راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام

ببخشید این سوال رو می پرسم شاید تکراری باشه ولی از جوابتون ممنون می شوم

من دستگاه قبلیم سه چراغ شد و مدل مادربردش لانچ بود وحدود 1سال و 7 ماه کار کرد و هم اکنون منتظر خرید مدل جسپر هستم ولی می خواستم سوال کنم با توجه به اینکه من زیاد بازی نمی کنم (حداکثر حداکثر 2 نوبت 1/30 دقیقه ای به فاصله ی 6 ساعت) اگر مدل فالکون بگیرم و 12 ولت کنم احتمال بروز مشکل چقدر می شود ؟

اگر این طوری بازی می کنی،فالکون هم بخری مشکلی پیش نمیاد.اصلا نیازی به 12 ولت کردن هم نیست.
همین طوری راحت و بدون استرس می تونی بازی کنی.

الان قیمت پریمیوم چنده 60 گیگش؟

شروعش از 350 هست که بسته به فروشنده ها قیمتش بالاتر هم میره و شاید تا 500 هزار تومان هم برسه.
توی فروشگاه مجازی پیام و مجید خوش قیمت هست کنسولاشون و خیلی هم مطمئن هستن.

شروعش از 350 هست که بسته به فروشنده ها قیمتش بالاتر هم میره و شاید تا 500 هزار تومان هم برسه.
توی فروشگاه مجازی پیام و مجید خوش قیمت هست کنسولاشون و خیلی هم مطمئن هستن.
کپی خور شده؟؟؟
من 420 قیمت گرفتم.در ضمن تهران نیستم.
مادربورد فالکون و درایو لایت آن
چطوره؟؟:confused:

کپی خور شده؟؟؟
من 420 قیمت گرفتم.در ضمن تهران نیستم.
مادربورد فالکون و درایو لایت آن
چطوره؟؟:confused:
بعضی هاش ممکنه کپی خور شده باشن.اما کنسول های مجید و پیام رو نمی دونم.
قیمتش بد نیست اما بازم میگم توی فروشگاه مجازی بازیسنتر ارزون تر از این هم پیدا می کنی.

شرمنده اینقدر مزاحم میشم
این رجینها به چه ترتیبه؟؟کدوم بهتره؟قیمتاش فرق میکنه؟
من پی اس 3 دارم ارزش داره اصلا ایکس باکس بگیرم؟؟؟
ممنون از اینکه زود جواب میدین:love:

ببین گرافیک این دو دستگاه با هم فرق ان چنانی نداره و فروش xbox تو ایران به دلیل کپی خور بودن میباشد حالا شما اگه برات خرید بازی پی اس 3 سخت نیست (مایه داری ) احتیاجی نیست (خواستی بخر اون هم بازی ها خودشو داره )
در مورد رجین : رجین ها زیاد باهم فرق ندارنده (البته قیمت ها شون با هم فرق داره ) الان رجین پال تو ایران بیشتره و ارزون تر و من پال پیشنهاد میکنم حالا خود دانی باز یها هم با ان چنان فرق زمانی نمیاد که ارزش پول بیشتر دادن داشته باشه

با سلام:cheesygri
من يه lcd 32 دارم و يه 360 با كابل hdmi بهش وصله . حالا ميخوام يه ps3 با كابل hdmi بهش وصل كنم ولي مشكل اينجاست كه lcd فقط يدونه ورودي hdmi داره . ميخواستم بدونم راهي هست كه هر دوتاش رو تو يه زمان با دو تا كابل hdmi به lcd وصل كنم . مثلا يه سوئيچري يا يه چيزي شبيه به اون . ضمنا اگه بخوام به جاي كابل hdmi از يه كابل كامپوننت رو 360 استفاده كنم چه قدر رو كيفيت تاثير داره . خيلي ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد .:love:

