راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خیلی ممنونم
تاریخش هست 28-2-2008
فروشگاه پرنس در طبقه دوم پایتخت
لطفا به من بگید که ایا کپی خور هست یا نه ؟ خیلی ممنونم

دستگاه شما مادربرد فالکون داره و به احتمال زیاد هم درایو بنکیو هست...

پس شما مشکلی ندارید فقط گفتم شما یک بازی رجین پال بخر بعد کاملا متوجه میشی که کپی خور شده یا نه؟ولی من میگم 100درصد کپی خور شده...

فقط از من میشنوی چون xbox یکم زود داغ میکنه زیاد با دستگاه بازی نکن چون احتمال داره دستگاه سه چراغ قرمز بده (بسوزه) ...

هر دو ساعت که بازی می کنی حداقل یک ساعت بهش استراحت بده...

البته می تونی فن های دستگاه رو 12 ولت کنی که باعث می شه دستگاه دیرتر گرم کنه....

شما میتونی قاب کنسول رو به هر رنگی که میخوای در بیاری و حتی قاب های آماده ای هم وجود داره که میتونی بخری....
تا به حال مدلی که رنگ خاکستری داشته باشه ارائه نشده و حتماً قاب اون رو تغییر دادند...
قاب های زیادی هست که بر روی کنسول نصب میکنند..:arrowd::arrowd:

1221654200.jpg

1-نه باطری معمولی هست ... ولی خوب باید ترجیحاً از باتری های قوی استفاده بشه...
2- باتری قابل شارژ هم میتونی استفاده کنی...
3- Quick Charge Kit قیمت 40 تومن به بالا داره که دوتا باطری رو همزمان شارژ می کنه...
4- تو همین سایت تو بخش فروشگاه مجازی کسانی هستند که برای شما ارسال کنند...
5-بستگی به نیاز و بودجه خودت داره ولی Play & Charge Kit بنظر من از همه بهتره....

1-مموری قیمت بالای داره (40 تومن به بالا)(آکبند) ولی چون کسی با این قیمت نمی خره باید خیلی بهش تخفیف بدی....
من دیدم هار 20 گیگ رو 35 تومن فروختند!!!!

الان رجین دستگاه زیاد فرق نمیکنه و بازی ها برای تمام رجین ها عرضه میشه....
ولی پال از همه بهتر و بصرفه تر هست (فعلا)(اوایل یادمه هیچ کس پال نمیخرید ولی الان تقریبا تمام بازار پال هست)
خوب بابا ایکسباکسی که من دیدم هم همینطوره شما به همین عکس نگاه کن دسته سیاهه ولی کنسول مایل به خاکستری هست پس شما چطور میگین کنسول یه دست سیاهه؟؟
بچه ها من اصلا" نمیخوام تایپیک رو خراب کنم یا پست بی مورد بدم فقط چون کنجکاو بودم درباره رنگ کنسول پرسیدم

سلام بچه ها من میخواستم یه x360 بگیرم که بتونم راحت باش بازی کنم و مشکلی هم پیش نیاد چون نمیخوام پولم هدر شه. از کسایی که اینجا 360 تاشون عمر زیادی کرده و اخ هم نگفته میخوام بپرسم که دستگا هشون چه مارکی هست و چی کار کردن که این دستگاه از بین نرفته.لطفا کمک کنید.

سلام
یه سوال فنی!
دسته ی الیت با پریمیوم و آرکید فرق می کنه؟
stnxb360_wireless_screen1.jpg

stnxbox360elitesystem007.jpg

نه فقط از لحاظ رنگ از لحاظ شکل و ساخت و قیافه و ...؟

نه :laughing:فقط برای ارکد با سیم هستش و برای پرو و الیت بدون سیم
البته قراره مثل ps3 قابلیت motion رو براش بزارن فک میکنم

بچه ها خواهش میکنم جواب بدین ببینید کنسولی که من خریدم دقیقا" همینطوره(عکس) رنگ دسته سیاهه ولی رنگ کنسول سیاه نیست.دوستانی که الیت دارن کنسولشون مثل همین کنسوله؟ یا فرق داره؟
یعنی کنسول تقلبی بهم دادن؟؟:((
1221654200.jpg

خوب بابا ایکسباکسی که من دیدم هم همینطوره شما به همین عکس نگاه کن دسته سیاهه ولی کنسول مایل به خاکستری هست پس شما چطور میگین کنسول یه دست سیاهه؟؟
بچه ها من اصلا" نمیخوام تایپیک رو خراب کنم یا پست بی مورد بدم فقط چون کنجکاو بودم درباره رنگ کنسول پرسیدم

من گی گفتم سیاه هست اون نقل قولی که من نوشتم رو بخون میفهمی....

بعد اون عکس هم کنسول خاکستری هست ...(البته قاب کنسول)

تا حلا نشده شما قاب گوشی موبالتون رو عوض کنی قاب xbox هم همینطوری ...

سلام
یه سوال فنی!
دسته ی الیت با پریمیوم و آرکید فرق می کنه؟
stnxb360_wireless_screen1.jpg

stnxbox360elitesystem007.jpg

نه فقط از لحاظ رنگ از لحاظ شکل و ساخت و قیافه و ...؟

هیچ فرقی ندارند فقط رنگشون فرق می کنه...

آرکید = سفید ، پریمیوم = سفید ، الیت = مشکی ، هالو (هیلو) = سبز لجنی:sick:

البته دسته های اصلی صورتی،آبی و قرمز هم داریم

آقا كجا بدم دوازده ولت كنن مي خوام عين پرتو جلوم انجام بده فعلا هم شريعتي بسته است مثل اينكه نمي شه برم plz help

چرا خودت این کارو انجام نمیدی..؟ کار زیاد سختی نیست .... برو تو این قسمت همه چیز رو گفته....
http://bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=94

اگرم خواستی فروشگاه نکست جن و وست گیم این کارو انجام میدن فقط قبل از این که بری یک زنگ بهشون بزن

سلام بچه ها من میخواستم یه x360 بگیرم که بتونم راحت باش بازی کنم و مشکلی هم پیش نیاد چون نمیخوام پولم هدر شه. از کسایی که اینجا 360 تاشون عمر زیادی کرده و اخ هم نگفته میخوام بپرسم که دستگا هشون چه مارکی هست و چی کار کردن که این دستگاه از بین نرفته.لطفا کمک کنید.

xbox 360 سه مدل جدید داره (آرکید - پریمیوم - الیت)که اگر تاریخ ساخت اون دستگاه ها از 8/2007 به بعد باشه مشکل خاصی نداره....
این مدل ها هم فقط لوازم جانبیشون با هم فرق میکنی که میتونی اون لوازم هم بعداً جدا گانه تهیه کنی... ولی بصرفه نیست....

بهترین مدل و بصرفه ترین و کامل ترین هم اول مدل الیت هست و بعد پریمیوم و بعد هم آرکید....

بعد این مدلهای که گفتم بعضی هاشون که تاریخ ساختشون تقریبا از 3/2008 به بالا هست درایوشون لایتون هست که هنوز کپی خور نشده و باید بازی ارجینال بخری....البته فعلا

بعضی هاشون هم که درایو بنکیو دارند کپی خور شده و هیچ مشکلی ندارند....

بابا من یه چیز دیگه میگم:من یه الیت گرفتم رنگ دسته سیاهه ولی رنگ کنسول و پاور آداپتور و هارد و کابل هاش سیاه نیست یه چیزی بین سیاه و خاکستری هست!!من فقط میخواستم بدونم دوستانی که الیت دارن رنگ کنسولشون سیاهه یا مثل عکس بالا هست؟!
یکی از دوستان گفت که قابشو عوض کردن خب پس چرا پاور آداپتور و هارد و کابل ها هم رنگش هست
ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه میترسم کنسول رفرش بهم داده باشن:((
راستی روی جایی که شماره سریال رو روی کارتن زده 2 تا برچسب رو هم خورده این یعنی چی؟

بابا من یه چیز دیگه میگم:من یه الیت گرفتم رنگ دسته سیاهه ولی رنگ کنسول و پاور آداپتور و هارد و کابل هاش سیاه نیست یه چیزی بین سیاه و خاکستری هست!!من فقط میخواستم بدونم دوستانی که الیت دارن رنگ کنسولشون سیاهه یا مثل عکس بالا هست؟!
یکی از دوستان گفت که قابشو عوض کردن خب پس چرا پاور آداپتور و هارد و کابل ها هم رنگش هست
ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه میترسم کنسول رفرش بهم داده باشن:((
راستی روی جایی که شماره سریال رو روی کارتن زده 2 تا برچسب رو هم خورده این یعنی چی؟

آقا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!;) و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد;)ok

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or