راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سوال
اقا من میخوام یه الیت بگیرم میخواستم بدونم برا الیت هم باید اینتر کولر خرید یا اینکه نیازی نیست و مشکل گرمایشی نداره ؟
اقا من پولم 600 بیشتر نیست اگه یه دسته مشکی بگیرم با چنتا بازی پولم ته میکشه میخواستم بدونه لازمه خرید اینتر کولر یانه ؟

با سلام خدمت اساتید.

من چند تا سوال دارم که می دونم شاید بعضی هاش اینجا جاش نیست ولی به بزرگی این سایت ببخشید.

xbox 360 مدل premium with hdmi خوب هست و قیمتش چنده؟
xbox چه جوری به شبکه live وصل میشه؟منظورم طرز استفاده از xbox live
آیا دو تا xbox رو میشه با هم شبکه کرد؟اگخ میشه چه جوری؟
یه lcd برای xbox میخواستم که قیمتش بیشتر 800هزار تومن نباشه و جای این فیشه 6 تایی xbox رو داشته باشه؟
کدوم مدل xbox مشکل گرمایی نداره و هزینه ی کولینگ چه قدره؟
باتری هایی روی x box هست خوبه و چند ساعت شارج نگه میداره؟
آیا روی xbox شارجر باتر هاش هست؟
در ضمن قیمت یه دسته ی خوب xbox که میخواییم به صورت جدا بخریم چه قدره؟

و این مدل xbox رو میتونیم از کدوم شرکت معتبر بگیریم؟

دوستان واقعا" شرمنده . ببخشید ببخشید

یه دنیا ممنون:-"

بابا من یه چیز دیگه میگم:من یه الیت گرفتم رنگ دسته سیاهه ولی رنگ کنسول و پاور آداپتور و هارد و کابل هاش سیاه نیست یه چیزی بین سیاه و خاکستری هست!!من فقط میخواستم بدونم دوستانی که الیت دارن رنگ کنسولشون سیاهه یا مثل عکس بالا هست؟!
یکی از دوستان گفت که قابشو عوض کردن خب پس چرا پاور آداپتور و هارد و کابل ها هم رنگش هست
ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه میترسم کنسول رفرش بهم داده باشن:((
راستی روی جایی که شماره سریال رو روی کارتن زده 2 تا برچسب رو هم خورده این یعنی چی؟

چرا انقدر پست میزنی اونم پشت سر هم ؟!!
یعنی رنگ کنسول و پاور و سیمها یکیه؟!
عزیزم کنسول الیت چون رنگش ماته رنگش به دودی میزنه و مشکی تیره نیست (من از رنگش اصلا خوشم نمیاد ، هیلو خوشگلترین رنگه 360 ته).ولی دسته چون جنسش و رنگش براقه کاملا مشکی بنظر میرسه . پاور و سیمها هم خاکستریه .
موضوع دو تا برچسب هم مهم نیست شما فقط با سریال داخل منو تطبیق بده که یکی باشن .

بابا من یه چیز دیگه میگم:من یه الیت گرفتم رنگ دسته سیاهه ولی رنگ کنسول و پاور آداپتور و هارد و کابل هاش سیاه نیست یه چیزی بین سیاه و خاکستری هست!!من فقط میخواستم بدونم دوستانی که الیت دارن رنگ کنسولشون سیاهه یا مثل عکس بالا هست؟!
یکی از دوستان گفت که قابشو عوض کردن خب پس چرا پاور آداپتور و هارد و کابل ها هم رنگش هست
ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه میترسم کنسول رفرش بهم داده باشن:((
راستی روی جایی که شماره سریال رو روی کارتن زده 2 تا برچسب رو هم خورده این یعنی چی؟

الیت من کاملا سیاه هست فقط اداپتورش خاکستری هست.فکرنکنم چیز خاصی باشه.

یه سوال
اقا من میخوام یه الیت بگیرم میخواستم بدونم برا الیت هم باید اینتر کولر خرید یا اینکه نیازی نیست و مشکل گرمایشی نداره ؟
اقا من پولم 600 بیشتر نیست اگه یه دسته مشکی بگیرم با چنتا بازی پولم ته میکشه میخواستم بدونه لازمه خرید اینتر کولر یانه ؟

سری جدید xbox360 مشکل گرمایش حل شده(نه به طور کلی)نیازی هم نیست زیاد پول خرج کنی.فقط همون هفته اول که خریدی روزی 5-6 ساعت باهاش بازی می کنی بعدش روزی 1 ساعت هم بازی نمی کنی:cheesygri

یه سوال

اگر بخوای 12 ولت کنی دیگه هیچ احتیاجی به اینتر کولر نیست...
اگر 12 ولت بکنی خیلی بیشتر از اینتر کولر روی خنکی دستگاه تاثیر داره...

