راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اول سلام...
چنتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم:

1:من دیگه حوصله صبر کردن ندارم میخوام همین فالکون رو بخرم کسی فالکون داره بگه خوبه؟

2:من تا الان فکر میکردم اینی که دستمه 12 ولت هست ولی اشتباه میکردم، این که میگن اگه 12 ولت کنی صدای بویینگ و ایرباس ازش در میاد یعنی چی؟((یعنی صداش غیر غابل تحمله؟))

3:آیا راه دیگهای هم هست مثلا 12ولت نکنیم یه کم پایین تر یعنی 9 یا 7 ولت کنیم؟

4:آیا میشه قاب رو برید و روی cpu , gpu رو فن قرار بدیم؟ آیا این کار به دستگاه آسیب میزنه؟

5:در کل می سرفه فالکون بخرم یا ضرر میکنم؟

و در آخر ببخشید که بعضی از سوالها به اینجا ربط نداشت چون میخواستم جواب همرو یکجا بگیرم...

دوستان من می خوام یکشنبه یا دوشنبه بخرم لطفا راهنمایی کنید

من یه کنسول آرکید دارم که کابل hdmi براش خریدیم که وصل کنم به تلویزیون ال سی دی خداروشکر وصل شد و مشکل حل شد بعد ما یک home theater هم داریم که می خوایم از این سینمای خانگی صدا هم داشته باشیم . برای این مورد یک کابل اوپتیک خریدیم که یه سره کابل اوپتیک میخوره به سینمای خانگی سره دیگش قاعدتا باید بخوره به کنسول که کنسول همچین جایی نداره و باید این وسط یک کابل واسط باشه . نکست جن گفت که آرکید خودش یه کابل داره که برای این مورد هست و میشه سره اوپتیک رو بهش زد و وصل بشه به کنسول . من هیچ کابی ندیدم که این سره اوپتیک بتونه بهش بخوره . میتونید راهنمایی کنید ؟

این هم عکس کابله : http://i44.tinypic.com/e7xdaf.jpg
برای وصل کردن optic باید کابل AV خود 360 رو وصل کنی و بعد کابل نوری رو به جایی که در شکل زیر مشخصه وصل کنی. (در واقع optical out در 360 روی کابلش هست نه روی خودش.)
2v0gzh3.jpg

نقل قول:
نوشته شده توسط ariashop.ir
من یه کنسول آرکید دارم که کابل hdmi براش خریدیم که وصل کنم به تلویزیون ال سی دی خداروشکر وصل شد و مشکل حل شد بعد ما یک home theater هم داریم که می خوایم از این سینمای خانگی صدا هم داشته باشیم . برای این مورد یک کابل اوپتیک خریدیم که یه سره کابل اوپتیک میخوره به سینمای خانگی سره دیگش قاعدتا باید بخوره به کنسول که کنسول همچین جایی نداره و باید این وسط یک کابل واسط باشه . نکست جن گفت که آرکید خودش یه کابل داره که برای این مورد هست و میشه سره اوپتیک رو بهش زد و وصل بشه به کنسول . من هیچ کابی ندیدم که این سره اوپتیک بتونه بهش بخوره . میتونید راهنمایی کنید ؟

این هم عکس کابله : http://i44.tinypic.com/e7xdaf.jpg

برای وصل کردن optic باید کابل AV خود 360 رو وصل کنی و بعد کابل نوری رو به جایی که در شکل زیر مشخصه وصل کنی. (در واقع optical out در 360 روی کابلش هست نه روی خودش.)
2v0gzh3.jpg

فکر کنم نمیشه HDMI و کابل AV رو همزمان وصل کرد. باید از کابل خروجی صدا که همراه Elite هست استفاده کرد. حداقل برای من که به این صورت بود.

فکر کنم نمیشه HDMI و کابل AV رو همزمان وصل کرد. باید از کابل خروجی صدا که همراه Elite هست استفاده کرد. حداقل برای من که به این صورت بود.
این به اندازه سَری کابل hdmi مربوط می شه. اگر بزرگ باشه گیر می کنن به هم. البته می شه در صورت بروز این مشکل محافظ پلاستیکی یکی از کابل ها رو باز کرد تا دو تا کابل با هم قابل استفاده باشن.