با سلام:cheesygri
من يه lcd 32 دارم و يه 360 با كابل hdmi بهش وصله . حالا ميخوام يه ps3 با كابل hdmi بهش وصل كنم ولي مشكل اينجاست كه lcd فقط يدونه ورودي hdmi داره . ميخواستم بدونم راهي هست كه هر دوتاش رو تو يه زمان با دو تا كابل hdmi به lcd وصل كنم . مثلا يه سوئيچري يا يه چيزي شبيه به اون . ضمنا اگه بخوام به جاي كابل hdmi از يه كابل كامپوننت رو 360 استفاده كنم چه قدر رو كيفيت تاثير داره . خيلي ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد .:love:
360 رو با کامپوننت وصل کن -مگه بازی full Hdبازی میکنی که بخواد فرق اساسی داشته باشه تازه تلویزیونت
32 اینچ هست و 50 نیست که بازم بگی افت کیفیت رو حس کنی
خودت رو الکی برای اینجور چیزها الاف نکن;)
این نصیحت من به شما بود

سلام اخرین قیمت کنسولها در فروشگاه فتحی:
ارکید:260 هزار تومان
پرمیوم 60 گیگ:330 هزار تومان
الایت:430 هزار تومان
تمامی کنسول ها کپی خور هستند
تلفن:33911083-33952458

سلام اخرین قیمت کنسولها در فروشگاه فتحی:
ارکید:260 هزار تومان
پرمیوم 60 گیگ:330 هزار تومان
الایت:430 هزار تومان
تمامی کنسول ها کپی خور هستند
تلفن:33911083-33952458
سلام این فتحی که میگی آدرسش کجاس
360 هاش فالکونه ؟
چه تاریخیه؟
لایت انه؟
ممنون.

سلام این فتحی که میگی آدرسش کجاس
360 هاش فالکونه ؟
چه تاریخیه؟
لایت انه؟
ممنون.
برو توپخونه -پاساژلباف(بزرگترین پاساژ هست)طبقه ی زیر زمین-
برو داخل سمت چپ سالن هست
یک پسر جوان هست که(به احتمال1200%همنhomy xboxهست)برو پیشش من چند
سری رفتم ولی قسمت نشده بخریم(یک چیزی میگم پیش خودمون باشه-همشون
از همین مجید میگیرن:cheesygriخودم باهااش بودم)ولی نمیدونم چرا از فتحی گرون تر میده!!!!
برو پیش فتحی بخر
فالکونه;)
ولی من مطمئنم بار بعدی جسپر داره(به امضام یک نگاهی بنداز ایشون خیلی خوب میدن و میگن جسپر هست)
تو که این همه صبر کردی 2-3 هفته هم روش:cheesygri

برو توپخونه -پاساژلباف(بزرگترین پاساژ هست)طبقه ی زیر زمین-
برو داخل سمت چپ سالن هست
یک پسر جوان هست که(به احتمال1200%همنhomy xboxهست)برو پیشش من چند
سری رفتم ولی قسمت نشده بخریم(یک چیزی میگم پیش خودمون باشه-همشون
از همین مجید میگیرن:cheesygriخودم باهااش بودم)ولی نمیدونم چرا از فتحی گرون تر میده!!!!
برو پیش فتحی بخر
فالکونه;)
ولی من مطمئنم بار بعدی جسپر داره(به امضام یک نگاهی بنداز ایشون خیلی خوب میدن و میگن جسپر هست)
تو که این همه صبر کردی 2-3 هفته هم روش:cheesygri
خانواده مایکروسافت

Xbox 360 Arcade بهمراه بازی Sega Super Star قیمت 210000

Xbox 360 60GB Pro قیمت 290000

Xbox 360 Elite بهمراه بازی pro socer 2009 قیمت 390000
اینم قیمتاشه(ولی کپی خور نشده نهایتش هم 10-تومن میدیم مجید کارت رو راه میندازه 10 تومن هم
هزینه ی پست):-"
ولی 310 تومن الان جسپر کپی شده جایی گیر نمیاد
-من ایشون رو نمیشناسم(پیشنهاد میکنم وایسی 2-3 نفر بخرن ببینی جریان چیه)

جواب این سال واضح است اگر پول خرید بازی های ps3 رو داری این دو کنسول با هم فرق ان چنانی ندارن ولی اگه از دست خرید بازی های 40 تا 100 تومن خسته شدی یک ایکس باکس بگیر من هم همین کار رو کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or