سلام!چی میشه که یک نفر کنسولش 3 چراغ قرمز میده؟
چند ساعت بازی کنی اینجوری میشهههههههههههههههههههههه ههههه؟
اشتباه میکنی.unish:نه عزیز هیتاچی قوی تره همه هم دارن میگن قوی تره
خوبه خودتون هم میگید که hitachi 0079 از همه بهتره ها ! :cheesygriاشتباه میکنی.unish:
بقول شما درایو هیتاچی 0079 از همه بهتره.ولی الان این درایو گیر میاد؟
الان یواش یواش درایو benQ داره کمیاب میشه.دیگه وای بحال Hitachi 0079
کی میگه؟
پست دستگاه نوشته شدهیه سوال تاریخ ساخت دستگاه رو از کجا باید بفهمیم !؟
پست دستگاه نوشته شده
رو جعبه هست روی کنسول هم باید بالای درگاه های usb نگاه کنید و توی خود 360 هم باید برید به console setting > system infoعکسی نمی گذارید ؟ لطفا این شماره سریالی را که می گن روی خود کنسول هست یارویجعبه؟
بعدا باید جعبه xbox پلمب چخ جوری بفهمیم که در جعبه را باز نکردن؟
یادمه یه بار اقا مهدی یه عکس گذاشته بود و گفته بود به جز اون بقیه اصل نیستن ( نمیدونم کجا بود به نظرم یه pm بزن بهش )دوستان سلام
چجوری فرق دسته اصل 360 رو با غیر اصل باید تشخیص داد؟؟
این گزینه 50hrz و 60hrz فقط برای کنسول های PAL هست و در کنسول های NTSC نیست. بنابراین اینکه این گزینه برای شما وجود نداره دو حالت بیشتر نداره:لطفا یکی به من کمک کنه
من کنسولمو عوض کردم و حالا مشکل تازه ای دارم و اون اینکه روی تلوزیون خودم تصویر سیاه و سفید میده در حالی که دستگاه قبلی رنگی بود در حالی که هر دو کنسول ارکید و پال بودند و تنها فرقشون این بود که قبلی در داشبورد در قسمت تنظیمات صفحه گزینه 50 هرتز و 60 هرتز برای انتخاب داشت ولی جدیده نداره
وقتی دستگاه جدید رو به یک تلوزیون جدیدتر زدم تصویر رنگی داد وفرق این دو تلویزیون در این بود که این ان تی اس سی 2.** و 4.** داشت ولی قدیمی فقط 4.** رو داشت و عجیب که کنسول پال با بازی پال روی ان تی اس سی 2.** تصویر رنگی میده و که تلویزیون من نداره و روی باقی سیستم ها سیاه سفید
لطفا کمک کنید چون دستگاه بی استفاده مونده و فروشنده میگه این موضوع به من مربوط نیست
حتما باید راهی باشه چون دستگاه قبلی مشکلی نداشت باید یه ربطی به نبودن گزینه های 50 و 60 هرتز در دستگاه جدید باشه یعنی ممکن در ورژن داشبورد دستگاه جدید اون گزینه ها رو بر داشته باشه؟