راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
ممکنه یکی بگه که چرا اختلاف قیمت پال و جی حتی توی فروشگاهای سایت هم حدود 200 تومنه!!:eek: توی کرمانشاه سیتی :-"از چند مغازه ای که پرسیدم اکثرشون میگفتن چون بازی های پال خیلی کمه!اکثر بازی هاشونم جی بود (از این playbox ها بود). گفتم شاید دارن چرند میگن، اما تو فروشگاهای مجازی اینجا هم همین اختلاف وجود داره:confused::confused:علت چیه؟ همشهریان عزیز کمک کنید و مرا از سرگردانی در این وادی حیرت برهانید:confused::confused::((

آخرین ویرایش:
سلام
ممکنه یکی بگه که چرا اختلاف قیمت پال و جی حتی توی فروشگاهای سایت هم حدود 200 تومنه!!:eek: توی کرمانشاه سیتی :-"از چند مغازه ای که پرسیدم اکثرشون میگفتن چون بازی های پال خیلی کمه!اکثر بازی هاشونم جی بود (از این playbox ها بود). گفتم شاید دارن چرند میگن، اما تو فروشگاهای مجازی اینجا هم همین اختلاف وجود داره:confused::confused:علت چیه؟ همشهریان عزیز کمک کنید و مرا از این وادی حیرت برهانید:confused::confused::((
قيمت 360 با ريجن جي
1-در بازار ايران سخت پيدا ميشه
دليل دوم اينه كه بيشتر فروشگاه هاي ايران كنسول هاي خود را از امارات ميارن
در امارات هم 360 با ريجن جي خيلي كم تر از پال هستش و قيمته پال هم عرضون تره چون بيشتره پس براي فروشنده هاي ايراني بصرفه تره كه بيشتر پال بيارن و جي كمتر بيارن پس جي رو گرون تر ميفروشن و ال رو عرضون تر همين و بس
در رابطه با بازي ها هم بايد بگم كه شايد در كرمانشاه بازي هاي جي بيشتر باشه ولي دليل بر اين نميشه كه باز هاي پال كمتر از بازي هاي جي باشن پس فروشنده به قول خودت چرند گفته ولي ممكنه در كرمانشاه بازي هاي جي بيشتر باشن و پال كمتر(من شنيدم مشهد هم همينطوريه)ولي پال خيلي به صرفه تره چون قيمتش پايين تره و معمولا بازي ها زود تر براي پال ميان و ريجن پال ريجن خود ايرانم هست پس به نظر من باز پال بهتره

سلام
ممکنه یکی بگه که چرا اختلاف قیمت پال و جی حتی توی فروشگاهای سایت هم حدود 200 تومنه!!:eek: توی کرمانشاه سیتی :-"از چند مغازه ای که پرسیدم اکثرشون میگفتن چون بازی های پال خیلی کمه!اکثر بازی هاشونم جی بود (از این playbox ها بود). گفتم شاید دارن چرند میگن، اما تو فروشگاهای مجازی اینجا هم همین اختلاف وجود داره:confused::confused:علت چیه؟ همشهریان عزیز کمک کنید و مرا از سرگردانی در این وادی حیرت برهانید:confused::confused::((

اول سلام همشهري
دوم اين كه تو كرمانشاه مغازه دارها اطلاعات شون در حد 0 هست
(فكر كنم از آقاي روشني تو ارگ يا از گاراژ اين اطلاعات رو به دست آورديد)

اگر هم خواستي 360 بگيري پال بگير از همين فروشگاه مجازي(آقا مجيد و پيام)ديسك هاشم باز از همون فروشگاه مجازي بگير:cheesygri

در مورد j , pal هم بايد بگم پال هم ترانس نميخواد هم بازياش زودتر مياد:biggrin1:
بازي هاي پال هم زياده اونا چرند گفتن:biggrin1:

سلام
من فردا میخوام یه xbox 360 premium بگیرم .البته با مادربورد فالکون.
لطفا بگید به چه چیزایی توجه کنم.
مثلا تاریخش واسه کی باشه بهتره؟
teamش چی باشه بهتره؟
چه جوری بفهمم lite-on هستش؟

