فکر کنم بجای X360 خریدن به تیمارستان برم!نوشته شده توسط Sasy360:آقا من امروز سرزمین بودم ازشون [حسین] پرسیدم که ماجرای این 360 هاتون چی شد کنسل شد؟ اون گفت نه بابا کی اینو گفته ما موفق شدیم برا اولین بار در جهان [!] 360 رو کپی خور کنیم! روز شنبه هم فروشش آغاز میشه و همه ی بازی های کپی روش جواب داده!!
منم بش گفتم که چند نقر از بچه ها بتون زنگ زدن شما هم گفتی که ما چیزی کپی خور نکردیم! اونم گفت که ما هیچ موقع چنین چیزی نگفتیم و اگر هم گفتیم برا این بوده که طرف میخواسته 360 ش رو بده ما کپی خور کنیم! ما هم دست به سرش کردیم!
آقا من که میخرم شما هم برید از همون فروشگاه شادی تون [!] بخرید! راستی 360 پریمیوم کپی خور شده رو میدن دونه ای 650 هزار تومن هر بازی کپی هم قیمتش دونه 5 هزار تومنه
با تشکر
آقا من امروز سرزمین بودم ازشون [حسین] پرسیدم که ماجرای این 360 هاتون چی شد کنسل شد؟ اون گفت نه بابا کی اینو گفته ما موفق شدیم برا اولین بار در جهان [!] 360 رو کپی خور کنیم! روز شنبه هم فروشش آغاز میشه و همه ی بازی های کپی روش جواب داده!!
منم بش گفتم که چند نقر از بچه ها بتون زنگ زدن شما هم گفتی که ما چیزی کپی خور نکردیم! اونم گفت که ما هیچ موقع چنین چیزی نگفتیم و اگر هم گفتیم برا این بوده که طرف میخواسته 360 ش رو بده ما کپی خور کنیم! ما هم دست به سرش کردیم!
آقا من که میخرم شما هم برید از همون فروشگاه شادی تون [!] بخرید! راستی 360 پریمیوم کپی خور شده رو میدن دونه ای 650 هزار تومن هر بازی کپی هم قیمتش دونه 5 هزار تومنه
با تشکر