راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اصلا نميشه گفت چند ساعت بازي كني 3 چراغ ميده هيچ تضميني
نيست وسيله الكتريكي همينه
ممكنه تا روشن كردي خداي نكرده بسوزه !
ولي دركل سعي كنيد بعد از هر 2-3 ساعت بازي كردن به كنسول استراحت بديد
هر وسيله ي الكتريكي هر لحظه ممكنه بسوزه

چی میشه که یک نفر کنسولش 3 چراغ قرمز میده؟
چند ساعت بازی کنی اینجوری میشهههههههههههههههههههههه ههههه؟
سلام!
فکر نمیکنم دیگه این اتفاق برای کنسول های سری جدید اتفاق بیوفته ولی من سر 360 قبلیم (لانچ بود)
تا روشنش کردم 3چراغ داد. در حالی که همه بهم میگفتن وقتی زیاد باهاش بازی کنی 3چراغ میده.
به هر حال (حالا من مثل آقا اشکان یا پدرام یا آقا مهدی بعضی از دوستان دیگه وارد نیستم) ولی من تا حالا کسی رو ندیدم که 360ِش فالکن باشه و تا روشنش کنه 3 چراغ بشه.
اکثریت هم میگن با 360 بیشتر از 3 ساعت ( بدون وقفه) میشه باهاش بازی کرد و بعد از سه ساعت هم باید یک استراحت بکنه
ولی
من یه بار پای 360 دو صبح خوابم برد ساعت 8 بابام اومد بیدارم کرد گفت 360 تو خاموش کن !
البته تبلیغ بد نمیکنما ولی اونقدرا هم فالکن ها در پیت نیست.ولی خوب شانس هم در این کنسول دخیله.

:eek: اشتباه میکنی.:punish:
بقول شما درایو هیتاچی 0079 از همه بهتره.ولی الان این درایو گیر میاد؟
الان یواش یواش درایو benQ داره کمیاب میشه.دیگه وای بحال Hitachi 0079
کی میگه؟:mad:
خوبه خودتون هم میگید که hitachi 0079 از همه بهتره ها ! :cheesygri
به هر حال من بهترین درایو رو گفتم و کاری هم به این که کدوم داره تولید میشه یا نمیشه نداشتم

درخواست راهنمایی

لطفا یکی به من کمک کنه
من کنسولمو عوض کردم و حالا مشکل تازه ای دارم و اون اینکه روی تلوزیون خودم تصویر سیاه و سفید میده در حالی که دستگاه قبلی رنگی بود در حالی که هر دو کنسول ارکید و پال بودند و تنها فرقشون این بود که قبلی در داشبورد در قسمت تنظیمات صفحه گزینه 50 هرتز و 60 هرتز برای انتخاب داشت ولی جدیده نداره
وقتی دستگاه جدید رو به یک تلوزیون جدیدتر زدم تصویر رنگی داد وفرق این دو تلویزیون در این بود که این ان تی اس سی 2.** و 4.** داشت ولی قدیمی فقط 4.** رو داشت و عجیب که کنسول پال با بازی پال روی ان تی اس سی 2.** تصویر رنگی میده و که تلویزیون من نداره و روی باقی سیستم ها سیاه سفید
لطفا کمک کنید چون دستگاه بی استفاده مونده و فروشنده میگه این موضوع به من مربوط نیست
حتما باید راهی باشه چون دستگاه قبلی مشکلی نداشت باید یه ربطی به نبودن گزینه های 50 و 60 هرتز در دستگاه جدید باشه یعنی ممکن در ورژن داشبورد دستگاه جدید اون گزینه ها رو بر داشته باشه؟

عکسی نمی گذارید ؟ لطفا این شماره سریالی را که می گن روی خود کنسول هست یارویجعبه؟
بعدا باید جعبه xbox پلمب چخ جوری بفهمیم که در جعبه را باز نکردن؟
رو جعبه هست روی کنسول هم باید بالای درگاه های usb نگاه کنید و توی خود 360 هم باید برید به console setting > system info
اینم عکس

لطفا یکی به من کمک کنه
من کنسولمو عوض کردم و حالا مشکل تازه ای دارم و اون اینکه روی تلوزیون خودم تصویر سیاه و سفید میده در حالی که دستگاه قبلی رنگی بود در حالی که هر دو کنسول ارکید و پال بودند و تنها فرقشون این بود که قبلی در داشبورد در قسمت تنظیمات صفحه گزینه 50 هرتز و 60 هرتز برای انتخاب داشت ولی جدیده نداره
وقتی دستگاه جدید رو به یک تلوزیون جدیدتر زدم تصویر رنگی داد وفرق این دو تلویزیون در این بود که این ان تی اس سی 2.** و 4.** داشت ولی قدیمی فقط 4.** رو داشت و عجیب که کنسول پال با بازی پال روی ان تی اس سی 2.** تصویر رنگی میده و که تلویزیون من نداره و روی باقی سیستم ها سیاه سفید
لطفا کمک کنید چون دستگاه بی استفاده مونده و فروشنده میگه این موضوع به من مربوط نیست
حتما باید راهی باشه چون دستگاه قبلی مشکلی نداشت باید یه ربطی به نبودن گزینه های 50 و 60 هرتز در دستگاه جدید باشه یعنی ممکن در ورژن داشبورد دستگاه جدید اون گزینه ها رو بر داشته باشه؟
این گزینه 50hrz و 60hrz فقط برای کنسول های PAL هست و در کنسول های NTSC نیست. بنابراین اینکه این گزینه برای شما وجود نداره دو حالت بیشتر نداره:

1. کنسول جدید شما PAL نیست که این موضوع رو با گذاشتن بازی های region lock می شه فهمید.
  2. داشبورد کنسول ورژنش خیلی قدیمه و باید آپدیت کنیش.

سلام دوستان ، منم بالاخره دیروز از پاساژ لباف یه Arcade گرفتم. یارو میگفت 460 ولی تا 440 ازش تخفیف گرفتم. کنسول هم ماله 4.2008 ! ریجنش هم J ! درایوشم BenQ .
فقط نمی دونم چرا وقتی آوردمش خونه اون بازی که خود یارو تست کرد با بازیه فابریکش کار نمیده .در صورتی که 5 تا بازیه دیگه روش تست کردم راحت جواب داد. خوده یارو میگه ماله گرماهه !
راستی قیمت دستگاه خوبه ؟ J بهتره یا Pal ؟ ( تو کل لباف همه میگفتن J )
با تشکر، Mr.Nobakht

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or