بابا من یه چیز دیگه میگم:من یه الیت گرفتم رنگ دسته سیاهه ولی رنگ کنسول و پاور آداپتور و هارد و کابل هاش سیاه نیست یه چیزی بین سیاه و خاکستری هست!!من فقط میخواستم بدونم دوستانی که الیت دارن رنگ کنسولشون سیاهه یا مثل عکس بالا هست؟!
یکی از دوستان گفت که قابشو عوض کردن خب پس چرا پاور آداپتور و هارد و کابل ها هم رنگش هست
ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه میترسم کنسول رفرش بهم داده باشن
راستی روی جایی که شماره سریال رو روی کارتن زده 2 تا برچسب رو هم خورده این یعنی چی؟
بابا من یه چیز دیگه میگم:من یه الیت گرفتم رنگ دسته سیاهه ولی رنگ کنسول و پاور آداپتور و هارد و کابل هاش سیاه نیست یه چیزی بین سیاه و خاکستری هست!!من فقط میخواستم بدونم دوستانی که الیت دارن رنگ کنسولشون سیاهه یا مثل عکس بالا هست؟!
یکی از دوستان گفت که قابشو عوض کردن خب پس چرا پاور آداپتور و هارد و کابل ها هم رنگش هست
ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه میترسم کنسول رفرش بهم داده باشن
راستی روی جایی که شماره سریال رو روی کارتن زده 2 تا برچسب رو هم خورده این یعنی چی؟
یه سوال
اقا من میخوام یه الیت بگیرم میخواستم بدونم برا الیت هم باید اینتر کولر خرید یا اینکه نیازی نیست و مشکل گرمایشی نداره ؟
اقا من پولم 600 بیشتر نیست اگه یه دسته مشکی بگیرم با چنتا بازی پولم ته میکشه میخواستم بدونه لازمه خرید اینتر کولر یانه ؟
یه سوال
اقا من میخوام یه الیت بگیرم میخواستم بدونم برا الیت هم باید اینتر کولر خرید یا اینکه نیازی نیست و مشکل گرمایشی نداره ؟
اقا من پولم 600 بیشتر نیست اگه یه دسته مشکی بگیرم با چنتا بازی پولم ته میکشه میخواستم بدونه لازمه خرید اینتر کولر یانه ؟
با سلام خدمت اساتید.
من چند تا سوال دارم که می دونم شاید بعضی هاش اینجا جاش نیست ولی به بزرگی این سایت ببخشید.
xbox 360 مدل premium with hdmi خوب هست و قیمتش چنده؟
xbox چه جوری به شبکه live وصل میشه؟منظورم طرز استفاده از xbox live
آیا دو تا xbox رو میشه با هم شبکه کرد؟اگخ میشه چه جوری؟
یه lcd برای xbox میخواستم که قیمتش بیشتر 800هزار تومن نباشه و جای این فیشه 6 تایی xbox رو داشته باشه؟
کدوم مدل xbox مشکل گرمایی نداره و هزینه ی کولینگ چه قدره؟
باتری هایی روی x box هست خوبه و چند ساعت شارج نگه میداره؟
آیا روی xbox شارجر باتر هاش هست؟
در ضمن قیمت یه دسته ی خوب xbox که میخواییم به صورت جدا بخریم چه قدره؟
و این مدل xbox رو میتونیم از کدوم شرکت معتبر بگیریم؟
دوستان واقعا" شرمنده . ببخشید ببخشید
یه دنیا ممنون![]()

اگر بخوای 12 ولت کنی دیگه هیچ احتیاجی به اینتر کولر نیست...
اگر 12 ولت بکنی خیلی بیشتر از اینتر کولر روی خنکی دستگاه تاثیر داره...
خودت استادی... من فقط اون سئوال های که بلدم رو جواب میدم بقیه هم دوستان زحمتشو بکشند...
1- این مدل مادربرد فالکون روش نسبه و هیچ مشکلی نداره...
2- با این پولی که داری میتونی یک X-vision (ایکس ویژن) بخری...(حدود 650 تومن)(32 اینچ)...
اگر این پول رو 900 تومن بکنی مدل های سامسونگ حرف ندارند...
ولی ایکس ویژن نسبت به قیمتش حرف نداره....بعد ایکس ویژن کابل HDMI میخوره که میتونی بهترین کیفیت رو ازش بگیری...به کامپیوترم وصل میشه..(یعنی میشه مانیتور...
4- مدل های که مادربرد فالکون دارند یعنی از تاریخ 8/2007 به بعد مشکل گرمایی تقریبا ندارند ولی توصیه میشه که فن های دستگاه رو 12 ولت کنی که بیشتر کار کنه و کنسول رو بیشتر حنک کنه ... که هزینشم حداکثر 20 تومن هست..
اینتر کولر هم میتونی بخری که 40 تومن قیمتش هست(البته خودت 12 ولت رو هم میتونی انجام بدی)
5- شارژی نیست یکبار مصرفه که بعد از فکر کنم 35 ساعت کار شارژ تموم می کنه که باید بری یکی دیگه بخری...
6- نه یک باتری شارژی بخر با یک شارژر و دیگه ردیفه...
7- دسته سفید آقا پیام میده 40 تومن و مشکی رو 45 میده ولی تو بازار یکی 5 تومن گرونتره...اگر دسته ها اصلی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد...
8- تقریبا همه فروشگاه ها دارند... به این مدل میگن پریموم مادربرد فالکون ...
ولی اگر از من میشنوی مدل الیت بخر که هیچ فرقی از لحاظ ساختاری و کیفیت با هم ندارند و فقط وسایل جانبی مثل هارد ، کابل HDMI و رنگ سیاه دستگاه با هم فرق دارند که الیت یک مدل کامل هست...
تو همین سایت هم کسانی هستند که کنسول بفروشند که میتونی بری تو قسمت فروشگاه مجازی...
البته اینو یادت باشه که همیشه از فروشگاه های معتبر خرید کن
موفق باشید
الیت من کاملا سیاه هست فقط اداپتورش خاکستری هست.فکرنکنم چیز خاصی باشه.
سری جدید xbox360 مشکل گرمایش حل شده(نه به طور کلی)نیازی هم نیست زیاد پول خرج کنی.فقط همون هفته اول که خریدی روزی 5-6 ساعت باهاش بازی می کنی بعدش روزی 1 ساعت هم بازی نمی کنی:cheesygri
و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد
درخواست راهنمایی
1- قضیه اینتر کولر چیه و از کجا باید خرید
2- از کجا میتونم بفهمم که دستگاهی که خریدم رفرش شده نیست
3- من از این قضیه که بعضی از دوستان نوشتند که فقط هفته های اول میشه 5-6 ساعت بازی وبعد روزی یک ساعت هم نمیتونی با دستگه بازی کنی سر در نمیارم یعنی پولمون و دور ریختیم
4- راههای جلوگیری از سه چراغه شدن هم لطفا کنید بگوئید چجوری است .
5- آیا این سه چراغه شدنه روی همان چراغی که روی آداپتور است نمایان میشود . با تشکر فراوان
--------------
کار ترجمه هم به زبان انگلیسی داشتید درخدمتیم
اگر خواستی بخری دستگاه مادربرد فالکون بخر که مشکلش از همه کمتره... کنسول نباید گرم بشه و باید در فضای آزاد باشه (مثلا تو جا تلویزیونی و تو کمد نگزاری بازی کنی)SCART ADAPTER در 360 های HDMI دار باسه چیه؟؟؟؟؟
------------------------
من یه کابل HDMI To DVI گرفتم.... میزنم به 360م صداش رو چی کار کنم؟؟؟؟؟؟