راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان :
فکر کنم من به یه مشکل جدید برخوردم :
حدودا 3 ساعت پیش 8 بازی جدید خریدم که همرو فقط تست و در حد 5 دقیقه بازی کردم و بعد دستگاه رو به مدت 6 ساعت خاموش کردم و با گذاشتن بازی euro 2008 شروع کردم که بیشتر از 3 دقیقه نگذشت که تصویر رفت و دستگاه 3 چراغه شد و این سه چراغ در حال چشمک زدن بود که من سریعا دستگاه رو خاموش کردم و بعد از 30 ثانیه دستگاه رو روشن کردم و حدودا یک ساعت باهاش بدون مشکل بازی کردم و خاموش کردم .
دوستان البته من به وسیله یک آداپتور قوی فنهامو 12 ولت کرده بودم ودستگاه هم از 28 درجه داخلش گرمتر نمیشد ، حالا فکر میکنید اشکال از چی بود آیا دستگاهم رفرش است یا چیز دیگه لطفا کمک کنید و خانواده ای رو از نگرانی نجات بدید .

کار جالبی انجام دادی...! گفتی یکی از آشناها که تخصص داره این کار رو برای کنسولت انجام داده..؟

اگر میشه یک چندتا عکس بگذار که ببینیم چه کردی ... بعد توضیح بیشتریم بده...

اگر دستگاهت سردش شد یک پتو بنداز روش:biggrin1: مردم میخوان دستگاهشون سرد باشه.. بعد شما میگی ضرر نداره..!!!:eek:

چشم دوست عزیز ولی در پست قبلم نوشتم سر دستگاهم چه اومده فکر کنم پتو واجب شده :biggrin1:

سلام دوستان :
فکر کنم من به یه مشکل جدید برخوردم :
حدودا 3 ساعت پیش 8 بازی جدید خریدم که همرو فقط تست و در حد 5 دقیقه بازی کردم و بعد دستگاه رو به مدت 6 ساعت خاموش کردم و با گذاشتن بازی euro 2008 شروع کردم که بیشتر از 3 دقیقه نگذشت که تصویر رفت و دستگاه 3 چراغه شد و این سه چراغ در حال چشمک زدن بود که من سریعا دستگاه رو خاموش کردم و بعد از 30 ثانیه دستگاه رو روشن کردم و حدودا یک ساعت باهاش بدون مشکل بازی کردم و خاموش کردم .
دوستان البته من به وسیله یک آداپتور قوی فنهامو 12 ولت کرده بودم ودستگاه هم از 28 درجه داخلش گرمتر نمیشد ، حالا فکر میکنید اشکال از چی بود آیا دستگاهم رفرش است یا چیز دیگه لطفا کمک کنید و خانواده ای رو از نگرانی نجات بدید .

حتما که نباید کنسول داغ بشه که سه چراغ بده...! امکان داره مشکل سخت افزاری داشته باشه..
ولی فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد چون بعضی وقتها که برق نوسان داره یا کابل ها رو خوب جا نزدی امکان داره سه چراغ بده..
هر سه چراغی یک ارور خاص خودش رو داره که باید ببینی مربوط به کدام قسمت هست..
(راهنمای کد شناسی هم تو بخش مشکلات کنسول هست که میتونی بگردی پیداش کنی)(البته اگر دوباره سه چراغ داد..)
در هر صورت باید ببینی بعدا که بازی می کنی چه مشکلی پیش میاد..فقط ما رو بی خبر نگذار.:love:

سلام امین جان اقا من که دستگاهم کپی خوره(benq ) میتونم با زی اورجینال توش بزارم بازی کنم ؟
چون میخوام PES 09 رو اورجین بخرم

مشکلی نیست.
شما می تونی دیسک اوریجینال بخری و استفاده کنی.
این درایو کپی خور شده که در کنار بازی اوریجینال بازی کپی هم اجرا کنه.جلوگیری از اجرای بازی اوریجینال نمی کنه.

مرسی پدرام جان خبر خوبی بود
یه سوال دیگه هم داشتم
اقا من از کی باید سیستمم حتما هارد داشته باشه ( برای ریختن بازی ها روی هارد )؟
راستی این داشبورد جدید همراه بازی ها ی جدید مثل فارکرای 2 یا گیرز 2 هست ( منظورم اپدیت هست که تو DVD باشه من نصب کنم ) ؟

یه سوال دیگه هم داشتم
راستی این داشبورد جدید همراه بازی ها ی جدید مثل فارکرای 2 یا گیرز 2 هست ( منظورم اپدیت هست که تو DVD باشه من نصب کنم ) ؟

از بعد از آپدیت پاییزی لازم میشه که احتمالا اواسط آبان میاد.
بله این آپدیت اگر اشتباه نکنم توی خبر نوشته بود که روی Gears Of War و بازی هایی که بعدش میان هست.

پدرام جان
مگه شما و خيلي از دوستان ديگه نميگيد كه ريجن PAL بازي هاش زودتر مياد :-"
پس چرا بازي هاي اخير مثل MERCENARIES 2 و
همين SILENT HILL : HOMECOMING اول UC و J اومده ؟ :confused:

يكي دوتا بازي معرفي ميكني كه اول PAL اومده باشه ؟ :love:

ممنون

این تعویض درایو Lite-On چون لحیم کاری داره ممکنه آسیب بزنه به دستگاه یا هیچ خطری نداره ؟

Nextgen که میگه 65 تومن

پرتو هم 30 تا 40 تومن پرتو یا اسم جدیدش Big Game یه همچین چیزی

این خبر در مورد اومدن Jasper به بازار تو دبی معلوم نیست اومده یا نه ؟

چون احتمال خیلی زیاد من امروز یه پرمیوم 60 گیگ از دبی بگیرم چند درصد احتمال داره جاسپر باشه

http://i35.tinypic.com/2vbspiu.jpg

پدرام جان

ممنون
فيفا 09 تاپ اسپين ٣ برادر اين آرمز و....

پدرام جان

ممنون

بازیهای توی این لینک رو نگاه کن ببین کدوم اول پال هست :

Code:
http://www.abgx.net/xbox360_releases_date.txt

یکی از محاسن PAL نسبت به UC برقش هست. ;)

این تعویض درایو Lite-On چون لحیم کاری داره ممکنه آسیب بزنه به دستگاه یا هیچ خطری نداره ؟

Nextgen که میگه 65 تومن

چون احتمال خیلی زیاد من امروز یه پرمیوم 60 گیگ از دبی بگیرم چند درصد احتمال داره جاسپر باشه

اگر آدم ناوارد انجام بده خطر داره.البته در کل خطر داره اما Next Gen و BigGame کارشون خوبه.توی دوبی برای جسپر باید ببینید تاریخ کنسول ها 8.2008 به بعد باشه.اون موقع ممکنه جسپر باشه.

آمار خرابی دسته چه جوری ؟

دسته دوم می صرفه بخرم ؟

خرابیش من به شخصه کم دیدم.اما نو بخری مطمئن تره...

یه سوال دیگه هم داشتم

مجبور که نیستی بریزی تو هارد ..! میتونی اصلا این کارو نکنی و مثل قبل بازی کنی..!

Nextgen که میگه 65 تومن

با این عکس که گذاشتی حالمون رو گرفتی ..:(:((

عمراً جسپر گیر بیاری به احتمال 0% جسپر پیدا میشه..

میگم آقا پدرام مطمئنی مادربرد جسپر اومده ..!!!؟

اگه اومده بود حداقل ماکروسافت تو یک مراسمی این مادربرد رو معرفی میکرد..!!

من که شک دارم ...:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or