راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان این سرزمین واقعا هممون رو مسخره کرده دوستانی هم که میرن زنگ میزنن بشون فقط بگن گوشی رو بده به سعید [!] چون اونه که فقط این چیزا رو میدونه! آخه اونجا هر کی تو مغازه هست تلفن رو جواب میده!! من خودمم دارم امروز میرم پیشش بپرسم موضوع چیه!
این آدم های بی خود به من گفتن که ما 360 کپی رو بت با 15 تا بازی میدیم 680 هزار تومن ولی الان زدن زیر همه چی! نوماد جان پرسیده بودن که چه جوری 360 پریمیوم رو میگیری 380 هزار تومن باید بگم این که چیزی نیست! من اینجا یه آشنا دارم که همه فامیلاشون 6 تا لنج دارن! گفت پول 360 رو به دلار با 20 تومن بده به ما یه 360 قاچاقی برات میاریم از دبی! به همین سادگی به همین با حالی!
نظر منو بخواید میگم برید 360 رو بگید فامیلاتون از اون ور آب براتون بیارن یکی 2 تا بازی اوریجنال هم براش بگیرید تا سرتون گرم شه تا موقعی که 360 رو بتونن کپی خورش کنن!

این هم دوتا عکس از هارد 360
11b3vw9.jpg

این از اون طرفشه فکر کنید هارد این وری نصب می شد چقدر کنسول زشت میشد!!!

این پایینی هم عکس از بالای 360 هست که هاردشو برداشتن،خودمونیما نصف قشنگیه 360 به هاردشه
11b3z1y.jpg

یه سایتیه که قراره 06/06/06 راه بیفته،که میشه 6 ژوئن که میشه سه شنبه یا چهارشنبه فکر کنم،و قراره یه سری اطلاعات در مورد Modchip این کنسول بده.

اگه مدچیپ بدن بیرون که دیگه کار هممون دست حضرت فیله !!!
یک قیمت خدایی واسش تعیین میکنن که حتی فکرش هم نکرده باشید....
!!!

یه سایتیه که قراره 06/06/06 راه بیفته،که میشه 6 ژوئن که میشه سه شنبه یا چهارشنبه فکر کنم،و قراره یه سری اطلاعات در مورد Modchip این کنسول بده.
شما این خبر رو از کجا میدونی عماد جان ؟
یه توضیح مختصر در مورد این devil360 بدم!
این devil360 که سایتش www.devil360.com می باشد هیچ گونه ارتباطی به شرکت خاصی ندارد و اصلا ایرانی هم نیست! این سایت که حدود 3-4 ماه هست که راه افتاده هیچ گونه اطلاعات خاصی ازش در دسترس نیست. و در سایتش نوشته ما در تاریخ 06/06/06 بر می گردیم. به احتمال زیاد هم می خوان به عنوان اولین نفر هک رسمی xbox360 را اعلام کنن. ولی گفتم هنوز هیچ کس اطلاعاتی از این سایت نداره و شاید همش سر کاری باشه! این تاریخ هم براساس عدد 666 (شماره شیطان) گزاشته شده که احتمال یک خراب کاری:) (هک) را از این سایت بیشتر می کنه.

این تاریخ هم براساس عدد 666 (شماره شیطان) گزاشته شده

دزد !!!!! با توام آره با تو لیچ کینگ!! دزد ایده ها!!! چجوری تونستی ذهن منو بخونی؟همین الان میخواستم اینو بنویسم ولی خودت نوشتی:(
در ضمن این شماره پسر شیطان هست نه خود شیطان!!! مراجعه شود به کتاب طالع نحس نوشته دیوید سلتزر و همچنین مراجعه شود به: مکاشفات یوحنا قطعه 13 آیه 18

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط gameware:

دزد !!!!! با توام آره با تو لیچ کینگ!! دزد ایده ها!!! چجوری تونستی ذهن منو بخونی؟همین الان میخواستم اینو بنویسم ولی خودت نوشتی:(
در ضمن این شماره پسر شیطان هست نه خود شیطان!!! مراجعه شود به کتاب طالع نحس نوشته دیوید سلتزر و همچنین مراجعه شود به: مکاشفات یوحنا قطعه 13 آیه 18
حالت خوبه دوست عزیز؟
خیلی ناراحتی می خوای من پاک کنم نوشتمو تو بیا بنویس!! همچنین حرف می زنی انگار کشف علمی صورت گرفته و من حق شما رو خوردم. شوخی هم جا و موقعیت داره!
در مورد اطلاعات عمومی بسیار بالای شما هم بگم که 666 شماره شیطانی است شما از هر کی هم که بلد باشه بپرسی می گه این شماره مال شیطان هست حالا مال خودش یا پسرش چه فرقی می کنه اونم به بحث هک کردن اینجا؟

