راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به دوستان

1 میگم این درایوهای لایتن درایوهای خوبی هست یا نه و بعد چه جوری میشه فهمید که که درایو دستگاه لایتن است

2 بعد کسی از دوستان میدونه که سری جسپر کی تو ایران میاد :confused:

3 و یکی از دوستان بگه که این سری فالکون ارزش خریدن داره ( از لحاظ 3 چراق ) :confused:

قبل از خرید XBox 360 و پست دادن توی این تاپیک بهتره که به تاپیک زیر بری تا جواب سوالات رو بگیری:

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

اول مطالعه کنید این تاپیک ها رو.کم وقت صرف نوشتن این آموزش ها و مطالب نشده.
در مورد Jasper این رو بگم که توی ایران نیست.اگر هم اومده باشه 100% خیلی کمه.به نظر میاد توی بازار آسیا و خاورمیانه هنوز انبوه وارد نشده.
در مورد Falcon هم اگر رعایتش کنی و روش های کولینگ رو روش پیاده کنی،مشکلی براش پیش نمیاد. :smile:

1 میگم این درایوهای لایتن درایوهای خوبی هست یا نه و بعد چه جوری میشه فهمید که که درایو دستگاه لایتن است
بله به نظرم بهترین درایوها بازار همین لایتون باشه.
2 بعد کسی از دوستان میدونه که سری جسپر کی تو ایران میاد :confused:
هنوز که کسی ردی از این جاسپر پیدا نکرده (تو ایران)
و یکی از دوستان بگه که این سری فالکون ارزش خریدن داره ( از لحاظ 3 چراق ) :confused:
این جواب سوالتون رو هیچ کس به جز خدا نمی دونه:biggrin1:
ولی خیالت راحت مراعات کنی برات کار می کنه;)

ویرایش: مثل اینکه همزمان پست دادیم
ببخشید دیگه!

بله به نظرم بهترین درایوها بازار همین لایتون باشه.

هنوز که کسی ردی از این جاسپر پیدا نکرده (تو ایران)

این جواب سوالتون رو هیچ کس به جز خدا نمی دونه:biggrin1:
ولی خیالت راحت مراعات کنی برات کار می کنه;)

ممنون دوست عزیزولی یکی میشه که بگه که چه جوری میشه فهمید که که درایو دستگاه لایتن است

ممنون دوست عزیزولی یکی میشه که بگه که چه جوری میشه فهمید که که درایو دستگاه لایتن است

فکر نمی کنم برای کسی دیگه ای پاسخ داده باشم.لینکی که توی پست قبلیم گذاشتم رو یه نگاهی کنی می تونی تشخیص بدی درایو کنسولت Lite-On هست یا نه.
یه مقدار دست از تنبلی بردارید جستجو کنید.

اول سلام....دوستان یه سوال داستم که شاید یکم عجیب باشه((شاید هم یکم بیشتر))نمیشه اطلاعات فالکون رو عوض کرد و اطلاعات جسپر رو روش گذاشت؟ مثلا 175w که واسه فالکون هست رو بکنن 150w یا اطلاعات پشت والکون رو بکنن 12V-1A ((اگه اشتباه نکنم واسه جسپر همین باشه)) یا اطلاعات دیگش رو عوض کنن؟((مفهوم کلی سوال اینه که آیا می نونن یه فالکون رو جای جسپر غالب کنن؟))((البته من راههای شناسایشون رو بلدم))و در آخر ببخشید که سوالم مسخره بنظر میرسه ولی واسم جالبه که بدونم آیا میشه یا نه؟

کار نشد نداره من خودم یک دوست دارم جنس دست دوم رو یک جوری بسته بندی میکنه به جای نو میفروشه که حتی دستگاه بوی نویی میده نمیدونم چه مدلی این کار رو میکنه ولی از این بازار ها هچی بعید نیست البته ادم با انصاف هم وجود داره که نمیخواد نون حروم ببره خونه تو باید طرف رو بشناسی

کار نشد نداره من خودم یک دوست دارم جنس دست دوم رو یک جوری بسته بندی میکنه به جای نو میفروشه که حتی دستگاه بوی نویی میده نمیدونم چه مدلی این کار رو میکنه ولی از این بازار ها هچی بعید نیست البته ادم با انصاف هم وجود داره که نمیخواد نون حروم ببره خونه تو باید طرف رو بشناسی

عجب دوستی داریااااااااااااا;) نه غلام((اووووه زدم تو فاز چند سال پیش))
ولی من گفتم فالکون رو جسپر کنند:-" نه اینکه جنس دسته دوم بفروشند

حالا کسی توی تهران نیست جسپر بفروشه؟ اصلا وارد ایران شده؟ مگه از ماه 8 سال 2008 وارد بازار نشده؟

آخرین ویرایش:
پدارم جان این جایپر ها دیگه سه چراغه نمیشن؟ فرقشون با آرکید چیه؟ و اینکه بازی اومده که آپدیت پاییزی کامل(همراه با آواتار) روش باشه؟ از نت دانلود کنیم بریزیم تو سی دی نصب کنیم مشکلی پیش میاد؟و این آپدیتی که قبلا اومده بود من رو دان کردم ولی روی رزلویشن 1440 در 900 مشکل داره و دو تا خط سیاده بالا و پایینش میندازه. تو آپدیت کامل این مشکل حل شده؟
ممنون.:love: ا

