ميشه يكي ضعف هاي مدل آركيد نسبت به بقيه مدل ها رو بهم بگه ؟
توی کرمانشاه سیتی
از چند مغازه ای که پرسیدم اکثرشون میگفتن چون بازی های پال خیلی کمه!اکثر بازی هاشونم جی بود (از این playbox ها بود). گفتم شاید دارن چرند میگن، اما تو فروشگاهای مجازی اینجا هم همین اختلاف وجود داره:confused::confused:علت چیه؟ همشهریان عزیز کمک کنید و مرا از سرگردانی در این وادی حیرت برهانید:confused::confused:
قيمت 360 با ريجن جيسلام
ممکنه یکی بگه که چرا اختلاف قیمت پال و جی حتی توی فروشگاهای سایت هم حدود 200 تومنه!!توی کرمانشاه سیتی
از چند مغازه ای که پرسیدم اکثرشون میگفتن چون بازی های پال خیلی کمه!اکثر بازی هاشونم جی بود (از این playbox ها بود). گفتم شاید دارن چرند میگن، اما تو فروشگاهای مجازی اینجا هم همین اختلاف وجود داره:confused::confused:علت چیه؟ همشهریان عزیز کمک کنید و مرا از این وادی حیرت برهانید:confused::confused:
![]()
سلام
ممکنه یکی بگه که چرا اختلاف قیمت پال و جی حتی توی فروشگاهای سایت هم حدود 200 تومنه!!توی کرمانشاه سیتی
از چند مغازه ای که پرسیدم اکثرشون میگفتن چون بازی های پال خیلی کمه!اکثر بازی هاشونم جی بود (از این playbox ها بود). گفتم شاید دارن چرند میگن، اما تو فروشگاهای مجازی اینجا هم همین اختلاف وجود داره:confused::confused:علت چیه؟ همشهریان عزیز کمک کنید و مرا از سرگردانی در این وادی حیرت برهانید:confused::confused:
![]()
سلام
من فردا میخوام یه xbox 360 premium بگیرم .البته با مادربورد فالکون.
لطفا بگید به چه چیزایی توجه کنم.
مثلا تاریخش واسه کی باشه بهتره؟
teamش چی باشه بهتره؟
چه جوری بفهمم lite-on هستش؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

سلام دوستان. :cheesygri من بین PS3 و X360 ده بیست سی چل کردم 360 امد...الان یه سری اطلاعات راجع به انواعش و قیمت هاش میخواستم.قیمت بازیهاشم بگین بیزحمت... مرسی![]()
ممنونم از پدرام عزیز
من اینطور که فهمیده بودم بهترین راه برای تشخیص فالکون برچسب روی پاور هستش
که 175w باشه حالا اگه کنسول پال باشه که پاور نداره تکلیف چیه با توجه به اینکه به
برچسب روی جعبه کنسول نمیشه اطمینان کرد؟