صحبت خیلی جالبی بود ! من توی این 7-8 ماهه که اینجا هستم و توی این 365 پستی که دادم تا حالا یک بار هم کلمه شادی توی پستهام نبوده ! اونوقت شما از کجا نتیجه گرفتی که من از افراد فروشگاه شادی هستم ؟؟؟!!! اصلا من این فروشگاه و تا 2 روز نمیشناختم !!!
البته خوب حق داری این صحبتها رو بکنی چون به هر حال توی اهواز هستی و لابد خونتونم تا سرزمین 10 متر فاصله داره.بلاخره طرفداری از شرکت سرزمین حق مردم اهوازه...
ساسی جان شما اگه توجه کرده باشی همین خود من بودم که اولین خبر هک 360 از سرزمین رو توی این تاپیک گزاشتم ! اینقدر هم که خوشحال بودم داشتم بال در میاوردم اونوقت بیام بی دلیل بر ضدشون حرف بزنم ! واقا که...
اینجا برو خودت ببین :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381&page=18
اگه میگم سرزمین دروغ گفته لابد دروغ گفته دیگه اینقدر هم لازم نیست طرفداری بیجا ازش بشه ! شما هم اگه مدرک داری بیا این حرف و بزن ! با حرف زدن خالی که ملاک نمیشه...
من که میفهمم اینا چه نقشه ای داشتن ! میخواستن اولین نفری باشن که خبر هک 30 رو توی ایران بیارن که از این طریق بتونن مشتری بیشتری کسب کنن...ولی وقتی یه نفر از اعضای سرزمین بیاد حرف هایی رو که نباید میزده از دهنش در رفته دیگه کاریش نمیشه کرد.
البته اون آقایی که اون شب به من راست قضیه رو گفت زد من احترام زیادی واسش قائل هستم چون بلاخره یه آدم درست حسابی و خدا شناسی پیدا شد که بیاد راستشو به ملت بگه (البته هر چند که از دهنش پرید) ولی خوب شد که راست قضیه رو فهمیدیم.
در ضمن مثل اینکه گفتن از شنبه کنسولهاشون آماده پخشه درسته ؟ یعنی فردا !
لابد خبر به این مهمی رو توی سایتشون میزارن دیگه ؟
خب اگه اینجور باشه حرف شما درست و من قبول میکنم که اونشب با یک ناشی حرف میزدم ! ولی...
اگه خبرو توی سایت نزاشتن اونوقت چه حرفی واسه گفتن داری ساسی جان ؟
نیایی بگی من اونجا بودم و باهاشون صحبت کردمو قراره فلان کنن و قراره یه دونه بگیرم " با مدرک بیا حرف بزن باشه؟