با سلام خدمت اساتید.

من چند تا سوال دارم که می دونم شاید بعضی هاش اینجا جاش نیست ولی به بزرگی این سایت ببخشید.

xbox 360 مدل premium with hdmi خوب هست و قیمتش چنده؟
xbox چه جوری به شبکه live وصل میشه؟منظورم طرز استفاده از xbox live
آیا دو تا xbox رو میشه با هم شبکه کرد؟اگخ میشه چه جوری؟
یه lcd برای xbox میخواستم که قیمتش بیشتر 800هزار تومن نباشه و جای این فیشه 6 تایی xbox رو داشته باشه؟
کدوم مدل xbox مشکل گرمایی نداره و هزینه ی کولینگ چه قدره؟
باتری هایی روی x box هست خوبه و چند ساعت شارج نگه میداره؟
آیا روی xbox شارجر باتر هاش هست؟
در ضمن قیمت یه دسته ی خوب xbox که میخواییم به صورت جدا بخریم چه قدره؟

و این مدل xbox رو میتونیم از کدوم شرکت معتبر بگیریم؟

دوستان واقعا" شرمنده . ببخشید ببخشید

یه دنیا ممنون:-"

خودت استادی... من فقط اون سئوال های که بلدم رو جواب میدم بقیه هم دوستان زحمتشو بکشند...;)

1- این مدل مادربرد فالکون روش نسبه و هیچ مشکلی نداره...
2- با این پولی که داری میتونی یک X-vision (ایکس ویژن) بخری...(حدود 650 تومن)(32 اینچ)...
اگر این پول رو 900 تومن بکنی مدل های سامسونگ حرف ندارند...
ولی ایکس ویژن نسبت به قیمتش حرف نداره....بعد ایکس ویژن کابل HDMI میخوره که میتونی بهترین کیفیت رو ازش بگیری...به کامپیوترم وصل میشه..(یعنی میشه مانیتور...:eek:
4- مدل های که مادربرد فالکون دارند یعنی از تاریخ 8/2007 به بعد مشکل گرمایی تقریبا ندارند ولی توصیه میشه که فن های دستگاه رو 12 ولت کنی که بیشتر کار کنه و کنسول رو بیشتر حنک کنه ... که هزینشم حداکثر 20 تومن هست..
اینتر کولر هم میتونی بخری که 40 تومن قیمتش هست(البته خودت 12 ولت رو هم میتونی انجام بدی)
5- شارژی نیست یکبار مصرفه که بعد از فکر کنم 35 ساعت کار شارژ تموم می کنه که باید بری یکی دیگه بخری...
6- نه یک باتری شارژی بخر با یک شارژر و دیگه ردیفه...
7- دسته سفید آقا پیام میده 40 تومن و مشکی رو 45 میده ولی تو بازار یکی 5 تومن گرونتره...اگر دسته ها اصلی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد...
8- تقریبا همه فروشگاه ها دارند... به این مدل میگن پریموم مادربرد فالکون ...
ولی اگر از من میشنوی مدل الیت بخر که هیچ فرقی از لحاظ ساختاری و کیفیت با هم ندارند و فقط وسایل جانبی مثل هارد ، کابل HDMI و رنگ سیاه دستگاه با هم فرق دارند که الیت یک مدل کامل هست...
تو همین سایت هم کسانی هستند که کنسول بفروشند که میتونی بری تو قسمت فروشگاه مجازی...
البته اینو یادت باشه که همیشه از فروشگاه های معتبر خرید کن;)

موفق باشید

اگر بخوای 12 ولت کنی دیگه هیچ احتیاجی به اینتر کولر نیست...
اگر 12 ولت بکنی خیلی بیشتر از اینتر کولر روی خنکی دستگاه تاثیر داره...

خودت استادی... من فقط اون سئوال های که بلدم رو جواب میدم بقیه هم دوستان زحمتشو بکشند...;)

1- این مدل مادربرد فالکون روش نسبه و هیچ مشکلی نداره...
2- با این پولی که داری میتونی یک X-vision (ایکس ویژن) بخری...(حدود 650 تومن)(32 اینچ)...
اگر این پول رو 900 تومن بکنی مدل های سامسونگ حرف ندارند...
ولی ایکس ویژن نسبت به قیمتش حرف نداره....بعد ایکس ویژن کابل HDMI میخوره که میتونی بهترین کیفیت رو ازش بگیری...به کامپیوترم وصل میشه..(یعنی میشه مانیتور...:eek:
4- مدل های که مادربرد فالکون دارند یعنی از تاریخ 8/2007 به بعد مشکل گرمایی تقریبا ندارند ولی توصیه میشه که فن های دستگاه رو 12 ولت کنی که بیشتر کار کنه و کنسول رو بیشتر حنک کنه ... که هزینشم حداکثر 20 تومن هست..
اینتر کولر هم میتونی بخری که 40 تومن قیمتش هست(البته خودت 12 ولت رو هم میتونی انجام بدی)
5- شارژی نیست یکبار مصرفه که بعد از فکر کنم 35 ساعت کار شارژ تموم می کنه که باید بری یکی دیگه بخری...
6- نه یک باتری شارژی بخر با یک شارژر و دیگه ردیفه...
7- دسته سفید آقا پیام میده 40 تومن و مشکی رو 45 میده ولی تو بازار یکی 5 تومن گرونتره...اگر دسته ها اصلی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد...
8- تقریبا همه فروشگاه ها دارند... به این مدل میگن پریموم مادربرد فالکون ...
ولی اگر از من میشنوی مدل الیت بخر که هیچ فرقی از لحاظ ساختاری و کیفیت با هم ندارند و فقط وسایل جانبی مثل هارد ، کابل HDMI و رنگ سیاه دستگاه با هم فرق دارند که الیت یک مدل کامل هست...
تو همین سایت هم کسانی هستند که کنسول بفروشند که میتونی بری تو قسمت فروشگاه مجازی...
البته اینو یادت باشه که همیشه از فروشگاه های معتبر خرید کن;)

موفق باشید

دمه شما گرم اگه ممکنه قیمت این مدل xbox رو بگید. به علاوه باتری با شارجرش ؟

الیت من کاملا سیاه هست فقط اداپتورش خاکستری هست.فکرنکنم چیز خاصی باشه.

سری جدید xbox360 مشکل گرمایش حل شده(نه به طور کلی)نیازی هم نیست زیاد پول خرج کنی.فقط همون هفته اول که خریدی روزی 5-6 ساعت باهاش بازی می کنی بعدش روزی 1 ساعت هم بازی نمی کنی:cheesygri

اين قسمت رو:cheesygri تاييد ميكنم اساسي

به خصوص قسمت
قرمز رنگ رو
:biggrin1::biggrin1:

آقا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!;) و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد;)

مدل آرکید درایو بنکیو 350 تا 400 تومن درایو لایتون (کپی خور مشده) 340 تا 370 تومن قیمت جهانی (199دلار)

مدل پریمیوم درایو بنکیو 400 تا 480 تومن درایو لایتون (کپی خور نشده) 370 تا 410 تومن قیمت جهانی (299 دلار)

مدل الیت درایو بنکیو 460 تا 520 تومن درایو لایتون (کپی خور نشده) 420 تا 440 تومن قیمت جهانی (399 دلار)

این قیمتها الان تو بازار ایران هست ولی بستگی به جای داره که میخری... ولی قیمت ها یکم بالا رفته...

فقط یادت باشه درایو لایتون هنوز کپی خور نشده و فقط میتونی درایو اون رو با یک درایو دیگه که کپی خور شده تعویض کنی و درد سرهای خودشم داره... البته فعلا کپی خور نشده و اگرم بشه به سادگی درایوهای قبلی نیست و به احتمال زیاد باید مودچیپ نصب کنی....

اما درایو بنکیو مشکلی نداره و بخاطر همین هم گرون تر هست (البته تو بازار ایران)

آقا Nike-90 من زیاد از مانیتور سر در نمیارم و گرنه دریغ نمیکردم...

من یک LCD TV ایکس ویژن دارم که خیلی عالی هست....

مانتیور هم با این قیمتی که گفتی سر در نمیارم ولی میدونم اگر مانیتور واید باشه برای گیم بهتره ....

الان هم مانیتور های جدید سامسونگ آمده که فکر نکنم بودجه شما برسه اگر یکمی بگزاری روی پولت بهترین انتخاب همین سامسونگ های جدید هست...

ولی اگر دوستانی که اطلاعات کاملی دارند جواب بدند خیلی بهتره...

