راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان برای خرید 360 تو تهران کجا رو پیشنهاد میکنید که هم قیمتش منصفانه باشه و هم بعد از خرید اگه به مشکل خوردی تا حدودی جوابگو باشه
در ضمن میخام یه پرمیوم بگیرم فقط اطلاعات کاملی ندارم اگه چیز خاصی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید مثلا اینکه چه درایوی داشته باشه بهتره یا بعضی درایوها از قبل کپی خور شدن یا نه

دوستان برای خرید 360 تو تهران کجا رو پیشنهاد میکنید که هم قیمتش منصفانه باشه و هم بعد از خرید اگه به مشکل خوردی تا حدودی جوابگو باشه
در ضمن میخام یه پرمیوم بگیرم فقط اطلاعات کاملی ندارم اگه چیز خاصی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید مثلا اینکه چه درایوی داشته باشه بهتره یا بعضی درایوها از قبل کپی خور شدن یا نه

فروشگاه تو تهران زیاد هست ولی الان یک کمی قیمت ها رفته بالا ...
فروشگاه های نکست جن www.nextgen.ir و وست گیم www.westgame.ir مطمئن هستند و خدمات خوبی رو ارائه میدن فقط قیمت های این فروشگاه ها یکم گرون هست...
ولی خودت فردا یک زنگی بزن سئوال کن...

الان درایو لایتون هنوز کپی خور نشده و اگر میخوای دستگاه کپی خور شده داشته باشی سه راه داری...
1- درایو بنکیو بخری ... (که باید پول زیادی بدی چون کمیاب شده و فروشنده ها هم لطف بیشتری نصبت به این درایو دارند)
2- درایو لایتون بخر و با یک درایو کپی خور شده دیگه مثل بنکیو عوض کنی که یک 60 70 تومنی خرج داره...
3- درایو لایتون بخری و منتظر بشی که ببینی کی کپی خور میشه...

اگر از من میشنوی یک الیت با درایو بنکیو بخر.. (البته بشرط اینکه از 500 تومن بیشتر پول ندی)(باید خیلی بگردی)
اگرم خواستی یک الیت لایتون بخر و 430 تومن و بده برات درایوشو عوض کنن...

آقا پیام هم تو همین سایت هست که میتونی از ایشون خرید کنی (چندتا پست بالاتر رو نگاه کن)

سلام دوستان .
اگر نباید این سوال رو اینجا مطرح میکردم معذرت میخوام .
من الان تقریبا 6 ساعت هست در اینترنت دنبال این قضیه شبکه کردن باکس و پی سی هستم هر کاری تا حالا دیدم انجام دادم ولی متچ نمیشن لطفا کمکم کنید من دستگاهم با پی سی روی آی پی متچ نمیشه هر کاری میکنم حتی ویندوز مدیا سنت ر هم برای ریختم بازهم نشد . لطفا کمکم کنید .

سلام دوستان .
اگر نباید این سوال رو اینجا مطرح میکردم معذرت میخوام .
من الان تقریبا 6 ساعت هست در اینترنت دنبال این قضیه شبکه کردن باکس و پی سی هستم هر کاری تا حالا دیدم انجام دادم ولی متچ نمیشن لطفا کمکم کنید من دستگاهم با پی سی روی آی پی متچ نمیشه هر کاری میکنم حتی ویندوز مدیا سنت ر هم برای ریختم بازهم نشد . لطفا کمکم کنید .

این ها رو استفاده کن :

Code:
http://www.xbox.com/en-US/pcsetup/MCEVista.htm

Code:
http://www.xbox.com/en-US/hardware/windowsmediacenter.htm

البته بگو چه استفاده ای می خوای بکنی ؟ اگر می خوای برای اینترنت این کار رو کنی برو توی بخش XBox Live و از آموزشی که NIK گذاشته استفاده کن.

بعد از کاهش قیمت توی اروپا با توجه به این که ریجنش PAL هست،قیمت توی دوبی هم بعد از چند روز تغییر کرد...

آرکید : به قیمت 750 درهم که میشه حدود 190 تا 195 هزار تومان
پرمیوم : به قیمت 999 درهم که میشه حدود 255 تا 260 هزار تومان
الایت : به قیمت 1399 درهم که میشه حدود 355 تا 360 هزار تومان

البته قیمت تومان رو حدودی دادم چون ممکنه درهم تو هر صرافی یه قیمتی باشه...

