راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کسی میدونه این jasper کی میاد؟ بعضی ها میگن اومده!!!
کنسول قبلی تابستان سال قبل سه چراغ شد دیگه می ترسم از این فالکون ها بخرم شاید اینها هم سه چراغ بشن تا چند ماه کاووس سه چراع را می دیدم:cheesygri اگر دوباره سه چراغ ببینم سکته می کنم
دوباره نمیتونم از geow2 بگذرم حداقل تا یک ماه دیگه می خوام بخرم دیگه تصمیمم قطعیه
pc اصلا حال کنسول را نمیده!

مادربرد جاسپر هنوز نیومده... فقط روی مدل های پریموم 60 گیگ یکم تغییر روی مادربرد دادن که هنوز معلوم نیست چقدر بهتر شده...

مادربرد دستگاه شما چه بود...؟
الان مشکل سه چراغ روی دستگاه های که مادربرد فالکون دارند تغریبا به صفر رسیده و خیلی کم شده ، اگرم که روش های کولینگ رو انجام بدی که دیگه...

سلام دوستان
الان بهترین مدلی که میشه خرید کدومه قیمت کمتر و امکانات مناسب
چون اینترنت درست و حسابی ندارم پس لایو رو بیخیال میشم
ارکید خوبه با درایو لایتون؟
ضمنا من مانیتور crt lg f700p دارم میتونم ایکس باکس رو به این وصل کنم؟اگه بله با چه وسیله ای؟
ممنون !

ارزان ترین کنسول الان مدل آرکید هست که آقا پیام تو این سایت 295 تومن میفروشه...
فقط تنها مشکلی که داره درایو دستگاه لایتون هست و هنوز کپی خور نشده و باید با یک درایو کپی خور شده دیگه عوض کنی که 60 - 70 تومن خرج داره...
مدل الیت هم که کاملترین مدل هست بازهم آقا پیام میده 430 تومن ولی این مدل هم شرایط مدل آرکید رو داره...

مدل ها که به لایو ربطی ندارند!!! تو همه مدل ها قابلیت لایو وجود داره

به این قسمت برو....
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17851

کسی میدونه این jasper کی میاد؟ بعضی ها میگن اومده!!!
کنسول قبلی تابستان سال قبل سه چراغ شد دیگه می ترسم از این فالکون ها بخرم شاید اینها هم سه چراغ بشن تا چند ماه کاووس سه چراع را می دیدم:cheesygri اگر دوباره سه چراغ ببینم سکته می کنم
دوباره نمیتونم از geow2 بگذرم حداقل تا یک ماه دیگه می خوام بخرم دیگه تصمیمم قطعیه
pc اصلا حال کنسول را نمیده!

Jasper احتمال داره روی کنسول هایی باشه که تاریخ پشتشون برای آگوست باشه.البته فقط احتمالی هست که خودم میدم.مثلا از آخر همین ماه یا اول ماه بعد.
ما فالکون داریم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتیم.
اما می تونی مدل Premium 60GB بخری که یه مقدار تغییر توی فالکون دادن که وضعیتش بهتر شده.

کمک

1) آقا من میخوام یه Xbox360 بگیرم :blushing:الان نمیدونم فرق اصلی Premium و Lite تو چی هست:confused: فقط توی رنگ بندیشون یا فرق دیگه ای هم داره ؟؟

2) بعد سوالی که همیشه تو ذهنم بوده اینه چرا همه Pal میخرند و از Ntfc-j چش بر میدارن مگه خودتون نمیگید Pal کل بازی ها رو اجرا نمیکنه ولی NTFC-J خیلی بهتر از ان PAL هست چرا باز هم همه میرن Pal میخرن ؟؟؟ :-" (این حرفو از 2 3 تا از دوستایی که این کنسول رو دارن و 2 3 تا فروشنده بازی شنیدم گفت اگه میخوای کل بازی هارو بدمن درد سر انجام بدی JUST NTFC-J )

