راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام

terovaجان اون چنتا لینکی که به من دادی برا گرز 2 همشون خراب بود خودم رفتم دوتا از اون ویدو کانورتها دانلود کردم حالا فقط صدا داره تصویر نداره یکی درست حسابی بده
هر وقت 328مگو با دایال اپ دانلود کردید و بعدش نیومد میفهمیدید من چه حسی دارم:biggrin1::mad:

از برنامه nero show Time استفاده کن.مشکلت حل میشه.
جدی با دیال دانلود کردی؟:eek:

اقا من در باره ارکید چنتا سوال دارم یکیتون بیزحمت جواب بده
1 - ایا ارکید خروجی hdmi داره ؟
2 - ایا ارکید پال به ترانس احتیاج داره ؟
3 - از کجای کنسول ارکید میشه فهمید تولیدش برا چه سال و چه ماهیه ؟
در ضمن برق ارکید پال 110 هست یا 220 ه ؟
مرسی

2 - ایا ارکید پال به ترانس احتیاج داره ؟یعنی تو پک ترانس هست یا باید حتما براش بخرم ؟
مرسی
اقا کسی نیست جواب بده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
بازی ها رو ارکید رو چی سیو میشه ؟روی همون 256 mb رمی که داره ؟ یا حتما باید براش هارد بخریم ؟
بچه ها لطفا جواب:-"

با تشکر از terova عزیز
شما کدوم یک از روشهای کولینگ رو پیشنهاد میکنید
و لطفا بگوئید کجا باید دستگاه رو ببرم که اینکار رو بکنن
تاریخ پشت دستگاهم هست 28-2-2008 آیا مطمئنن فالکون هست

12 ولت کردن بهترین و کم هزینه ترین و بی خطر ترین روش هست که از همه لحاظ برتری داره...
خودت میتونی این کارو انجام بدی که بهترین روش هم استفاده از آداپتور خارجی هست...
به این قسمت یک سری بزن...
http://bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=94

اگرم نخواستی فروشگاه نکست جن و وست گیم این کار رو انجام میدن که آدم های مطمئنی هستند...
آدرس هم تو سایت خودشون هست www.nextgen.ir --- www.westgame.ir

100 درصد فالکون هست تمام کنسول های که تقریبا از تاریخ 8/2007 به بعد تولید شدن فالکون هستند....

2 - ایا ارکید پال به ترانس احتیاج داره ؟

یه سوال دیگه هم داشتم
بازی ها رو ارکید رو چی سیو میشه ؟روی همون 256 mb رمی که داره ؟ یا حتما باید براش هارد بخریم ؟

1- بله مدل های جدید همه خروجی HDMI دارند...
2- نه احتیاج نیست ...
3- پشت کنسول سمت چپ بالای اون قسمت که کابل HDMI و کامپونت هست نوشته شده که باید با تاریخ و مشخصاتی که تو داشبورد (منو) دستگاه تو قسمت Setying هست یکی باشه...
4- بله روی مموری کارت 256 که روی خود دستگاه هست سیو میشه...

قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!:eek: و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟

باتشکر از terova عزیز ، واقعا از راهنمائی های خوبتان متشکرم
آیا به نظر شما اگر من : هم 12 ولت ، هم عملیات سینک و عملیات رم رو با هم انجام بدم دستگاهم هرگز سه چراغ نمیشه دیگه ؟
با تشکر

آخرین ویرایش:
باتشکر از terova عزیز ، واقعا از راهنمائی های خوبتان متشکرم
آیا به نظر شما اگر من : هم 12 ولت ، هم عملیات سینک و عملیات رم رو با هم انجام بدم دستگاهم هرگز سه چراغ نمیشه دیگه ؟
با تشکر

شما روش های کولینگ رو که استفاده کنی دیگه راحت می تونی بازی کنی و احتمال بروز مشکل در حد 0 هست.

دوستان کسی قیمت به روز 360 Per رو داره

قیمت توی فروشگاه مجازی همین سایت اینطوری که تو تاپیک ها تبلیغ شده از 300 هزار تومان هست تا 500 هزار تومان.
البته دیگه داستان چیه به خود فروشنده ها و خریداران ارتباط داره. ;)

آقا ما از US یک عدد X360 60GB خریدیم که درایوش هم Lite On هست. ( البته هنوز نرسیده )

میخواستم چند تا سوال کنم از دوستان:

1- چه خبر از هک شدن Lite On ؟ :دی خبری نشده ؟ خبر های خوبی میرسه ؟ :دی
2- تعویض درایو رو تا چه حد توصیه میکنید و اگر این کار رو بکنم و لایت آن هک بشه و بخوام لایت آنِ خودش رو بذارم میشه ؟
3- بازیهای Verbatim که چاپ داره و من دونه ای 8 ( قدیما 9 ) خریدم رو چند میخرن ؟ ( آخه یکسریشون J هست و دستگاه جدید من UC ـه :دی )
4- جایی نیست که لیست ریجن بازی ها رو نوشته باشه ؟ یعنی نوشته باشه کدوم فیری ـه کدوم فیری نیست ؟

ممنون از همه ی دوستان این بخش مخصوصاً پدرام عزیز ... :دی

سلام بچه ها آقا از این ایکسباکس من (این رنگ) کسی خریده
چون من از بقیه سوال کردم همه گفتن این رنگ وجود نداره و فقط سیاه هست
پش مال من چیه؟من آکبند خریدم
12498qq.jpg

[/url
29prjb8.jpg

آقا ما از US یک عدد X360 60GB خریدیم که درایوش هم Lite On هست. ( البته هنوز نرسیده )

2- تعویض درایو رو تا چه حد توصیه میکنید و اگر این کار رو بکنم و لایت آن هک بشه و بخوام لایت آنِ خودش رو بذارم میشه ؟
3- بازیهای Verbatim که چاپ داره و من دونه ای 8 ( قدیما 9 ) خریدم رو چند میخرن ؟ ( آخه یکسریشون J هست و دستگاه جدید من UC ـه :دی )
4- جایی نیست که لیست ریجن بازی ها رو نوشته باشه ؟ یعنی نوشته باشه کدوم فیری ـه کدوم فیری نیست ؟

در مورد سوال چهارمت اگر درست فهمیده باشم میتونم بگم که من امروز ساین نکست جن لیست بازیهای ایکس باکس رو همراه با رجینش دیدم . www.nextgen.ir

1. اخبارش رو می تونی توی Xbox360-hacks.com بخون.
2. به نظر من صبر کن تا هک بشه.تعویض نکن.
3. بیشتر از 2-3 هزار تومان فکر نکنم بخرن... :biggrin1:
4. هست خوبشم هست :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6

سلام بچه ها آقا از این ایکسباکس من (این رنگ) کسی خریده
چون من از بقیه سوال کردم همه گفتن این رنگ وجود نداره و فقط سیاه هست
پش مال من چیه؟من آکبند خریدم
12498qq.jpg

[/url
29prjb8.jpg

جالبه...
همچین چیزی که ما ندیدیم...شاید اشتباهی در اومده یا شانسی چیزی بوده... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or