Jasper در حال حاضر جدیدترین و بهترین مادربورد عرضه شده هست برای XBox 360.

اگه من الان جاسپر بخرم داشبردی که روش هست همون داشبرد جدید هست که میشه باهاش بازی روی هارد ریخت؟یا باید دانلود کنم؟
ریختن بازی روی هارد نیاز به انجام کار خاصی داره؟میشه بگید چطوری باید ریخت روی هارد؟میدونم ارکید هارد نداره،هاردشو جدا میخرم
مرسی

اگه من الان جاسپر بخرم داشبردی که روش هست همون داشبرد جدید هست که میشه باهاش بازی روی هارد ریخت؟یا باید دانلود کنم؟
ریختن بازی روی هارد نیاز به انجام کار خاصی داره؟میشه بگید چطوری باید ریخت روی هارد؟میدونم ارکید هارد نداره،هاردشو جدا میخرم
مرسی
خیر داشبورد جدید نصب نیست
ولی اگه یکی از بازی های جدید مثل H.A.W.X رو بزاری خودش اپدیت میکنه که بتونی بازی ها رو بریزی روی هارد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or