3) قیمت PAL با NTFC-J چقدر فرق داره ؟؟؟

4)
اصلا فرق این 2 تا چیه ؟؟

5) من اگه بتونم از خارج از کشور وارد کنم چه مدلی با چه درایوی بخرم اگه وارد کردم میتونم کپی خورش کنم ؟؟؟؟ چون من توی یه تاپیک خوندم روش کپی خور کردن Xbox360 یعنی اگه بگیرم خودم میتونم کپی خورش کنم (البته اینم بگم که من به طور کامل از PC سر در میارم و اگه یه راهنمای کوچیک باسه برای این بحث باشه خودم میتونم کپی خورش کنم !!:biggrin1: )

**توجه: لطف کنید به تمامی سوالات من به طور کامل حواب بدهید چون هنوز تو خرید این قول دو دلم **هر سوال 2 نمره**
ممنون از تمام توجه شما نصبت به سوالاتم
​

1) آقا من میخوام یه Xbox360 بگیرم :blushing:الان نمیدونم فرق اصلی Premium و Lite تو چی هست:confused: فقط توی رنگ بندیشون یا فرق دیگه ای هم داره ؟؟

2) بعد سوالی که همیشه تو ذهنم بوده اینه چرا همه Pal میخرند و از Ntfc-j چش بر میدارن مگه خودتون نمیگید Pal کل بازی ها رو اجرا نمیکنه ولی NTFC-J خیلی بهتر از ان PAL هست چرا باز هم همه میرن Pal میخرن ؟؟؟ :-" (این حرفو از 2 3 تا از دوستایی که این کنسول رو دارن و 2 3 تا فروشنده بازی شنیدم گفت اگه میخوای کل بازی هارو بدمن درد سر انجام بدی JUST NTFC-J )

3) قیمت PAL با NTFC-J چقدر فرق داره ؟؟؟

4) اصلا فرق این 2 تا چیه ؟؟

5) من اگه بتونم از خارج از کشور وارد کنم چه مدلی با چه درایوی بخرم اگه وارد کردم میتونم کپی خورش کنم ؟؟؟؟ چون من توی یه تاپیک خوندم روش کپی خور کردن Xbox360 یعنی اگه بگیرم خودم میتونم کپی خورش کنم (البته اینم بگم که من به طور کامل از PC سر در میارم و اگه یه راهنمای کوچیک باسه برای این بحث باشه خودم میتونم کپی خورش کنم !!:biggrin1: )

**توجه: لطف کنید به تمامی سوالات من به طور کامل حواب بدهید چون هنوز تو خرید این قول دو دلم **هر سوال 2 نمره**
ممنون از تمام توجه شما نصبت به سوالاتم ​

1. پرمیوم هارد 20 گیگابایتی داره که جدیدا شده 60 گیگابایتی.الایت غیر از رنگش فرقش اینه که هاردش 120 گیگابایتی هست و کابل HDMI و تبدیل صدای کابل HDMI هم همراهش هست.
2. قبلا J خیلی خوب بود چون خیلی بازی براش سریع میومد.اما الان وضعیت فرق کرده.J بازی هاش دیر تر میاد.PAL و UC الان بازی هاشون سریع تر میاد و اینکه PAL الان توی بازار قیمتش پایین تر هست.مطمئن باش PAL بخری هم پشیمون نمیشی.الان فرق نمی کنه چه ریجنی بخری.هر کدوم رو بخری ضرر نمی کنی.
3. قیمت NTSC/J و PAL نمیشه گفت چقدر فرق قیمت دارن.اما Premium که شما می خری با ریجن J حدود 520 ممکنه PAL قیمت 44-450 یا کمتر پیدا کنی.
4. PAL برای اروپا و خاورمیانه هست ولی J برای آسیا.بیشتر هم برای آسیا شرقی هست.
5. می تونی از دوبی بخری چون قیمت هاش خیلی بهتر از قیمت ایرانه...ولی الان درایو ها همه Lite-On هست که هنوز کپی خور نشده.بهتره بخری و صبر کنی تا روش کپی خور کردن درایو Lite-On بیاد.میتونی همین ایران هم بگردی با درایو BenQ بخری.

