راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این دسته ایکس باکس یک هست همون قدیمیه بیسیم هم نیست خیلی بددسته آنالوگش ***** هست و خلاصه بده
11bmf5u.jpg

آقا من امروز سرزمین بودم ازشون [حسین] پرسیدم که ماجرای این 360 هاتون چی شد کنسل شد؟ اون گفت نه بابا کی اینو گفته ما موفق شدیم برا اولین بار در جهان [!] 360 رو کپی خور کنیم! روز شنبه هم فروشش آغاز میشه و همه ی بازی های کپی روش جواب داده!!
منم بش گفتم که چند نقر از بچه ها بتون زنگ زدن شما هم گفتی که ما چیزی کپی خور نکردیم! اونم گفت که ما هیچ موقع چنین چیزی نگفتیم و اگر هم گفتیم برا این بوده که طرف میخواسته 360 ش رو بده ما کپی خور کنیم! ما هم دست به سرش کردیم!
آقا من که میخرم شما هم برید از همون فروشگاه شادی تون [!] بخرید! راستی 360 پریمیوم کپی خور شده رو میدن دونه ای 650 هزار تومن هر بازی کپی هم قیمتش دونه 5 هزار تومنه
با تشکر

نوشته شده توسط Nomad_609:
یعنی الان 360 تو دبی به همون قیمته آمریکاست . مگه 360 تو خاور میانه هم تولید میشه ؟
دوستم که به من گفت تو فقط پول به دلارش رو بده!
فکر نمیکنم 360 تو خاور میانه تولید بشه ولی یادمه یکی میگفت انگاری مدل core تو کره هم تولید میشه:cool:

نوشته شده توسط Sasy360:
آقا من امروز سرزمین بودم ازشون [حسین] پرسیدم که ماجرای این 360 هاتون چی شد کنسل شد؟ اون گفت نه بابا کی اینو گفته ما موفق شدیم برا اولین بار در جهان [!] 360 رو کپی خور کنیم! روز شنبه هم فروشش آغاز میشه و همه ی بازی های کپی روش جواب داده!!
منم بش گفتم که چند نقر از بچه ها بتون زنگ زدن شما هم گفتی که ما چیزی کپی خور نکردیم! اونم گفت که ما هیچ موقع چنین چیزی نگفتیم و اگر هم گفتیم برا این بوده که طرف میخواسته 360 ش رو بده ما کپی خور کنیم! ما هم دست به سرش کردیم!
آقا من که میخرم شما هم برید از همون فروشگاه شادی تون [!] بخرید! راستی 360 پریمیوم کپی خور شده رو میدن دونه ای 650 هزار تومن هر بازی کپی هم قیمتش دونه 5 هزار تومنه
با تشکر
فکر کنم بجای X360 خریدن به تیمارستان برم!:blink:
بنظرم بهتره یکی از سرزمین بخره تعریف کنه برامون که چطوریاست!!!!:lightbulb

نوشته شده توسط gameware:
این دسته ایکس باکس یک هست همون قدیمیه بیسیم هم نیست خیلی بددسته آنالوگش ***** هست و خلاصه بده

راست میگه منم اولش دیدم تعجب کردم !
ولی شاید همه ی دسته هایی که جدا هستن این شکلیه :eek:

کسی اسمایی نداره داره میزنه تو سره خودش از خوشحالی؟!!!!
سرزمین کپی کرده واااااااااااااااااااااایییییییییییییییییی
لاخره نفهمیدم sarzaminrayaneh is fake،is khooke kasif? یا is best hacker of allover the world?:confused:
بهتون پیشنهاد میکنم تا 6/6/6 وایسید ببنیم ای دیول360 ها میخان چه خاکی توئ سرشون بریزن:ranting: :wallbash: :praying: :cursing:

آقای نوماد609 اسمتو بگو راحت تر باشیم!
نه همه دسته ها اینجوری نیستن،این دسته اصلا برای 360 نیست و اصلا ساخته مایکروسافت نیست!!! این دسته برای ایکس باکس معمولی هست که شبیه به 360 کردن ولی کابلشو طوری کردن به 360 هم بخورده:bash:

