راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

حالا جاسپر کی می خواد بیاد من بعد از 1 سال می خوام بگیرم صبرم تموم شده :((

فوقش روی x360 لیکویید کولر می بندم که سالم بمونه و روزی 1 ساعت بیشتر باش بازی نمی کنم:laughing:

سلام یک مانیتور lcd میخواستم بگیرم ترجیحا lg اگه میشه یک خوبشو به همراه عکس و قیمت معرفی کنید ترجیحا 17 اینچ xbox 360 هم روش جواب بده
تلویزیون hd دارم 46 اینچ ولی اینو میخوامم برای کامپیوتر

بچه هایی که 360 دارن به نظر شما با روزی 6 ساعت بازی کردن نه یکسره مثلا صبح 2 ساعت عصر 2 ساعت و شب هم 2 ساعت مشکلی برای کنسول پیش نمیاد؟
نه بابا.دیگه 360 اینقدر ها هم بدبخت نیست.4 ساعت هم باهاش بازی کنی اگر 12 ولت کرده باشی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.فقط هر 4 ساعت_ نیم ساعت بهش استراحت بده.
;)

دوستان سلام.
قطعه ای که میگید میشه باهاش موش و کیبورد رو بهش وصل کرد تو ایران نیست ولی شاید اقا پیام بتونه براتون از دبی بیاره.
در مورد مشکلاتش باید بگم شرکت XCM نسخه سوم از این وسیله رو عرضه کرده و طبق گفته خودشون هیچ مشکلی نداره.این وسیله هم به 360 وصل میشه و هم به Ps2.تازه نسخه Ps3 این وسیله هم ساخته شده. برید حالشو ببرید.
XFPS_PLUS.1_1.jpg

برای کسب اطلاعات بیشتر برید ((اینجا))
این وسیله اسمش هست XFPS 3.0 Sniper Plus
و با تمام بازی های Ps3 -XBOX 360 سازگاری داره.

شما مطمئن هستین که تو ایرن ای وسیله پیدا نمی شود کسی نمی دونه از کجا باید بخرم :(

فوقش روی x360 لیکویید کولر می بندم که سالم بمونه و روزی 1 ساعت بیشتر باش بازی نمی کنم:laughing:

1شهریور توی تهرانه ولی یحتمل درایوش لایت آن هست! همین حالا فالکون بگیر!!!! که بنکیو هم هست!!!!! یا نه صبر کن جاسپر بیاد یه پولی هم اضافه بده که یک درایو دیگه بخری.... البته من شنیدم توی توپ خونه لایت آن کپی خور شده;)

سلام یک مانیتور lcd میخواستم بگیرم ترجیحا lg اگه میشه یک خوبشو به همراه عکس و قیمت معرفی کنید ترجیحا 17 اینچ xbox 360 هم روش جواب بده
تلویزیون hd دارم 46 اینچ ولی اینو میخوامم برای کامپیوتر
»1950S 19 اینچه نزدیک 210 220 تومنه...... من 1 ماه دارم اگه میخای میفروشم.....

بچه هایی که 360 دارن به نظر شما با روزی 6 ساعت بازی کردن نه یکسره مثلا صبح 2 ساعت عصر 2 ساعت و شب هم 2 ساعت مشکلی برای کنسول پیش نمیاد؟
من از نکست پرسیدم گفت سرد و گرم شدن کنسول خوب نیست..... 2 تا 3 ساعت بازی کن!

آقا این کابلهای کامپوننت که خود پریمیوم داره و همینطور کابل شبکه که همراشه طولشون چقدره؟
ما سیم کشی ویدئو و شبکه خونمون اینترناله و میخوام بدونم از محل کنسول به روتر و تلویزیون میرسه یا باید براش اکستندر تهیه کنم. نمیخوام دیگه از بیرون کابل بکشم. (ضمنا کسی این WiFi reciever که واسه 360 هست قیمت نداره؟ )
ضمنا کابل HDMI این الیت ها چی؟ چند مترین؟
از بر و بچز الیت دار کسی کابل HDMI اصلی الیت رو نمیخواد رد کنه بره؟ /:)

خیلی ممنون

شما مطمئن هستین که تو ایران این وسیله پیدا نمی شود کسی نمی دونه از کجا باید بخرم :(
سلام دوست عزیزم.
گفتم که میتونی بگی اقا پیام برات از دبی بیاره.توی سایت ConsoleShop.Com قیمتش رو زده 99 دلار.معمولا شرکت XCM محصولاتی عالی و وسوسه کننده عرضه میکنه.
---------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا این فن که جای فن های اصلی کنسول میاد و با یک نمایشگر دما دمای دقیق CPU و GPU رو نشون میده.این فن 12 ولت کار میکنه و دور فن هاش از 12 ولت فن های کنسول بیشتره و سر و صدا هم نداره.هر وقت پول دستم اومد میگیرمش(از طریق اقا پیام)
XCM_360_High_speed_fan.a.jpg

