سلام دوست عزیز.سلام دوستان ، منم بالاخره دیروز از پاساژ لباف یه Arcade گرفتم. یارو میگفت 460 ولی تا 440 ازش تخفیف گرفتم. کنسول هم ماله 4.2008 ! ریجنش هم J ! درایوشم BenQ .
فقط نمی دونم چرا وقتی آوردمش خونه اون بازی که خود یارو تست کرد با بازیه فابریکش کار نمیده .در صورتی که 5 تا بازیه دیگه روش تست کردم راحت جواب داد. خوده یارو میگه ماله گرماهه !
راستی قیمت دستگاه خوبه ؟ J بهتره یا Pal ؟ ( تو کل لباف همه میگفتن J )
با تشکر، Mr.Nobakht
سلام!بازی ارکید همراه کنسول که روش نوشته پال مگه ریجن لوک نیست چون دستگاه من این بازی رو اجرا میکنه ولی در گزینه های تلویزیون روی ان تی اس سی تصویر میده
لطفا به من بگید ریجن دستگاه من چیه؟
پال یا ان تی اس سی
نه اون بازی ریجن لاک نیست و روی تمام کنسول ها اجرا می شه. شما می تونی به فرض بازی های EA رو تست کنی یا هر بازی دیگری که ریجن لاک هستن. حدس می زنم کنسول شما J باشه.بازی ارکید همراه کنسول که روش نوشته پال مگه ریجن لوک نیست چون دستگاه من این بازی رو اجرا میکنه ولی در گزینه های تلویزیون روی ان تی اس سی تصویر میده
لطفا به من بگید ریجن دستگاه من چیه؟
پال یا ان تی اس سی
شما یا درایوت مشکل داره یا فیرموری که روش ریخته شده، چون هیچ دلیلی نداره که کنسول نو نتونه بازی اورجینال داخل پک کنسول رو اجرا کنه.فقط نمی دونم چرا وقتی آوردمش خونه اون بازی که خود یارو تست کرد با بازیه فابریکش کار نمیده .در صورتی که 5 تا بازیه دیگه روش تست کردم راحت جواب داد. خوده یارو میگه ماله گرماهه !
از اون حرفا بودا؟!! یعنی بازی ایکه توی پک خود Arcade هست به هارد اجتیاج داره و توی Arcade اجرا نمی شه؟ تمام بازی ها بدون هارد روی 360 اجرا می شن حتی بازی های آرکید و فقط یک مموری کارت نیاز هست. (به جز چند مورد استثنا که بازی هاشم چیز خاصی نیست)خوب اگه حدسم درسته برای اینه که این دیسک برای اجرا شدن نیاز به هارد داره که آرکید هارد در پکیجش نداره.
همانطور که در بالا گفتم این بازی ریجن لاک نیست و روی تمام کنسول ها اجرا می شه.بله اینا ریجن لاک هست و هر کنسول با هر ریجنی که داره اون بازی هم 100% همون ریجن رو داره.
اگر بازی شما پال هست 100% ریجن کنسول هم پال هست.
اون 2 فیشی که مخصوصه صدا هست رو به اسپیکر بزن...کمک فوری ..............................
من یک XBOX 360 مدل پرمیوم می خواهم بخرم تنها مشکلم این هست که با استفاده از کابل HDMI TO DVI چطور صدا بگیرم حالا نمیدونم این قطعه را از کجا تهیه کنم
اون 2 فیشی که مخصوصه صدا هست رو به اسپیکر بزن...
اگه اسپیکرت اون 2 تا ورودی رو نداره باید تبدیل بخری.....
نداره. از کجا بخرم.
1.درصدی نیست که! 360 تاریخ 2008 بگیرید 12 ولت کنید و رعایتشو بکنید 3 چراغ نمیدهسلام دوستان.من مي خواستم يك xbox 360 بگيريم ولي چند تا سوال داشتم:
xbox 360 elite چند درصد احتمال 3چراغ شدن داره؟
كنسول چطوري بن ميشه و اگر هم بن بشه بايد بندازيمش دور يا فقط نمي تونيم از xbox live استفاده كنيم؟
اگه xbox 360 را از اينجا بگيرم به صرفه تر يا از دبي؟
ممنون ميشم جوابما بدين.
فرق نمیکنه اختلافش یکی دو روزه پال بگیری برقش 220 ولته بهترهRapBoY جان ممنون.
يك سوال ديگه هم داشتم اونم اينه كه چه Region بگيرم؟