راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا ما از US یک عدد X360 60GB خریدیم که درایوش هم Lite On هست. ( البته هنوز نرسیده )

میخواستم چند تا سوال کنم از دوستان:

1- چه خبر از هک شدن Lite On ؟ :دی خبری نشده ؟ خبر های خوبی میرسه ؟ :دی
2- تعویض درایو رو تا چه حد توصیه میکنید و اگر این کار رو بکنم و لایت آن هک بشه و بخوام لایت آنِ خودش رو بذارم میشه ؟
3- بازیهای Verbatim که چاپ داره و من دونه ای 8 ( قدیما 9 ) خریدم رو چند میخرن ؟ ( آخه یکسریشون J هست و دستگاه جدید من UC ـه :دی )
4- جایی نیست که لیست ریجن بازی ها رو نوشته باشه ؟ یعنی نوشته باشه کدوم فیری ـه کدوم فیری نیست ؟

ممنون از همه ی دوستان این بخش مخصوصاً پدرام عزیز ... :دی

1- این درایو به راحتی درایو های قبلی هک نخواهد شد و در صورت هک شدن هم نیاز به مودچیپ داره ....
ولی الان خیلی راحت درایو را با یک درایو دیگر عوض می کنند که حدود 70 تومن خرج داره....

2- مشکلی نداره

3- الان بازی روی دیسک ورباتیم بین 4 - 5 هست و فکر نکنم 2 تومن بیشتر ازت بخرن...

سلام بچه ها آقا از این ایکسباکس من (این رنگ) کسی خریده
چون من از بقیه سوال کردم همه گفتن این رنگ وجود نداره و فقط سیاه هست
پش مال من چیه؟من آکبند خریدم

این دستگاه اونطور که شما فکر می کنید خاکستری نیست و با اون عکسی که من گذاشتم فرق میکنه...
کلا دسته از خود دستگاه پررنگتره.... شما زیاد جدی نگیر....

این عکس کنسول من هست.... خوب دقت کن....

1222025998.jpg

سلام بچه ها آقا از این ایکسباکس من (این رنگ) کسی خریده
چون من از بقیه سوال کردم همه گفتن این رنگ وجود نداره و فقط سیاه هست
پش مال من چیه؟من آکبند خریدم
12498qq.jpg

[/url
29prjb8.jpg
جلالخالق:eek:اينو ديگه نديده بوديم :biggrin1:مطمئني اكبند خريدي:confused:اخه مگه ميشه از طرف كارخونه مشكل اينجوري پيش بياد:-" جلالخالق

1. اخبارش رو می تونی توی Xbox360-hacks.com بخون.
2. به نظر من صبر کن تا هک بشه.تعویض نکن.
3. بیشتر از 2-3 هزار تومان فکر نکنم بخرن... :biggrin1:
4. هست خوبشم هست :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6

جالبه...
همچین چیزی که ما ندیدیم...شاید اشتباهی در اومده یا شانسی چیزی بوده... :biggrin1:
hاون چیزی رو که من رو جعبه میبینم نوشته BLAck NOIR
تا اونجا که دیدم روی همه جعبه ها Black نوشتند
شاید جدیده
تاریخش ما کیه؟

روی جعبه من هم نوشته black noir این که دلیل نمیشه...!

من هر چی جستجو کردم معنی حرف noir رو نفهمیدم و اصلا هم چیزی در مورد جعبه کنسول پیدا نکردم....

دوستان من میخوام یه روش جدید کولینگ روی ایکس باکس نوام انجام بدم یا بخت و یا اقبال پسر خالم مهندس الکترونیک قراره اون برام انجام بده اگر موفقیت آمیز بود به شما هم میگ منتظر باشید برای من هم دعا کنید .

من یک دسته اضافی خریدم خواستم ببینم چه طور میشه وصل کرد به کنسول و چه طور 2 نفره میشه...؟
یه دکمه بالای دسته هست که علامت ))) روشه اونو بگیر بعد جلوی کنسول زیر اسلات مموری کارتها هم یه همچین دکمهای هست هر دو تاش رو همزمان بگیر تا وقتی که چراغ جلوی کنسول دو تاش روشن شد

من یک دسته اضافی خریدم خواستم ببینم چه طور میشه وصل کرد به کنسول و چه طور 2 نفره میشه...؟

اگر بی سیم هست روشنش کن.یه کلید دایره کوچک بالای دسته هست نزدیک به کلید LB.اون رو نگه دار و یه همچین کلید دایره ای هم کنار قسمت مموری روی خود کنسول هست اون رو هم نگه دار.اینطوری دستگاه دسته رو میشناسه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or