پدارم جان این جایپر ها دیگه سه چراغه نمیشن؟ فرقشون با آرکید چیه؟ و اینکه بازی اومده که آپدیت پاییزی کامل(همراه با آواتار) روش باشه؟ از نت دانلود کنیم بریزیم تو سی دی نصب کنیم مشکلی پیش میاد؟و این آپدیتی که قبلا اومده بود من رو دان کردم ولی روی رزلویشن 1440 در 900 مشکل داره و دو تا خط سیاده بالا و پایینش میندازه. تو آپدیت کامل این مشکل حل شده؟
ممنون.:love: ا

ببین الان نمیشه گفت 3 چراغ میشه یا نه.فالکون هم اوایل اصلا خرابی نداشت.بعد از یه مدت خرابی توش پیدا شد.البته خرابیش هم به خاطر رعایت نکردن بوده.رعایت حالش رو کنید چیزیش نمیشه.
در ضمن Jasper نوع مادربورد هست،ولی Arcade مدل کنسوله.
آپدیت هم روی سایت مایکروسافت قرار داره برای دانلود که 74 مگابایته.
برای حل مشکل رزولوشن،پیشنهاد می کنم یه رزولوشن پایین تر بیاری.چون من با همین روش حل کردم مشکل رو.

سلام
از دوستان کرمانشاهي عزيز کسي جايي رو سراغ داره که قيمتش مناسب باشه و ادم مطمعني هم باشه ، يه حداقل سوادي هم داشته باشه که کار هاي مربوط به کپي خور کردن درايو رو درست انجام بده! راستش من وقت رفتن به تهران رو براي خريد ندارم!با خريد پستي و اينترنتي هم راحت نيستم(ببخشید که اینجا پرسیدم چون تاپیکی مختص بچه های کرمانشاه پیدا نکردم)
مرسي

سلام
از دوستان کرمانشاهي عزيز کسي جايي رو سراغ داره که قيمتش مناسب باشه و ادم مطمعني هم باشه ، يه حداقل سوادي هم داشته باشه که کار هاي مربوط به کپي خور کردن درايو رو درست انجام بده! راستش من وقت رفتن به تهران رو براي خريد ندارم!با خريد پستي و اينترنتي هم راحت نيستم(ببخشید که اینجا پرسیدم چون تاپیکی مختص بچه های کرمانشاه پیدا نکردم)
مرسي
سلام
فکر نکنم تو کرمانشاه مغازه ای باشه که واست کپی خورش کنه(پاساژ قصر رو نرفتم) یه مهدی هست که تو سایت هم هست که شک دارم وقت کافی واسه اینکار داشته باشه! به نظرم برو 4 راه نوبهار بدش به تارا گیم استاپ که واست بفرستش تهران پیشه nextgen و اونا واست کپی خورش کنن مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد خیلی ها این کار رو کردن! به پویا بگو امین منو فرستاده هوامونو داشته باش بلکه تخفیفی هم بهت داد:)

سلام
فکر نکنم تو کرمانشاه مغازه ای باشه که واست کپی خورش کنه(پاساژ قصر رو نرفتم) یه مهدی هست که تو سایت هم هست که شک دارم وقت کافی واسه اینکار داشته باشه! به نظرم برو 4 راه نوبهار بدش به تارا گیم استاپ که واست بفرستش تهران پیشه nextgen و اونا واست کپی خورش کنن مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد خیلی ها این کار رو کردن! به پویا بگو امین منو فرستاده هوامونو داشته باش بلکه تخفیفی هم بهت داد:)
سلام
منظور من خرید کنسول وکپی خور کردنش بود!ببخشید که سوالمو کامل ننوشتم:blushing:

سلام
منظور من خرید کنسول وکپی خور کردنش بود!ببخشید که سوالمو کامل ننوشتم:blushing:
خب شما که کنسول میخری خودش کپی خور شده هست و دیگه احتیاجی به کپی خور کردن نیست!
به نظر من اصلا از کرمانشاه نخر میتونم بگم بری پیش همین دوستم و از اون بگیری که مطمئنم قیمت خیلی بالایی میده کلا همه جا همین طوره تو کرمانشاه! پیشنهاد میکنم اگه برات مقدوره برو تهران بخر یا کسی رو بفرست واست بخره یا نهایتش میتونی از همین پیام تو بازارچه بخری که مطمئن باش قابل اعتماد هست و با قیمت خیلی عالی واست میفرسته که کاملا هم به نفعت هست....

عجب دوستی داریااااااااااااا;) نه غلام((اووووه زدم تو فاز چند سال پیش))
ولی من گفتم فالکون رو جسپر کنند:-" نه اینکه جنس دسته دوم بفروشند

حالا کسی توی تهران نیست جسپر بفروشه؟ اصلا وارد ایران شده؟ مگه از ماه 8 سال 2008 وارد بازار نشده؟
وقتی داستگاه رو اون شکلی میکنند و شماره سریال عوض میکنند و کوشی چینی رو به جای فلاند میکنن تو پاچه مردم این کارا که کار نداره :cool:

وقتی داستگاه رو اون شکلی میکنند و شماره سریال عوض میکنند و کوشی چینی رو به جای فلاند میکنن تو پاچه مردم این کارا که کار نداره :cool:

آرمین جان معلومه که کار نشد نداره همین چند روز پیش توی اخبار گفت یه گروه کلاه بردار گنجیشک رنگ میکردن جای غناری می فروختند:biggrin1: ایکس باکس که جای خود دارد

یعنی توی تهران جسپر نیست؟ آخه دوستم میخواد شنبه بره بخره،((پسر عمم کم بود اینم هر روز به من میگه برو تو سایت بپرش))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or