راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من میخوام یه الیت بگیرم به نظر شما 12 ولت کنم بهتره یا اینترکولر؟
42.gif

هر دوتاش چی میشه؟
210.gif

اونایی که 3 چراغ شدن سر چندمین ساعت کنسول 3 چراغ قرمز شد؟
39.gif
12 v بکن اینتر کولر به درد نمی خوره

دوست عزیز like.no.other امضاتون تاپیک ها رو میریزه به هم ، دقت کردید ؟! کوچک ترش کنید اگه ممکنه .

دوستان درایو BenQ خوب هست ؟
من میخوام یه 360 بخرم ، پریمیوم با درایو BenQ چطوره ؟

نه hitachi بهتره از همس ولی کم گیر میاد
چی؟ :mad:
بهترین درایو benQ هست.تنها اشکالی که در این درایو دیده شده مشکل با بازی GTA IV بوده.که البته این مشکل دقیقا ربطی به این درایو نداره.چون اگر اینطور باشه همه افرادی که در دنیا 360 هاشون درایو بنکیو دارن باید همچین مشکلی داشته باشن.:p
مشکل این بازی هم بیشتر (یعنی 100 درصد) بخاطر نوع دیسک بازی و سرعت درایو هست.

چی؟ :mad:
بهترین درایو benQ هست.تنها اشکالی که در این درایو دیده شده مشکل با بازی GTA IV بوده.که البته این مشکل دقیقا ربطی به این درایو نداره.چون اگر اینطور باشه همه افرادی که در دنیا 360 هاشون درایو بنکیو دارن باید همچین مشکلی داشته باشن.:p
مشکل این بازی هم بیشتر (یعنی 100 درصد) بخاطر نوع دیسک بازی و سرعت درایو هست.
نه عزیز هیتاچی قوی تره همه هم دارن میگن قوی تره

دوستان ما هم بعد از 2 سال انتظار جامپ این کردیم و کلی حال کردیم
فقط دوستان کسی از این تنظیمات گرافیکی 360 سر در میاره؟من رفتم رزولوشن تنظیم کنم وقتی میزنم روی فلان رزولوشن میگه این رزولوشن روی 60 هرتز ساپورت نمیکنه ولی تنظیم میشه روی همین رزولوشنی که زدم اول اینکه چطور باید این هرتز رو دستکاری کنم؟مثلا از روی 60 ببرمش روی 50 یا 75
بعد از تنظیمات چیه؟
standard
intermedia
اخریشم نمیدونم چی بود ولی کنارشون مینویسه اگه این تنظیمات رو درست انتخاب نکنین ممکنه کیفیت بیاد پایین به نظرتون کدومش خوبه؟برای مانیتور 19 واید سامسونگ سینک مستر cw1931 level1
دوستان کلا تنظیمات خاص دیگه هم اگه برای بهتر شدن کیفیت هست بگین

انگار باید صبر کرد و Jasper خرید. اما جالبه،تو سایت مایکروسافت هیچ چیزی در مورد جاسپر نیست!
اما خب بعدش هم مشکل هک کردن درایو... راستی...اگه کار خیلی بیخ پیدا کرد..میشه درایو دیگه ایی گذاشت یا نه؟

راستی...خسرو شکیبایی هم رفت...آروم و بی صدا...واسه شادی روحش...دعا کنیم.

دوستان این سوالی که گاهی اوقات پرسیده می شه که کدوم درایو بهتره و یا من کدوم رو بخرم الان دیگه کاملا اشتباه هست به دلیل اینکه در حال حاضر تنها درایوی که تولید می شه درایو benq هست یعنی شما هر کنسول جدیدی بخری درایوش قطعا benq خواهد بود بنابراین فرقی نمی کنه که این درایو بهترین باشه یا نباشه. مگر اینکه بخواید کنسول قدیمی بخرید که فکر نمی کنم کسی به خاطر یک درایو hitachi ریسک این کارو قبول کنه.
فقط دوستان کسی از این تنظیمات گرافیکی 360 سر در میاره؟من رفتم رزولوشن تنظیم کنم وقتی میزنم روی فلان رزولوشن میگه این رزولوشن روی 60 هرتز ساپورت نمیکنه ولی تنظیم میشه روی همین رزولوشنی که زدم اول اینکه چطور باید این هرتز رو دستکاری کنم؟مثلا از روی 60 ببرمش روی 50 یا 75
بعد از تنظیمات چیه؟
standard
intermedia
اخریشم نمیدونم چی بود ولی کنارشون مینویسه اگه این تنظیمات رو درست انتخاب نکنین ممکنه کیفیت بیاد پایین به نظرتون کدومش خوبه؟برای مانیتور 19 واید سامسونگ سینک مستر cw1931 level1
دوستان کلا تنظیمات خاص دیگه هم اگه برای بهتر شدن کیفیت هست بگین
اون به خاطر مانیتور شماست که 60hrz رو در اون رزولوشن ساپرت نمی کنه که مهم هم نیست زیاد البته. بهترین رزولوشن برای مانیتور هم 720p یا 1280x720 هست.
اون گزینه های standard و ... هم که 3 تا هست بیشتر برای فیلم دیدن به کار می ره و باعث تیرگی و یا شفاف شدن تصویر می شه. گزینه standard بزار باشه چون برای بازی ها بهتره.
کلا 360 مثل pc نیست که تنظیم گرافیکی داشته باشه و تنها چیزی که شما می تونی تغییر بدی رزولوشن هست.
انگار باید صبر کرد و Jasper خرید. اما جالبه،تو سایت مایکروسافت هیچ چیزی در مورد جاسپر نیست!
اما خب بعدش هم مشکل هک کردن درایو... راستی...اگه کار خیلی بیخ پیدا کرد..میشه درایو دیگه ایی گذاشت یا نه؟
بستگی داره که بتونن drive key شو پیدا کنن یا نه ولی در حالت کلی نه نمی شه درایو ها رو همینطوری عوض کرد.

کمک کمک
من یک 360 گرفتم مدل ارکید ولی شماره سریال پشت کنسول با شماره سریالی که تو قسمت اطلاعات سیستم در داشبورد نوشته فرق میکنه این یعنی چی؟
یعنی مین بورد یک کنسول رو تو یک قاب دیگه گذاشتن
لطفا سریعتر کمک کنید تا سرم کلاه نرفته
با تشکر

می خواستم بدونم این شماره سریالی که شما میگین روجعبه ورئی خود کنسول هست همین طور هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or