راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بله هست اسمش XCM XFPS 360 هست مثل اینکه نزدیک 70 80 دلاره (این اطلاعاتو من از اقا پدرام گرفتم!)

حالا این قطعه تو تهران پیدا می شود یا خیر ؟ ( چون بازی های FPS-ACTION به راحتی میشودبازی کرد) بعدا شما از قیمت اصلی ان تو تهران خبر ندارین؟
راستی یک سوال دیگه داشتم ان هم این بود که قطع ای هست که بشود همزمان بدون دراوردن کابل مانیتور به کارت گرافیک از کابل XBOX هم استفاده کرد چون من مانیتورم LCD BW1931+
در ضمن کسی از جناب Console خبر نداره چون تو این چند وقته 10 روزی از ایشون انگار خبری نیست

آخرین ویرایش:
مانیتورت دو تا جا داره انالوگ و دیجیتال که pc رو به انالوگ بزن و 360 رو با کابل HDMI TO DVI بزن یا اگه نداری با VGA بزن و با یک تبدیل انالوگ تو دیجیتال (که تو کارت گرافیکا هست ) وصل کن جفتشو
در مورد اون اطلاعاتی ندارم ولی به گفته پست بالا که اقا امین گفته خوب کار نمیکنه پس ارزش خریدم نداره دیگه!
تابستونه دیگه اقا پدرامم حتما کار داشته

می شه بگی این چیه نکنه این فن هایی رو میگی که ته x360 بسته میشه؟؟؟
این یه سیم کشی توی 360 که باعث میشه کم داغ کنه
من خودم ارکید فالکون دارم فعلا هم روزی 5 ساعت کم کم بازی میکنم :p ولی خیلی می ترسم که 3 چراغه بشه ولی خوب سپردم دست خدا :cheesygri
اگه میخوای راحت بازی کنی 12 v و sd رو انجام بده
برای این کار ها هم ببر پیش پرتو یا نکست جن
از کجا میگیری ؟

از بین دوستانی که xbox با برد falcon دارن تا حالا شده مشکل سه چراغه یا دو چراغه براشون پیش اومده باشه؟یا هر مشکل دیگه ای که مربوط به برد بشه؟

من شديدا دودل هستم كه ١٢ ولت كنم يا نه ؟ ايا صدمه اي به دستگاه نمي زنه؟ باعث از كارافتادگي زودرس نمي شه؟ اس دي بهتره يا ١٢ ولت كردن ايا اس دي را پرتو انجام ميده.اس دي خطري براي ايكس باكس نداره

SD کامل توضیح داده شده ولی من خلاصشو میگم
تونل هوا رو 2 قسمت میکنی و روی سینک GPu مقوا یا یک فلز مثلا الومینیوم میکشی و درزهای تونل رو میپوشونی
این سینک :arrowd:(پیوست)
تمام این روش ها تست شدس و خطری نداره
جناب G uNIt زدن چند پست با فاصله زمانی کم باعث میشه اخطار بگیری
PAYAM 11د
برد فالکون هم خرابیش کم نیست ولی نسبت به لانچ بهتر شده و بیاد در سری JASPER شاهد کمترین خرابی باشیم
اینجام افراد زیادی داریم که فالکون داشتند و 3 چراغ گرفتند

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or