سلام
من فردا میخوام یه xbox 360 premium بگیرم .البته با مادربورد فالکون.
لطفا بگید به چه چیزایی توجه کنم.
مثلا تاریخش واسه کی باشه بهتره؟
teamش چی باشه بهتره؟
چه جوری بفهمم lite-on هستش؟

تاریخش هر چی جدیدتر باشه بهتره.
پرمیوم 60 گیگ بخر.چون ممکنه پرمیوم 20 گیگ بهت بندازن بعضی فروشنده ها.حواست باشه.
تاریخش هم 2008 باشه دیگه...مثلا 6/2008 به بعد که پرمیوم 60 گیگ از این تاریخ به بعد هست.
Team ش هم مهم نیست چی باشه.60 گیگ سری دوم فالکون هست که یه مقدار بهبود یافته.

در مورد تشخیص Lite On م تاپیک زیر رو بخون :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

سلام دوستان. :cheesygri من بین PS3 و X360 ده بیست سی چل کردم 360 امد...الان یه سری اطلاعات راجع به انواعش و قیمت هاش میخواستم.قیمت بازیهاشم بگین بیزحمت... مرسی :cool:

سلام دوستان. :cheesygri من بین PS3 و X360 ده بیست سی چل کردم 360 امد...الان یه سری اطلاعات راجع به انواعش و قیمت هاش میخواستم.قیمت بازیهاشم بگین بیزحمت... مرسی :cool:

قبل از این که توی این تاپیک پست بزنی بخش XBox 360 رو یه جستجو کن.
توی پست قبل یه لینک گذاشتم،برو داخلش کامل در مورد XBox 360 نوشته شده.
بسته به مدل هاش از 250 قیمت داره تا 600 هزار تومان،بسته به لطف فروشنده.

ممنونم از پدرام عزیز
من اینطور که فهمیده بودم بهترین راه برای تشخیص فالکون برچسب روی پاور هستش
که 175w باشه حالا اگه کنسول پال باشه که پاور نداره تکلیف چیه با توجه به اینکه به
برچسب روی جعبه کنسول نمیشه اطمینان کرد؟

ممنونم از پدرام عزیز
من اینطور که فهمیده بودم بهترین راه برای تشخیص فالکون برچسب روی پاور هستش
که 175w باشه حالا اگه کنسول پال باشه که پاور نداره تکلیف چیه با توجه به اینکه به
برچسب روی جعبه کنسول نمیشه اطمینان کرد؟

اشتباه نکن.مدل PAL پاور داره.اما پاورش 220 هست و نیازی به تبدیل برق نداره.
روی پاور هم که همون طور که خودت گفتی 175w که زده باشه یعنی Falcon هست.

سوال در مورد باتری مناسب

سلام....

اول بگم که کنسول پسر داییم که دستمه هالو هست و باتریش Play and Charge Kit و خیلی عالی هستن ولی من نمیخوام این مدل رو بگیرم((دیگه وسعم نمیرسه))

1:حالا یه مدل خوب((جنس خوبی باشه مدت زمان خوبی رو جواب بده)) معرفی میکنید که شارژ هم بشه؟((قیمت با شارژر))
2: راستی دسته ای که جدا میخریم باطری داره؟
3:دسته ای که میخریم((و دسته همراه کنسول)) باطریشون چه مدت جواب میده؟

4:اصلا قیمت خود Play and Charge Kit چقدر هست؟((منظورم قیمت آقا مجید بود کسی میدونه بگه که بیخودی اونجا پست ندم))

آخرین ویرایش:
سلام

ببخشید این سوال رو می پرسم شاید تکراری باشه ولی از جوابتون ممنون می شوم

من دستگاه قبلیم سه چراغ شد و مدل مادربردش لانچ بود وحدود 1سال و 7 ماه کار کرد و هم اکنون منتظر خرید مدل جسپر هستم ولی می خواستم سوال کنم با توجه به اینکه من زیاد بازی نمی کنم (حداکثر حداکثر 2 نوبت 1/30 دقیقه ای به فاصله ی 6 ساعت) اگر مدل فالکون بگیرم و 12 ولت کنم احتمال بروز مشکل چقدر می شود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or