نوشته شده توسط Sasy360:اشکان جون منم می دونم این ها رو و تو پست های قبلیم هم گفتم که هنوز هیچی معلوم نیست! ولی اگه بری یه دقیقه با این حسین رو در رو صحبت کنی طوری بات حرف میزنه که این حرکت رو پیشش چند بار تکرار میکنی: raying: !
ساسان جان میتونم بپرسم شما چی رو از نزدیک دیدی ؟! بازیهای کپی یا 360 هک شده ؟من خودم گفتم که هیچ موقع خبرهای سرزمین رو تایید نمیکنم شاید همه ی این چیزهاشون هم خالی بندی باشه حالا از کجا معلوم گزاشتن رو سایت؟ شما چیزی رو که از نزدیک با 2 تا چشمات میبینی قبول میکنی یا اگه خبر اون رو رو سایت بشنوی؟ اگه میگی این خبر رو الکی برا شهرت گفتن خوب میتونستن تو سایتشون هم اعلام کنن این طوری که افراد بیشتری میفهمیدن تازه با وجود خر تو خری [!] که تو ایران هست که ضرری بشون نمیرسید.
مريض كه نيستن خالي ببندن
هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی جون من ایکس باکساشون رو دیدم ولی دیگه ندیدم بازی کپی اجرا میکنه یا نه، چون دیرم شده بود ولی این حسین یه جوری صحبت میکرد که واقعا آدم خام می شد، می گفت بچه ها دارن رو 360 ها کار میکنن تا حالا هم تونستن بازی های xbox رو روش اجرا کنن برا اجرا کردن بازی های 360 کپی هم دیگه کاری نمونده و از شنبه پیش فروشش شروع میشه!ساسان جان میتونم بپرسم شما چی رو از نزدیک دیدی ؟! بازیهای کپی یا 360 هک شده ؟
یعنی شما خودت با چشم خودت دیدی که سی دی کپی رو برداشتن گذاشتن رو دستگاه ؟
ده ندیدی دیگه...
اونا حرف زدن مختو زدن شما هم که سری جو گیر شدی و اومدی قضاوت کردی !
امین جون حق با شماست خیلی ها مثل من خیلی چیزهاشون رو از سر جو گیر شدن میگیرن که آخرش میفهمن اشتباه کردنساسان جان شما چرا گول این حرف ها رو میخوری این ها همشون زبان بازن یکم باهاشون حرف بزنی طوری قورتت میدن که نمیفهمی چه طور قورت داده شدی
امین جون حق با شماست خیلی ها مثل من خیلی چیزهاشون رو از سر جو گیر شدن میگیرن که آخرش میفهمن اشتباه کردن
ولی آخه به نظر شما کسی که خالی بسته میاد فروش چیز خالی بندیش رو شروع کنه؟! من مشتری نمیرم موقعی که بخرم بش بگم چند تا بازی کپی روش اجرا کن ببینم؟!:confused:
قابلیت های این کنسول بر همگان آشکار است!نوشته شده توسط MAMALY_SANDY:دقت کردین تو ایران که قانون کپی رایت رعایت نمیشه ماها دیگه به دزدی نرم افزاری عادت کردیم
بیشتر از اینکه درباره قابلیتهاش حرف بزنیم درباره امکان هک شدنش حرف میزنیم.:confused: :confused: :confused: