راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط gameware:
ببخشید یکی شماره اواز سرزمین رایانه رو میده؟
چه جلب:eek: بابا جون خوب یخورده به حافظه فشار بیار:confused:
نوشته شده توسط حامد:
نوشته شده توسط gameware:
میشه شماره تلفنش رو بدید با کد اهواز؟ (من تهرانم)
چرا نمیشه ؟!
تلفن سرزمین رایانه با کد شهر اهواز : 2211564-0611

نوشته شده توسط MAMALY_SANDY:
اتفاقا برای همین پست زدم توی تاپیک نظر سنجی XBOX360 همه دارن از هک صحبت میکنن
که هیچ ربطی به نظر سنجی نداره
بابا یه ذره بهتر نگاه کن نظر سنجی برای خرید هست و خوب مهمترین چیز در مورد خرید هم کپی خور شدن xbox360 هست

احتمالا از شنبه پیش فروش شروع میشه و تا 2 ماهه آینده میدن !
تا دو ماهه دیگه که دیگه خارجی ها زحمتشو کشیدن...
کپی که احتمالا بکنن موضوع اومدنش رو دستگاه هست که نمیشه!!!
دوستان با این حرف ها به هیجا نمیرسیم باید صبر کنیم ببینیم این سرزمین چیکار میکنه
اگه تا آخر این هفته 360 هاشو نگزاشت برا فروش [نه پیش فروش] معلوم میشه که ضر زیادی زده [منم دیگه تقریبا مطمعن شدم که این 360 های کپی شون سرکاریه]

دوستان من تصمیم گرفتم که تو این هفته یه xbox360 با درایو سامسونگ بگیرم و خودم طبق دستور هکش کنم
اگه کسی وارد هست به کامپیوتر لطفا به من کمک کنه برای شروع تو راهنما گفته که کابل sata رو پشت درایو xbox360 وصل میکنیم و chipset کابل ساتا باید via chipset یا intel chipset یا ... باشه من از کجا بفهمم chipset sata من چیه؟

اگه کسی وارد هست به کامپیوتر لطفا به من کمک کنه برای شروع تو راهنما گفته که کابل sata رو پشت درایو xbox360 وصل میکنیم و chipset کابل ساتا باید via chipset یا intel chipset یا ... باشه من از کجا بفهمم chipset sata من چیه؟
منظور chipset sata همون چیپست مادربرد شماست که باید ببینی مدلش چیه؟!

دوستان من تصمیم گرفتم که تو این هفته یه xbox360 با درایو سامسونگ بگیرم و خودم طبق دستور هکش کنم

مدل مادر بردت رو بگو تا من چیپ ستش رو بت بگم.

نوشته شده توسط mt3691:
موفق باشی:clover:
اگه تونستی هکش کنی حتما اینجا روش هک کردنش رو بگو(به بیان واضح تر و بهتر):-"

تا اونجایی که من فهمیدم باید بازی هارو روی یه dvd+R DL کپی زد کسی میدونه این چجور dvd هست و ایا تو بازار پیدا میشه؟
منظور از DVD+R DL = DVD+R Dual Layer می باشد که اسم دیگرش DVD+R R9 است که اگه بخوایم به زبان ساده بگیم یعنی DVD دو لایه 9 گیگاباتی. خام این نوع DVD تو ایران زیاد یافت نمی شه و به ندرت شاید بتونی پیدا کنی که قیمتشم زیاد پایین نیست!

برای شناخت انواع DVD ها این سایت می تونه کمک خوبی کنه:
http://www.videohelp.com/dvd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or