بله توی هر 3 مدل هست.
این اکانت تاریخش بسته به کنسول منظورم اینه که اگر من اکانت رو الان استفاده نکنم 1 سال دیگه استفاده کنم اشکال نداره یعنی از بین نمیره ارزشش . از اولین باری که وصل بشم با اون اکانت میتونم تا 1 ماه کار کنم ؟ یا اینکه از زمانی که میخرم تاریخ داره ؟ چی جوریه ؟:confused:
راستی دستگاه رو وقتی خریداری میکنیم hdmi کابلش توش هست ؟ ( الایت )

این اکانت تاریخش بسته به کنسول منظورم اینه که اگر من اکانت رو الان استفاده نکنم 1 سال دیگه استفاده کنم اشکال نداره یعنی از بین نمیره ارزشش . از اولین باری که وصل بشم با اون اکانت میتونم تا 1 ماه کار کنم ؟ یا اینکه از زمانی که میخرم تاریخ داره ؟ چی جوریه ؟:confused:
خیر ازشش از بین نمیره!
بله از اولین باری که وصل بشی میتونی تا 1 ماه استفاده کنید بعد از 1 ماه تبدیل به silver میشه;)

سلام
من موندم 360 بگیرم یا ps3 کدوم بهتره
ps3 خریدن بازیش یکمی زور داره والا
راستی من دوست دارم online بازی کنم در این صورت کدوم بهتره
360 هم که بن میکونه ایا راهی هست برای جلوگیری از بن شدن
مرسی

اول سلام...
چنتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم:

1:من دیگه حوصله صبر کردن ندارم میخوام همین فالکون رو بخرم کسی فالکون داره بگه خوبه؟

2:من تا الان فکر میکردم اینی که دستمه 12 ولت هست ولی اشتباه میکردم، این که میگن اگه 12 ولت کنی صدای بویینگ و ایرباس ازش در میاد یعنی چی؟((یعنی صداش غیر غابل تحمله؟))

3:آیا راه دیگهای هم هست مثلا 12ولت نکنیم یه کم پایین تر یعنی 9 یا 7 ولت کنیم؟

4:آیا میشه قاب رو برید و روی cpu , gpu رو فن قرار بدیم؟ آیا این کار به دستگاه آسیب میزنه؟

5:در کل می سرفه فالکون بخرم یا ضرر میکنم؟

و در آخر ببخشید که بعضی از سوالها به اینجا ربط نداشت چون میخواستم جواب همرو یکجا بگیرم...

1- جوابی ندارم :smile:

2- خیر شایعه هستش، صداش کمی زیاد میشه نه در اون حد توصیف شده.

3- توی تاپیک تاثیر فن در بقای کنسول جوابتون رو دادم.

4- بله میشه این کار رو کرد ولی باید اصولی و دقیق صورت بگیره که من تا الان ندیدم
کسی اون طوری که باید انجام بده انجام داده باشه. و فکر نکنم از عهده شما بر بیاد
( دلیلش سوالات شما هستش )

5- در مود به سود بودن یا به ضرر بودنش، اینه که از چه منظره ای بخواید بهش نگاه کنید
خرید فالکون ضرر نیستش، صبر کردن برای خرید جسپر هم بی سود نمی تونه باشه.
تصمیم با خودت هستش.

به این شکل مشکلی نداره، ولی نباید این سوال رو چند جای دیگه ارسال کنید، برای خودتون
مشکل ساز نیستش برای کسی که میخواد جواب بده مشکل میشه.

با سلام دوستان
آیا میشه برای دسته همین دسته هایی که فراسو تولید میکند برای کامپیوتر و شکل ایکس باکس هست را خرید و در کنسول استفاده کرد شما امتحان کردید

از لحاظ منطقی فکر نکنم بشه

سلام
يه سوال داشتم:
براي آركيد هارد 20 يا 60 هست يعني هارد بهش ميخوره؟؟
بعد صرفه با اينه كه پرميوم 60 بگيرم يا آركيد بعد يه هارد 60 هم براش بگيرم
قيمت هاردهاشم اگه ميشه بگين!!
مرسي :love:

به نظر من خرید پریمیوم بهتر هستش
چون تا اونجایی که میدونم قیمت هارد 20 نو باید طرف های 80 تومن باشه ( اگر درست یادم باشه )

قیمت پریمیوم 60 گیگ تقریبا کمی کمتر از از جمع قیمت ارکد و با هارد 20 گیگ در میاد.
برای گرفتن قیمت های به روز و دقیق تر میتونی به این تاپیک بری و از مسئول فروشش سوال کنید.

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=232

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or