XCM_360_High_speed_fan.b.jpg

XCM_360_High_speed_fan.c.jpg

XCM_360_High_speed_fan.with_LED.1.jpg

XCM_360_High_speed_fan.with_LED.2.jpg

4-4-4.jpg

و این هم فن Add On :
--------------------------
راندمان کاری این فن :

add_on_fan.jpg

قسمتهاش :

1-1.jpg

و این هم XFPS :
XFPS_PLUS_e.jpg

XFPS_PLUS.d.jpg

XFPS_PLUS_c.jpg

تا بعد حق یار.:love:

مقایسه بین سیستم های Watercooler، Intercooler و روش های Cooling

این مطلب برای دوستانی که درباره 12 ولت کردن و یا کارهای دیگه برروی کنسول شک دارند میتونه خوب باشه

درباره اینکه فالکون سه چراغ قرمز نمیده و اصلا مشکل گرمایی نداره
چرا، چرا دیگه نباید سه چراغ قرمز نداشته باشه.

desprado
گرمايي براي فالكون ها به وجود بياد 3 چراغ قرمز نميده 2 چراغ قرمز يا 4 چراغ يا ... ميده

قبلش کمی فکر کنید درباره ایرور هایی که نوشتید.
اینها ربطی به سه چراغ قرمز ندارند، شاید بشه دو چراغ قرمز رو یک طوری ربط داد ولی 4 چراغ قرمز
دیگه از اون حرف ها هستش.
حتی نمیشه گفت که $M ایرورهاش رو روی سری جدید تغییر داده.

نمیخوام زیاد وارد جزئیات بحث تاپیک بشم که هیچ وقت پایانی نداره و همیشه یک نفر هستش که دوباره
همین صبحت ها رو شروع کنه.

ولی در کل همون طور که علی جان گفتند این مشکل ( حتی نمیشه اسمش رو گذاشت مشکل از بس که کوچیک هستش )
رو با روش های ساده میشه کنترل کرد و در طولانی مدت نتیجه اون رو مشاهده کرد.

آقا این کابلهای کامپوننت که خود پریمیوم داره و همینطور کابل شبکه که همراشه طولشون چقدره؟
ما سیم کشی ویدئو و شبکه خونمون اینترناله و میخوام بدونم از محل کنسول به روتر و تلویزیون میرسه یا باید براش اکستندر تهیه کنم. نمیخوام دیگه از بیرون کابل بکشم. (ضمنا کسی این WiFi reciever که واسه 360 هست قیمت نداره؟ )
ضمنا کابل HDMI این الیت ها چی؟ چند مترین؟
از بر و بچز الیت دار کسی کابل HDMI اصلی الیت رو نمیخواد رد کنه بره؟ /:)

خیلی ممنون

WiFi رو نمیدونم......... آره اندازش طوریه که میرسه.... کابل شبکش هم خیلی بلنده....

من میخوام یه الیت بگیرم به نظر شما 12 ولت کنم بهتره یا اینترکولر؟
42.gif

هر دوتاش چی میشه؟
210.gif

اونایی که 3 چراغ شدن سر چندمین ساعت کنسول 3 چراغ قرمز شد؟
39.gif

من با اجازه اساتید یک مطلبی عرض کنم!
بعیده 1 سری آدم تحصیلکرده اینطوری صحبت کنن. یعنی چی 2 ساعت بازی کنیم یا 4 ساعت؟!
به نظر من اگه سیستم تهویه دستگاه ثابت کار کنه شما تغییر دمایی دیگه نخواهید داشت! یعنی کنسول بعد 10 دقیقه ( و حتی هم کمتر از 1 دقیقه) به ماکزیمم دمای کارکرد خودش میرسه و دیگه چه 2 ساعت و چه 20 ساعت دماش نباید تغییر کنه (مگر اینکه کار پردازشی شما با بار متغیر باشه) و این سرد و گرم کردن کنسول (یا به اصطلاح استراحت دادن) اگه برا کنسول ضرر نداشته باشه فایده ای هم نخواهد داشت!

گفتم که اواخر 2008
من هم مثل شما بودم داشتم دیگه دیوونه میشدم از بی 360ی تا اخرش گرفتم
اون موقع من 530 تومن پول داشتم رفتم سریع ارکید گرفتم با یه دسته اضافه و الایت هم بالای 550 بود ولی بعد 3 هفته الایت شد 480 ! اون موقع فهمیدم چه اشتباهی کردم :(
حالا من این رو به شما میگم که نری یه فالکون بگیری بعد 1 ماهش جاسپر بیاد و بفهمی مشکل داغ کردن نداره :(
حالا بازم به میل خودته اگه واقعا نمی تونی بی 360 بمونی برو بگیر
در مورد ps3 هم بگم که بی خیالش شو نه بازیاش میاد اگه هم بیاد قیمتش بالای 60 تومنه
و در مورد این که روزی 1 ساعت بازی میکنی باید بگم الان میگی 1 ساعت بعد از اینکه گرفتی میبینی تا یکم سرت گرم بازی شده 5 ساعت گذشته :cheesygri ( اینو خودم امتحان کردم چون خودمم می گفتم روزی 2 ساعت بیشتر که بازی نمیکنم ولی مگه میشه این لامصب رو بی خیال شد :cheesygri:eek: )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or