قيمته اين كنسول داخل ايران چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آرکید از 295 هزار تومان تا 430 یا بیشتر
پرمیوم از 430 تا بالای 500 هزار تومان.
الایت هم از 420 به بالا می تونی پیدا کنی...

1) ّبالا خره من نفهمیدم NTSC-J بگیرم بهتره یا PAL اخه مگه میشه 70 تومان با هم فرق داشته باشن بعد NTSC-J که گرون تره بازی هاش دیر تر بیاد من دوستم PAl داره داره عوضش میکنه NTSC-J بگیره ازش دلیلشو پرسیدم گفت باسه من Pal هست همه بازی هارو نمیتونه بخونه دارو عوض میکنم NTSC-J بگیرم که بتونم همه DVD هارو باز کنم !!!

2)
بعد این قضیش چیه که Premuim با هارد 20 یا به گفته شما جدیدا 60 قیمتش 520 تومانه که من قیمت گرفتم کم تر از 550 پیدا نکردم !!
ولی Elit که هاردش 120 هست و کابل HDMI هم توش هست به تعبریه دیگه کامل تره میشه 420 تومان ؟؟؟؟
:confused:
من که موندم قضیه چیه /؟؟؟؟
چی فکر میکنی یه PS2 بخرم بهتر نیست //؟

1) ّبالا خره من نفهمیدم NTSC-J بگیرم بهتره یا PAL اخه مگه میشه 70 تومان با هم فرق داشته باشن بعد NTSC-J که گرون تره بازی هاش دیر تر بیاد من دوستم PAl داره داره عوضش میکنه NTSC-J بگیره ازش دلیلشو پرسیدم گفت باسه من Pal هست همه بازی هارو نمیتونه بخونه دارو عوض میکنم NTSC-J بگیرم که بتونم همه DVD هارو باز کنم !!!

2) بعد این قضیش چیه که Premuim با هارد 20 یا به گفته شما جدیدا 60 قیمتش 520 تومانه که من قیمت گرفتم کم تر از 550 پیدا نکردم !!
ولی Elit که هاردش 120 هست و کابل HDMI هم توش هست به تعبریه دیگه کامل تره میشه 420 تومان ؟؟؟؟

1. عزیز اگر با حرف من مشکل داری می تونی بری توی سایت زیر و لیست بازی هایی که عرضه میشن رو ببینی.نوشته چه ریجنی هم هستن :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6

دوست شما هم جاهایی که بازی PAL می فروشن رو سراغ نداره.الان توی فروشگاه مجازی همین بازیسنتر می تونی بازی با ریجن PAL پیدا کنی.الان خیلی ها اینجا PAL دارن.

2. تو فروشگاه مجازی تاپیک های مربوط به فروش کنسول برو ببین چه قیمت هایی هست.قیمت جهانی پایینه برای همین اینجا با قیمت های خوب پیدا می کنی...

1. عزیز اگر با حرف من مشکل داری می تونی بری توی سایت زیر و لیست بازی هایی که عرضه میشن رو ببینی.نوشته چه ریجنی هم هستن :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6
دوست شما هم جاهایی که بازی PAL می فروشن رو سراغ نداره.الان توی فروشگاه مجازی همین بازیسنتر می تونی بازی با ریجن PAL پیدا کنی.الان خیلی ها اینجا PAL دارن.

2. تو فروشگاه مجازی تاپیک های مربوط به فروش کنسول برو ببین چه قیمت هایی هست.قیمت جهانی پایینه برای همین اینجا با قیمت های خوب پیدا می کنی...

نه عزیزم من نمی خواستم بی ادبی بشه یه ادم عاقل یه نگاهی به تعداد پستامون بندازه میفهمه کی حرفش بیشتر سند دار :p
من میتونم Id شما رو بگیرم با هم بیشتر صحبت کنیم ؟؟؟
ID من SaeedKianpoor@y هست تا 2 هم on هستم میتونید کمکم کنی برای خرید ؟؟؟
بهم پم بدید !