الان xbox360 تو بازار کم شده و قیمت 600 کمتر نیست ولی به من قول دادن که هفته دیگه 500 بهم بدن حتی فروشگاه شادی گفت بیعانه بده هفته دیگه 500 بهت میدم
من میخوام هفته دیگه بخرم برا اینکه با این وضع اگه xbox360 کپی خور بشه کمتر از 700 تومان نمیتونین بخرین پس الان تنها فرصت برا خریدن ارزون xbo360 هست من که فکر نمیکنم از این ارزونتر بشه لااقل تا اخر سال نظر شما چیه؟تازه میتونیم باهاش شرط کنیم مود چیپ اومد واسمون نصب کنه!
من تصمیمو گرفتم هفته دیگه میخرم اگه کسی می خواد بگیره قرار بزاریم با هم بخریم شاید تخفیفی اشانتیونی چیزی بگیریم;)
به نظر شما کار عاقلانه ای هست؟

دزد !!!!! با توام آره با تو لیچ کینگ!! دزد ایده ها!!!

لطفا درست صحبت کنید ! این چه طرز صحبت کردن با آقا اشکان ه ؟! ایشون خیلی برای سایت زحمت میکشن درست نیست این حرفا زده بشه...یعنی یک پست اینقدر ارزش داره...میخوای شوخی کنی بکن نه دیگه به این زشتی.

چقدر بی جنبه اید من غلط بکنم به ایشون بگم دزد!شوخی بود(ببخشید یه ذره شوخی شهرستانی بود:blushing: ) بعد میخواستم بگم چه جالب که تا من این فکر به ذهنم رسید ایشون هم نوشتن من از همینجا از هرکسی که ناراحت شده عذرخواهی می کنم.
حالا بگزریم دوباره باهم دوستیم دیگه؟!
این هم هنرنمایی من با فوتوشاپ!:
11b56r7.jpg

حال کردید؟ راستی 360 هم اگه سیاه بو خوگشل میشدها؟

نوشته شده توسط mt3691:
الان xbox360 تو بازار کم شده و قیمت 600 کمتر نیست ولی به من قول دادن که هفته دیگه 500 بهم بدن حتی فروشگاه شادی گفت بیعانه بده هفته دیگه 500 بهت میدم
من میخوام هفته دیگه بخرم برا اینکه با این وضع اگه xbox360 کپی خور بشه کمتر از 700 تومان نمیتونین بخرین پس الان تنها فرصت برا خریدن ارزون xbo360 هست من که فکر نمیکنم از این ارزونتر بشه لااقل تا اخر سال نظر شما چیه؟تازه میتونیم باهاش شرط کنیم مود چیپ اومد واسمون نصب کنه!
من تصمیمو گرفتم هفته دیگه میخرم اگه کسی می خواد بگیره قرار بزاریم با هم بخریم شاید تخفیفی اشانتیونی چیزی بگیریم;)
به نظر شما کار عاقلانه ای هست؟
اگه یکم زودتر پست میدادی میشد با هم بخریم ولی من گرفتم از همین فروشگاه شادی 600 با 2 تا بازی که یکیش Fifa06 یکی دیگه هم PGR برداشتم یه دسته دیگه هم گرفتم که شد 640 .
راستی گفت هر موقع Mod-Chip اومد دستگاه و بیار برات نصب کنم !!
در ضمن همه بازی ها رو هم میاره با قیمت 60 تومان.

نوشته شده توسط UBI:
اگه یکم زودتر پست میدادی میشد با هم بخریم ولی من گرفتم از همین فروشگاه شادی 600 با 2 تا بازی که یکیش Fifa06 یکی دیگه هم PGR برداشتم یه دسته دیگه هم گرفتم که شد 640 .
ادرس اين فروشگاه رو بده برم بگيرم:cheesygri:cheesygri:cheesygri

نوشته شده توسط UBI:
آخه چرا اینقدر گرون به نظر من اصلا نمی ارزه! حالا یه چند تا عکس ازش بزار ببینیم تو چه مایه هایه؟:love:
راستی مگه بازی های اوریجنالش دونه چنده؟ [به تومن]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or