سلام به همگی
بچه ها من سفارش داده بودم یکی واسم 360 elite از دوبی بگیره . الان به من خبر داد که :
xbox360 elite با 1 بازی و 2 تا دسته ساخت 2007 قیمت 1600 درهم
به نظر شما چی کار کنم بگم بگیره ؟
راستش می ترسم فالکون نباشه
اگه میشه یکی سریع جواب بده می ارزه بگیرم ؟
ببین تاریخش برای کی هست.قیمتش نسبت به امکانات همراهش مناسبه.سلام به همگی
بچه ها من سفارش داده بودم یکی واسم 360 elite از دوبی بگیره . الان به من خبر داد که :
xbox360 elite با 1 بازی و 2 تا دسته ساخت 2007 قیمت 1600 درهم
به نظر شما چی کار کنم بگم بگیره ؟
راستش می ترسم فالکون نباشه
اگه میشه یکی سریع جواب بده می ارزه بگیرم ؟
سلام :
من ایکس باکس خودمو بازکردم ( الیته مادربردش فالکونه )نسبت به عکسهای آموزشی که دیده بودم یک سینک اضافه داره که از سینک زیر سی دی رامش با یه سیم مسی که در مادربردهای جدید هست اموده پشت قسمت دکمه روشن /خاموش دستگاه قرار گرفته من هم با یک آداپتور قوی فنها مو 12 ولت کردم هم روی اون سینک یک فن 5×5 گذاشتم که دمای دستگاهم با یک ترمومتری که بهش وصل کردم از 29 درجه که فقط در بازی جدید گراند دفت آی وی تا این حد بالا میره گرم میشه بنظر شما این دما پائین به دستگاه صدمه نمیزنه؟
سلام :
من ایکس باکس خودمو بازکردم ( الیته مادربردش فالکونه )نسبت به عکسهای آموزشی که دیده بودم یک سینک اضافه داره که از سینک زیر سی دی رامش با یه سیم مسی که در مادربردهای جدید هست اموده پشت قسمت دکمه روشن /خاموش دستگاه قرار گرفته من هم با یک آداپتور قوی فنها مو 12 ولت کردم هم روی اون سینک یک فن 5×5 گذاشتم که دمای دستگاهم با یک ترمومتری که بهش وصل کردم از 29 درجه که فقط در بازی جدید گراند دفت آی وی تا این حد بالا میره گرم میشه بنظر شما این دما پائین به دستگاه صدمه نمیزنه؟
سلام :

سلامسلام بچه ها
اين درايو لايت ان كه ميگن مارك درايو هست ؟
يعني مثل سامسونگ و هيتاچي ؟
يا اينكه مدلش رو ميگن لايت ان ؟
ممنون
GOOD LUCK
سلام بچه ها
اين درايو لايت ان كه ميگن مارك درايو هست ؟
يعني مثل سامسونگ و هيتاچي ؟
يا اينكه مدلش رو ميگن لايت ان ؟
ممنون
GOOD LUCK
ببخشيد.
چجوري بفهمم درايو كنسولم چيه؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786
پدرام جان سایتی هست که ریجن بازی های که قراره بیاد رو نوشته باشه؟
http://www.abgx.net/filename/?ch=6