:lol: الان داشتم تو گیم اسپات گشت میزدم یه سر زدم به اون بحث سر بازی ایرانیه نظرات رو خوندم آخر یکی از نظرات یارو نوشته بود***** بعد نفر بعدیش با تمام پررویی نوشته بود : last word was B_I_T_C_H !!!! فکر کنید یارو یه ساعت نشسته فکرکرده این کلمه چی بوده بعد هم رک و راست اومده گفته

با تشکر

میبینید خودشون گفتن روز شنبه آغاز میشه (یعنی تا الان ما سرکار تشریف داشتیم !) من یه ماه پیش تماس گرفتم همینو میگفتن ! اگه 1 سال پیش هم زنگ میزدم همینو میگفتن !!!
به نظر من اون آدمایی که توی سرزمین هستن یه مشت دیوونه بیشتر نیستن که خودشونم نمیفهمن دارن چی میگن و چیکار میکنن...!
من با اون آقایی که صحبت کردم فکر کنم همون آقای ماجدی رئیس سرزمین بود که فکر کنم از دهنش در رفت به من گفت !
اون حسین ماجدی هم من باهاش صحبت کردم برادر اون ماجدی (رئیس) هست که چند دفعه هم باهاش صحبت کردم ! هر دفعه ام که قیمت 360 رو میپرسیدم یه قیمتی میگفت ! خودشم نمیفهمید که دفعه قبل که به من قیمت داده چند گفته الکی یه قیمتی میپروند...الان هم که به شما گفته از شنبه فروش آماده میشه مطمئن هستم خالی بندیه...همینطور امروز و فردا میکنن تا 2 ماه بشه.هر وقت خبر رو توی سایتشون آوردن اونوقته که دیگه یه خورده احساس مسئولیت میکنن.

به هر حال از اونا که 360 رو هک کنن من از خدامه باعث خوشحالی میشه.ولی من مطمئن هستم اون حرفی که اون شب به من زدن عینه حقیقته ! هیچ دلیلی هم نداره که دروغ بگن , من که نگفتم 360 رو میارم هک کنید تازه من گفتم میخوام از شما خرید کنم اگه هک شده باشه و تخفیف بدید...
تازه یه دروغ دیگشونم که یادم اومد اینه که ازشون پرسیدم مدل core رو چند میدید گفتن که مدل core اصلا نداریم و فقط پرمیوم داریم درصورتی که من چند روز قبلش تماس گرفتم همون حسین خودش گفت core system 425 !

Last edited by a moderator:
Ubi جان تبریک میگم ...
چه لذتی داره وقتی بازیه ی اورجینال را از جعبه در میاری میزاری توی Rom دستگاه ؟
چه لذتی داره وقتی که دیگه احتیاج به نصب بازی نداری ؟
هی Cd 1 را بزار . 2 ...3...cd4 ....
Deamon نصب کن !!! Dx9 نصب کن ... آیه عالم میاد یا نه
ای ول بازی اومد !!! بهااااااااااا فریم ها چقدر پایینه !!! تنظیماتا بیار پایین هی ور بورو بهش
...................................... اووووووووووووووو
خلاصه دیگه این دنگا فنگا را نداری با خیال راحت بازیه ی نسل بعد را بزار توی دستگاه
پرواز کن ... تازه این اولشه ... یکمی صبر کن گرافیک واقعیش را ببینی

راستی اینم بگم که کیفیت بازی های Xbox 360 به دلیل پشتیبانیه کامل از تفکیک 1024 و 4aa در مانیتور های 19 به بالا خیلی بهتر هستش ، البته با مانیتور 15 و 17 هم باید جالب باشه

سلام ديشب وقت نكردم بيام تو سايت ولي سرزمين كپي خور كرده سيدي هاي كپي هم داره فقط يه تعدادي از سيديها گير ميدن كه چند روز ديگه برطرف ميشه
دسته دوموج (دوتا دسته) و هارد با ظرفيت بيشتر رو ميده 810:eek:
ولي دسته تك موج(دوتا دسته) با هارد با ظرفيت كم تر ميده 650 هردو مدل هم پرميومه من ميگرم براتون تعريف ميكنم البته هر وقت امتحانايه سمج تموم شدن:mad:
سيديهاي كپيخور شده هم 5تومن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or