عالیه

فقط حیف که کپی خور نمیشند :biggrin1:

ولی اگه با درایو عوض کردن مشکل حل بشه بازهم کلی به سود آدمه :biggrin1:

مگه دبی کجاست ؟ همینجا :biggrin1: ی قدم راه بیشتر که نیست

عالیه

فقط حیف که کپی خور نمیشند :biggrin1:

ولی اگه با درایو عوض کردن مشکل حل بشه بازهم کلی به سود آدمه :biggrin1:

مگه دبی کجاست ؟ همینجا :biggrin1: ی قدم راه بیشتر که نیست

قیمتها آمده پایینی ولی اینجا قضیه فرق می کنه چون پول گمرکی و هزینه ارسال و سود فروشنده هم باید اضافه کنی تازه پول واسته هم باید بدی...

الان خیلی راحت فقط با 30 تومن درایو دستگاه رو عوض میکنند...(البته درایو رو باید خودت بدی)
البته فروشگاه پرتو یک مودچیپ بر روی این کنسول ها نصب می کنه که دیگه کپی خور میشه... وفقط مشکلش اینه که کلا لایو از بن میره و بن میشی ...
که برای کسانی که با لایو سر کار ندارند که تعدادشون هم زیاده حرف نداره...

آقا پدرام شما پروفایلتون رو چک نمی کنید...؟
من یک سئوال پرسیده بودم.!!!!!

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم ببخشید به تاپیک مربوط نمیشه!
ادرس چندتا فروشگاه معتبر یا نمایندگی مایکروسافت توی دوبی رو میخواستم که 360 رو با قیمت جهانی بفروشه و کلا لوازم جانبی و ... هم داشته باشه.
با تشکر

یه سوال داشتم ببخشید به تاپیک مربوط نمیشه!
ادرس چندتا فروشگاه معتبر یا نمایندگی مایکروسافت توی دوبی رو میخواستم که 360 رو با قیمت جهانی بفروشه و کلا لوازم جانبی و ... هم داشته باشه.
با تشکر

بفرما داداش :

Code:
http://www.xbox.com/en-ae/hardware/buy/

قیمتها آمده پایینی ولی اینجا قضیه فرق می کنه چون پول گمرکی و هزینه ارسال و سود فروشنده هم باید اضافه کنی تازه پول واسته هم باید بدی...

الان خیلی راحت فقط با 30 تومن درایو دستگاه رو عوض میکنند...(البته درایو رو باید خودت بدی)
البته فروشگاه پرتو یک مودچیپ بر روی این کنسول ها نصب می کنه که دیگه کپی خور میشه... وفقط مشکلش اینه که کلا لایو از بن میره و بن میشی ...
که برای کسانی که با لایو سر کار ندارند که تعدادشون هم زیاده حرف نداره...

آقا پدرام شما پروفایلتون رو چک نمی کنید...؟
من یک سئوال پرسیده بودم.!!!!!
اههههههههههههههه!!!
مگه اون چيپ بن ميكنه؟
منو باش ميخواستم بدم پرتو!

اههههههههههههههه!!!
مگه اون چيپ بن ميكنه؟
منو باش ميخواستم بدم پرتو!

روزبه من پیشنهاد می کنم بخری کنسول رو و نگه داری تا روش های کپی خور بیاد.کم کم داریم وارد نوامبر میشیم...احتمالا تو نوامبر روش های هک شدنش میاد... ;)

کسی میدونه این jasper کی میاد؟ بعضی ها میگن اومده!!!
کنسول قبلی تابستان سال قبل سه چراغ شد دیگه می ترسم از این فالکون ها بخرم شاید اینها هم سه چراغ بشن تا چند ماه کاووس سه چراع را می دیدم:cheesygri اگر دوباره سه چراغ ببینم سکته می کنم
دوباره نمیتونم از geow2 بگذرم حداقل تا یک ماه دیگه می خوام بخرم دیگه تصمیمم قطعیه
pc اصلا حال کنسول را نمیده!

سلام دوستان
الان بهترین مدلی که میشه خرید کدومه قیمت کمتر و امکانات مناسب
چون اینترنت درست و حسابی ندارم پس لایو رو بیخیال میشم
ارکید خوبه با درایو لایتون؟
ضمنا من مانیتور crt lg f700p دارم میتونم ایکس باکس رو به این وصل کنم؟اگه بله با چه وسیله ای؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or