راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط mAzHar_f@s}{isT:
ساسی جان میشه بگی چندتا بازی داشت و اسم هاشون رو هم بگی ممنون !!:love: ;)
والا تا اونجایی که ما فهمیدیم می گفت که چیزی اضافه ای رو دستگاه نیست [از نظر بازی و ....] ولی گفت اگه بیای ازمون بخری یه 3 یا 4 تا بازی بت اشانتیون میدیم
آقای g.o.w هم ازتون میخوام که شایعه درست نکنید اگه میگید اینا شایعه نیست منبع خبرتون رو ذکر کنید

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Ali_Amini:
میبینید خودشون گفتن روز شنبه آغاز میشه (یعنی تا الان ما سرکار تشریف داشتیم !) من یه ماه پیش تماس گرفتم همینو میگفتن ! اگه 1 سال پیش هم زنگ میزدم همینو میگفتن !!!
به نظر من اون آدمایی که توی سرزمین هستن یه مشت دیوونه بیشتر نیستن که خودشونم نمیفهمن دارن چی میگن و چیکار میکنن...!
من با اون آقایی که صحبت کردم فکر کنم همون آقای ماجدی رئیس سرزمین بود که فکر کنم از دهنش در رفت به من گفت !
اون حسین ماجدی هم من باهاش صحبت کردم برادر اون ماجدی (رئیس) هست که چند دفعه هم باهاش صحبت کردم ! هر دفعه ام که قیمت 360 رو میپرسیدم یه قیمتی میگفت ! خودشم نمیفهمید که دفعه قبل که به من قیمت داده چند گفته الکی یه قیمتی میپروند...الان هم که به شما گفته از شنبه فروش آماده میشه مطمئن هستم خالی بندیه...همینطور امروز و فردا میکنن تا 2 ماه بشه.هر وقت خبر رو توی سایتشون آوردن اونوقته که دیگه یه خورده احساس مسئولیت میکنن.

به هر حال از اونا که 360 رو هک کنن من از خدامه باعث خوشحالی میشه.ولی من مطمئن هستم اون حرفی که اون شب به من زدن عینه حقیقته ! هیچ دلیلی هم نداره که دروغ بگن , من که نگفتم 360 رو میارم هک کنید تازه من گفتم میخوام از شما خرید کنم اگه هک شده باشه و تخفیف بدید...
تازه یه دروغ دیگشونم که یادم اومد اینه که ازشون پرسیدم مدل core رو چند میدید گفتن که مدل core اصلا نداریم و فقط پرمیوم داریم درصورتی که من چند روز قبلش تماس گرفتم همون حسین خودش گفت core system 425 !
علی جون من نمیدونم شما چه مشکلی با این سرزمین داری که بی دلیل داری بشون توهین میکنی؟ من بت قول میدم شما از آدم های این فروشگاه شادی هستی!! میدونید مشکل شماها چیه؟
هیچ کدومتون بلد نیستید رقابت سالم داشته باشید از اون موقعی هم که خبر کپی خور کردن کنسول به دست سرزمین تو سایت ها پیچید همین شما ها بودید که میخواستید هر جور که شده سرزمین رو ضایع کنید
من خودمم هیچ کدوم از حرف های سرزمین رو تکذیب یا تایید نمیکنم میدونم هم عنوان اولین کپی خور کردن 360 در دنیا [که چنین چیزی هم نیست] یکمی گول زنندس ولی سرزمین هیچ کاریش سر کاری نیست و این شایعات رو هم [که شایعه نیست] به خاطر شهرت پراکنده نمیکنه
همتون هم فقط وایستادید که یکی بره پیش مرگ بشه و یکی ازشون بخره! آقا من میرم ازشون یکی میگیرم بعد بتون میگم چی شده بعد اون موقع است که باید کف کنید!

