راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا این بهترین رجین هم شده موذل ها هرکی هرچی خریده میگه اون بهترینه اگه متمئن نیستین نگین به مردم بیچاره!همون تور که میدونید j&ucگرون ترین رجین های بازارن و وازح و مبرهن است که هر ارزونی بی حکمت نیست.پس اختشاش نکنید لطفا
پس هر چي گرونتر باشه بهتره ديگه اگه از مغز هم استفاده كنيد خوبه ها براي اين جي و يوسي گرونتر هستند كه پول حمل ونقلشون بالا در مي ياد اما پال رو از دبي ميارن پس ارزونتر هست.در ضمن ديگه براي پال نمي خواد ترانس بگيري.
پ.ن:نمره املات تو مدرسه چند مي شد؟

اقا این بهترین رجین هم شده موذل ها هرکی هرچی خریده میگه اون بهترینه اگه متمئن نیستین نگین به مردم بیچاره!همون تور که میدونید j&ucگرون ترین رجین های بازارن و وازح و مبرهن است که هر ارزونی بی حکمت نیست.پس اختشاش نکنید لطفا

دوست عزیز الان تمام بازی ها بر روی رجین های مختلف عرضه میشه و بازی ها هم اکثرا دارند رجین فری میشن... پس مشکلی وجود نداره....;)

الان هم چون رجین پال تو بازار زیاد هست یکمی ارزون شده در ضمن برای رجین پال احتیاج نیست که ترانس بخری....;)

بعضی ها چون فکر می کنند رجین uc مال کشور امریکاست پس کلاس بیشتری داره ...:eek: بنابراین پول بیشتری بابت این رجین میدند که اصلا هم منتقی نیست....

در ضمن اینجا هیچ کس رو مجبور به خرید نوع خاصی از رجین نکردیم و فقط راهنمای که از دستمون بر میامد رو انجام دادیم...

منظورم اینه که توی دفترچه راهنمای کنسول نوشته باطری باید از نوع ALKALIN LR6 باشه، یعنی اگر از این نوع نباشه مشکلی پیش نمی آید؟

نه مشکلی نداره

می خواستم ببینم که dvdr benq خوب هست و روی کدوم مدل از 360 هست.

منظورت و از dvdr benq متوجه نشدم...! اگر منظورت درایو بنکیو هست توجه کن....

درایو بنکیو درایو خوبی هست.... چرا باید بد باشه؟

روی تمام مدل های 360 درایو بنکیو موجود هست و الان تو بازار به عنوان با ارزش ترین درایو مطرح میشه(فعلا)

که فقط هم بخاطر این هست که این درایو کپی خور شده ولی درایو لایتون که جدید آمده هنوز کپی خور نشده وباید بازی اورجینال بخری یا درایو رو با یک درایو کپی خور شده مثل بنکیو تعویض کنی....
سلام.
من 3 چراغ شدم حالا ميخوام يكي ديگه بگيرم. J خوبه؟ نكست جن خوب ميده ؟
از كجا بگيرم بهتره؟

شاید تونستی دوباره دستگاه رو درست کنی!!!! امتحان کردی؟

رجین هم گفتم هیچ فرقی نمی کنه فقط برای رجین پال احتیاج به خرید ترانس نیست و فیلم ها هم که اکثرا تو ایران پال هستند رو میتون اجرا کنی...

نکست جن مطمئن هست ولی قیمتها رو یکم گرون میگه!!

فروشگاه وست گیم هم هست که اون هم شرایط نکست جن رو داره....

از بچه های این سایت هم میتونی خرید کنی که زیر قیمت بازار میدند برو تو قسمت فروشگاه مجازی ببین کی اونچیزی که میخوای داره بعد بیا تا در مورد طرف روشنت کنیم.

موفق باشید

1000 صفجه شدن این تاپیک رو تبریک میگم:):eek:
امین جان یه ذره دیر دیدم ولی 19000 امین (امین نه ها) پست تو رو هم تبریک میگم ;)
-----------------
توی روزنامه دنیای اقتصاد این سایت رو معرفی کرده بود و کلی هم کلاس واسش گذاشته بود (الحق که حقشه)

روزبه ببین پیکسل خوبه نکست جن خوبه هر جفتشون خوبه انتخاب با خودت فقط سعی کن هر چی میگیری مادر بوردش فالکون باشه من که بهت پیشنهاد می کنم یه elite بگیر خیال خودت راحت کن;)

سلام دوستان از اینکه عضو این سایت شدم خوشحالم
لطفا به من کمک کنید
من امروز یک xbox 360 به گفته فروشنده پرییوم هست امیدوارم درست نوشته باشم
اول من از کجا میتونم متوجه شوم که واقعا همین دستگاه هست البته 510000 خریدم با هارد 20
و دوتا بازی خریدم که روشون زده ntsc/u ولی موقعی که میزارم تودستگاه میگه این بازی به این کنسول نمیخوره باید چه بازیهایی را بگیرم
از کجا باید مطمئن شوم که دستگاه کپی خور هست

ریجن دستگاتون چیه؟
خوب شاید ریجن بازیها با دستگاتون یکی نباشه
درسته دستگاه شما پرمیوم هست مطمئنن هم فالکون تاریخ ساختشو میگی یوقت دیدی درایوش لایتون که اصلا کپی خر نمیشه (فعلا);)

من از طرف خریدار پرسیدم که کپی خور هست گفت که کپی نخور 100 تومان ارزونتر هست بخاطر هیمن من اینو گرفتم 48 ساعت هم مهلت تست گرفتم حالا این قضایا که نوشته اید باید از کجا بخونم که رجینش چی هست یا قضیه لایتون چیه تروخدا مکنو راهنماتیی کنید که مشکلی داره برم سراغ مغازه داره
فکر میکنم منظورتون از رجین نوع سیستمی هست که رو جعبه نوشته روش نوشته pal

من از طرف خریدار پرسیدم که کپی خور هست گفت که کپی نخور 100 تومان ارزونتر هست بخاطر هیمن من اینو گرفتم 48 ساعت هم مهلت تست گرفتم حالا این قضایا که نوشته اید باید از کجا بخونم که رجینش چی هست یا قضیه لایتون چیه تروخدا مکنو راهنماتیی کنید که مشکلی داره برم سراغ مغازه داره
فکر میکنم منظورتون از رجین نوع سیستمی هست که رو جعبه نوشته روش نوشته pal

خوب اگر روش نوشته پال خوب رجین پال هست.!!!

فقط اینو بگم که شما اگر زودتر با این سایت آشنا شده بودی حدود 50 تومن ضرر نمی کردی چون حداقل دستگاه رو 50 تومن گرونتر به شما داده اند.

اون بازی ها هم برو بده پس و از این به بعد یا باید رجین پال بخری یا رجین فری (آزاد)....

اگر تاریخ دستگاه هم که پشت کنسول نوشته به ما بگی و همچنین فروشگاه ای که ازش خرید کردی رو بگی ما میتونیم درمورد خریدتون نظر بدیم...

راستی بچه ها کسی از آقا پدرام خبر نداره؟ کم کم دارم نگران می شم:(:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or