نه عزیزم من نمی خواستم بی ادبی بشه یه ادم عاقل یه نگاهی به تعداد پستامون بندازه میفهمه کی حرفش بیشتر سند دار :p
من میتونم Id شما رو بگیرم با هم بیشتر صحبت کنیم ؟؟؟
ID من SaeedKianpoor@y هست تا 2 هم on هستم میتونید کمکم کنی برای خرید ؟؟؟
بهم پم بدید !

از تو پروفایل کاربری می تونی ID منو برداری : pedrambc
ما هم می خوایم چیزی بخری که پشیمون نشی وگرنه جونمون که درد نمی کنه یک ساعت تایپ کنیم پاسخ شما رو بدیم.بر حسب وظیفه راهنمایی می کنیم.

ممنون از جوابتون
منظور من از لایو این بود که اقا هومن (gross) گفته بودن که درایوهای لایتون رو کپی خور می کنن ولی بن میشه
اگه من درای لایتون بخرم و بعدا تونستن کپی خورش کنن من می تونم خودم تو خونه این کار رو بکنم؟ چون یه جای پرت هستم این سوال رو می پرسم(امیدی به کپی خور شدنش هست)
ممنون

ممنون از جوابتون
منظور من از لایو این بود که اقا هومن (gross) گفته بودن که درایوهای لایتون رو کپی خور می کنن ولی بن میشه
اگه من درای لایتون بخرم و بعدا تونستن کپی خورش کنن من می تونم خودم تو خونه این کار رو بکنم؟ چون یه جای پرت هستم این سوال رو می پرسم(امیدی به کپی خور شدنش هست)
ممنون

امکان داره تا اواخر ماه دیگه معلوم بشه.چون یه خبرایی شد که به روش سخت افزاری و نرم افزاری احتمالا عرضه میشه.
فعلا نه درایو تعویض کن نه بده پرتو کپی کنه.
احتمال داره اگر نرم افزاری باشه مثل BenQ باشه تقریبا.

2) بعد این قضیش چیه که Premuim با هارد 20 یا به گفته شما جدیدا 60 قیمتش 520 تومانه که من قیمت گرفتم کم تر از 550 پیدا نکردم !!

1- فکر نکنم j گرونتر باشه ..! من خودم pal دارم تا بحال هم بازی رو ندیدم که برای پال گیر نیاد ..!!!
اون دوست شما هم حتما از یک جای بخصوصی خرید میکنه ..! یکمی بگرده متوجه میشه که بازی ها برای همه ریجن ها هست...
در هر صورت به هیچ وجه نباید برای خرید یکی از ریجن ها پول بیشتری بدی ... چون هیچ فرقی نمی کنه تازه پال هم احتیاج به ترانس نداره...;)

2- عزیز اون پریموم درایوش بنکیو هست و راحت کپی خور میشه ولی اون الیت که شما قیمت کردی درایوش لایتون هست و برای کپی خور شدن دردسر های خودش رو داره...(البته الیت درایو بنکیو هم داریم)
ولی اون قیمت پریموم که شما گرفتی در حد نجوم هست...:eek:(من الیت بنکیو خریدم 450 تومن)

3-یک سه چهار سالی دیر میخوایی PS2 بخری.. ps2 یک کنسول نسل قبل هست و همین xbox رو بخری خیلی بصرفه هست چون اگر PS2 بخری بعدا پشیمون میشی...

سلام
من یه سوال شاید بی ربط داشتم
چرا همه وارد کننده ها از دبی جنس میارن چرا مثلا از ترکیه نمیارن؟ یکی از دوستام ترکیه هست کسی از قیمتهای ترکیه خبر داره؟
ممنون

سلام
من یه سوال شاید بی ربط داشتم
چرا همه وارد کننده ها از دبی جنس میارن چرا مثلا از ترکیه نمیارن؟ یکی از دوستام ترکیه هست کسی از قیمتهای ترکیه خبر داره؟
ممنون

دلیل اینه که دوبی وارد کردن ازش خیلی راحته...گمرک بوشهر و بندرعباس و ... زیاد گیر نمیدن.در ضمن از مرز آبی هست.
در ضمن امارات جزء کشور های اصلی هست که توی Xbox.Com اسمش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or