راستی یه چیزی از حواشی دیروز به یادم مونده که میخوام بتون بگم
یکی از دوستام یه سیستم خریده بود داده بود براش ببندن منم باش رفتم خیلی جالب بود فروشنده یه کارت 5500 براش بسته بود و میگفت این قوی ترین کارت جهانه! منم بش گفتم نکنه اون کارت 6600 GT که اون گوشه هست از 5500 ضعیف تره؟! اونم گفت پس چی کارت های GT از رم میخوره [!] و تازه همین طوری هم که میبینی قیمتش پایین تره! بعد جالب اینجا بود که یکی از دوستاش که مغازه ی گیم فروشی داشت اومد! اون میگفت که DX 10 زیر رایته!! واقعا بی سوادی فروشندگان قطعه هم داره به یک معضل بزرگ جهانی تبدیل میشه! رفتم از هر کدوم از مغازه ها می پرسیدم که آقا قوی ترین کارت گرافیکتون چیه؟ همشون قوی ترین کارتی که داشتن 6600 بود بعد داشتم ویترین یه مغازه ای رو نگاه میکردم پیش خودم گفتم این کارت چقدر برام آشناست! این که 7800 خودمونه! رفیقم رو فرستادم قیمت کنه اون گفت که فروشنده بش گفته که کارت 7800 GTX هست و به قیمت 400 خورده ای فروخته میشه!

ساسی جان اول خودت مطمئن بشو که حرف سرزمین درسته بعد بیا به دوستت تهمت بزن که از اعضای فروشگاه شادی هست!!!!!
شما هم فقط یه چیزی شنیدی مطمئن که نیستی.

یوبی جان !
اون عکسها رو که میزنم بیاد اینو مینویسه !
Page Error! The page you are looking for does not exit. Please go back and try again

Search the Web:

====================================================
اصلا میشه یه کاری کرد !
بگین یه 360 از اونور براتون بیارن !
بعد پولاتونو جمع کنین ماهی یه بار یه بازی اورجینال بخرین ! چشه مگه ؟! :cheesygri
====================================================
در ضمن من میگم بابام بیاره واسم از اونور ( البته اگه راضی شه )
پس هزینه پست و اینا هم زیاد ندارم !

علی جون من نمیدونم شما چه مشکلی با این سرزمین داری که بی دلیل داری بشون توهین میکنی؟ من بت قول میدم شما از آدم های این فروشگاه شادی هستی!! میدونید مشکل شماها چیه؟
هیچ کدومتون بلد نیستید رقابت سالم داشته باشید از اون موقعی هم که خبر کپی خور کردن کنسول به دست سرزمین تو سایت ها پیچید همین شما ها بودید که میخواستید هر جور که شده سرزمین رو ضایع کنید
من خودمم هیچ کدوم از حرف های سرزمین رو تکذیب یا تایید نمیکنم میدونم هم عنوان اولین کپی خور کردن 360 در دنیا [که چنین چیزی هم نیست] یکمی گول زنندس ولی سرزمین هیچ کاریش سر کاری نیست و این شایعات رو هم [که شایعه نیست] به خاطر شهرت پراکنده نمیکنه
همتون هم فقط وایستادید که یکی بره پیش مرگ بشه و یکی ازشون بخره! آقا من میرم ازشون یکی میگیرم بعد بتون میگم چی شده بعد اون موقع است که باید کف کنید!

صحبت خیلی جالبی بود ! من توی این 7-8 ماهه که اینجا هستم و توی این 365 پستی که دادم تا حالا یک بار هم کلمه شادی توی پستهام نبوده ! اونوقت شما از کجا نتیجه گرفتی که من از افراد فروشگاه شادی هستم ؟؟؟!!! اصلا من این فروشگاه و تا 2 روز نمیشناختم !!!
البته خوب حق داری این صحبتها رو بکنی چون به هر حال توی اهواز هستی و لابد خونتونم تا سرزمین 10 متر فاصله داره.بلاخره طرفداری از شرکت سرزمین حق مردم اهوازه...