آخرین ویرایش:
درخواست راهنمایی
1- قضیه اینتر کولر چیه و از کجا باید خرید
2- از کجا میتونم بفهمم که دستگاهی که خریدم رفرش شده نیست
3- من از این قضیه که بعضی از دوستان نوشتند که فقط هفته های اول میشه 5-6 ساعت بازی وبعد روزی یک ساعت هم نمیتونی با دستگه بازی کنی سر در نمیارم یعنی پولمون و دور ریختیم
4- راههای جلوگیری از سه چراغه شدن هم لطفا کنید بگوئید چجوری است .
5- آیا این سه چراغه شدنه روی همان چراغی که روی آداپتور است نمایان میشود . با تشکر فراوان
--------------
کار ترجمه هم به زبان انگلیسی داشتید درخدمتیم

درخواست راهنمایی
1- قضیه اینتر کولر چیه و از کجا باید خرید
2- از کجا میتونم بفهمم که دستگاهی که خریدم رفرش شده نیست
3- من از این قضیه که بعضی از دوستان نوشتند که فقط هفته های اول میشه 5-6 ساعت بازی وبعد روزی یک ساعت هم نمیتونی با دستگه بازی کنی سر در نمیارم یعنی پولمون و دور ریختیم
4- راههای جلوگیری از سه چراغه شدن هم لطفا کنید بگوئید چجوری است .
5- آیا این سه چراغه شدنه روی همان چراغی که روی آداپتور است نمایان میشود . با تشکر فراوان
--------------
کار ترجمه هم به زبان انگلیسی داشتید درخدمتیم

1- برای خنک کردن بیشتر کنسول استفاده میشه و پشت اون نصب میشه تو اکثر فروشگاه ها هم پیدا میشه...

2-معمولا با یک چسب که روی دستگاه هست مشخص شده ولی خیلی راحت میشه کندش...
برای خرید دستگاه همیشه باید جای مطمئنی رو انتخاب کنی....

3- نه بابا منظورش این بود که فقط هفته اول چون جو گیری زیاد بازی میکنی بعد دیگه تکراری میشه...:biggrin1: ولی این حرف اصلا منقی نیست ...:laughing:

4-اول بگم که این قضیه یکم شانسیه...;) اگر خواستی بخری دستگاه مادربرد فالکون بخر که مشکلش از همه کمتره... کنسول نباید گرم بشه و باید در فضای آزاد باشه (مثلا تو جا تلویزیونی و تو کمد نگزاری بازی کنی)
زیاد نباید باهاش بازی کنی مثلا هر 2 - 3 ساعت که بازی میکنی حداقل 1 ساعت بهش استراحت بده ...
روش های خنک کردن خصوصا 12 ولت کردن فن رو میشه انجام داد...(که زیاد الزامی نیست و برا اطمینان این کار هارو انجام میدن)

5- نه اگر خود دستگاه رو نگاه کنی جلوی اون یک دایره بزرگ هست که دکمه خاموش و روشن کردن دستگاه محسوب میشه... دور اون دکمه چهار چراغ سبز و قرمز هست که وقتی دستگاه رو روش میکنی اون ها هم روشن میشن...

SCART ADAPTER در 360 های HDMI دار باسه چیه؟؟؟؟؟
------------------------
من یه کابل HDMI To DVI گرفتم.... میزنم به 360م صداش رو چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

منظورت این وسیله هست ....
که فقط برای بعضی از تلویزیون ها که این رو پشتی بانی میکنند استفاده میشه...

yuv-rgb-scart-adapter.jpg

برای گرفتن صدا یا باید خود ماینتور اسپیکر داشته باشه یا باید کابل XBox 360 Audio Adaptor و بعد هم یک تبدیل صدا هم بخری که کارت راه بیوفته...;)
131322-xbox_cable1_350.jpg

HRCA.jpg

سلام

terovaجان اون چنتا لینکی که به من دادی برا گرز 2 همشون خراب بود خودم رفتم دوتا از اون ویدو کانورتها دانلود کردم حالا فقط صدا داره تصویر نداره یکی درست حسابی بده
هر وقت 328مگو با دایال اپ دانلود کردید و بعدش نیومد میفهمیدید من چه حسی دارم:biggrin1::mad:

با تشکر از terova عزیز
شما کدوم یک از روشهای کولینگ رو پیشنهاد میکنید
و لطفا بگوئید کجا باید دستگاه رو ببرم که اینکار رو بکنن
تاریخ پشت دستگاهم هست 28-2-2008 آیا مطمئنن فالکون هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or