ساسی جان شما اگه توجه کرده باشی همین خود من بودم که اولین خبر هک 360 از سرزمین رو توی این تاپیک گزاشتم ! اینقدر هم که خوشحال بودم داشتم بال در میاوردم اونوقت بیام بی دلیل بر ضدشون حرف بزنم ! واقا که...
اینجا برو خودت ببین : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381&page=18
اگه میگم سرزمین دروغ گفته لابد دروغ گفته دیگه اینقدر هم لازم نیست طرفداری بیجا ازش بشه ! شما هم اگه مدرک داری بیا این حرف و بزن ! با حرف زدن خالی که ملاک نمیشه...
من که میفهمم اینا چه نقشه ای داشتن ! میخواستن اولین نفری باشن که خبر هک 30 رو توی ایران بیارن که از این طریق بتونن مشتری بیشتری کسب کنن...ولی وقتی یه نفر از اعضای سرزمین بیاد حرف هایی رو که نباید میزده از دهنش در رفته دیگه کاریش نمیشه کرد.:)
البته اون آقایی که اون شب به من راست قضیه رو گفت زد من احترام زیادی واسش قائل هستم چون بلاخره یه آدم درست حسابی و خدا شناسی پیدا شد که بیاد راستشو به ملت بگه (البته هر چند که از دهنش پرید) ولی خوب شد که راست قضیه رو فهمیدیم.

در ضمن مثل اینکه گفتن از شنبه کنسولهاشون آماده پخشه درسته ؟ یعنی فردا !
لابد خبر به این مهمی رو توی سایتشون میزارن دیگه ؟ :)
خب اگه اینجور باشه حرف شما درست و من قبول میکنم که اونشب با یک ناشی حرف میزدم ! ولی...
اگه خبرو توی سایت نزاشتن اونوقت چه حرفی واسه گفتن داری ساسی جان ؟
نیایی بگی من اونجا بودم و باهاشون صحبت کردمو قراره فلان کنن و قراره یه دونه بگیرم " با مدرک بیا حرف بزن باشه؟ ;)

اخ جون :shrewd::excited::flowers: بلاخره رديف شد ديگه دست خودم نيست هفته ديگه يعني هفته بعد نه بعديش كه امتحانا تموم شد يعني 11 روز ديگه بابام قول داد كه برام x360مدل پرميوم بگيره

نوشته شده توسط Ali_Amini:
صحبت خیلی جالبی بود ! من توی این 7-8 ماهه که اینجا هستم و توی این 365 پستی که دادم تا حالا یک بار هم کلمه شادی توی پستهام نبوده ! اونوقت شما از کجا نتیجه گرفتی که من از افراد فروشگاه شادی هستم ؟؟؟!!! اصلا من این فروشگاه و تا 2 روز نمیشناختم !!!
البته خوب حق داری این صحبتها رو بکنی چون به هر حال توی اهواز هستی و لابد خونتونم تا سرزمین 10 متر فاصله داره.بلاخره طرفداری از شرکت سرزمین حق مردم اهوازه...

ساسی جان شما اگه توجه کرده باشی همین خود من بودم که اولین خبر هک 360 از سرزمین رو توی این تاپیک گزاشتم ! اینقدر هم که خوشحال بودم داشتم بال در میاوردم اونوقت بیام بی دلیل بر ضدشون حرف بزنم ! واقا که...
اینجا برو خودت ببین : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381&page=18
اگه میگم سرزمین دروغ گفته لابد دروغ گفته دیگه اینقدر هم لازم نیست طرفداری بیجا ازش بشه ! شما هم اگه مدرک داری بیا این حرف و بزن ! با حرف زدن خالی که ملاک نمیشه...
من که میفهمم اینا چه نقشه ای داشتن ! میخواستن اولین نفری باشن که خبر هک 30 رو توی ایران بیارن که از این طریق بتونن مشتری بیشتری کسب کنن...ولی وقتی یه نفر از اعضای سرزمین بیاد حرف هایی رو که نباید میزده از دهنش در رفته دیگه کاریش نمیشه کرد.:)
البته اون آقایی که اون شب به من راست قضیه رو گفت زد من احترام زیادی واسش قائل هستم چون بلاخره یه آدم درست حسابی و خدا شناسی پیدا شد که بیاد راستشو به ملت بگه (البته هر چند که از دهنش پرید) ولی خوب شد که راست قضیه رو فهمیدیم.

در ضمن مثل اینکه گفتن از شنبه کنسولهاشون آماده پخشه درسته ؟ یعنی فردا !
لابد خبر به این مهمی رو توی سایتشون میزارن دیگه ؟ :)
خب اگه اینجور باشه حرف شما درست و من قبول میکنم که اونشب با یک ناشی حرف میزدم ! ولی...
اگه خبرو توی سایت نزاشتن اونوقت چه حرفی واسه گفتن داری ساسی جان ؟
نیایی بگی من اونجا بودم و باهاشون صحبت کردمو قراره فلان کنن و قراره یه دونه بگیرم " با مدرک بیا حرف بزن باشه؟ ;)
علی جان من از اون پست منظوری نداشتم و اون تیکشم شوخی بود. من خودم گفتم که هیچ موقع خبرهای سرزمین رو تایید نمیکنم شاید همه ی این چیزهاشون هم خالی بندی باشه حالا از کجا معلوم گزاشتن رو سایت؟ شما چیزی رو که از نزدیک با 2 تا چشمات میبینی قبول میکنی یا اگه خبر اون رو رو سایت بشنوی؟ اگه میگی این خبر رو الکی برا شهرت گفتن خوب میتونستن تو سایتشون هم اعلام کنن این طوری که افراد بیشتری میفهمیدن تازه با وجود خر تو خری [!] که تو ایران هست که ضرری بشون نمیرسید.

اگه میگی این خبر رو الکی برا شهرت گفتن خوب میتونستن تو سایتشون هم اعلام کنن این طوری که افراد بیشتری میفهمیدن تازه با وجود خر تو خری [!] که تو ایران هست که ضرری بشون نمیرسید.
خوب ساسان جان من اصلا کاری به این ندارم که این شرکت خوبه یا بده و یا راست می گه یا دروغ!! (اهمیتی هم نداره) ولی اینا می گن ما کپی خور کردیم دستگاه ها رو ولی این با عقل سلیم جور در نمیاد می دونی چرا؟ چون در حال حاضر تنها راه برای هک کردن همان استفاده از firmware هست. پس اگه اینا راهی به غیر از این پیدا کرده باشن این کار انقدر با ارزش هست که اصلا احتیاجی به تبلیغ تو سایتشون نداره می دونی اگه اینا خبر هک کردنشنو تو اینترنت ببرن چه تبلیغ و منفعتی تو کل جهان براشون داره؟ یعنی می خوای بگی انقدر تواضع این شرکت بالاس که روش نمی شه بگه ما هک کردیم.:)
کسی هم تا حال از بین ماها ازش دستگاه نخریده تا همه چی معلوم شه بنابراین احتمال دروغ بودن این جریان خیلی خیلی بیشتر از راست بودن آن است!!!

موفق باشید

نوشته شده توسط Lich King:
خوب ساسان جان من اصلا کاری به این ندارم که این شرکت خوبه یا بده و یا راست می گه یا دروغ!! (اهمیتی هم نداره) ولی اینا می گن ما کپی خور کردیم دستگاه ها رو ولی این با عقل سلیم جور در نمیاد می دونی چرا؟ چون در حال حاضر تنها راه برای هک کردن همان استفاده از firmware هست. پس اگه اینا راهی به غیر از این پیدا کرده باشن این کار انقدر با ارزش هست که اصلا احتیاجی به تبلیغ تو سایتشون نداره می دونی اگه اینا خبر هک کردنشنو تو اینترنت ببرن چه تبلیغ و منفعتی تو کل جهان براشون داره؟ یعنی می خوای بگی انقدر تواضع این شرکت بالاس که روش نمی شه بگه ما هک کردیم.:)
کسی هم تا حال از بین ماها ازش دستگاه نخریده تا همه چی معلوم شه بنابراین احتمال دروغ بودن این جریان خیلی خیلی بیشتر از راست بودن آن است!!!

موفق باشید
اشکان جون منم می دونم این ها رو و تو پست های قبلیم هم گفتم که هنوز هیچی معلوم نیست! ولی اگه بری یه دقیقه با این حسین رو در رو صحبت کنی طوری بات حرف میزنه که این حرکت رو پیشش چند بار تکرار میکنی: :praying: !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or