راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من میخوام از پرتو بگیرم.
یه الایت میخوام بگیرم
یه دسته ی اضافه هم میخوام
یه کابل وی جی ای و تبدیل مادگی هم میخوام
حالا فقط میمونه کولینگش!
من نمیخوام در دستگاهمو باز کنم!
به نظر شما خرید اینتر کولر 25 تومنی خوب و به صرفه هست؟
وگرنه چی کار کنم؟
خود پرتو از این کارا نمیکنه(12 ولت کردن و...)؟
اگه نمی خوای دستگاه باز بشه بی خیال کولینگ بشو
چون بدرد بخورش 12 V هست که اونم باید دستگاه باز بشه اینتز کولر رو هم که بیشتر بچه ها قبولش ندارن
من خودم هیچی استفاده نمی کنم گذاشتمش یه جای خنک و سپردمش به خدا :laughing:

من شنيدم كه ويزاي ساعتي ميدن مي دونيد خرجش چه قده از كساني كه تو شارجه زندگي ميكنن مي خواستم بپرسم نزديك ترين نمايندگي مايكروسافت به فرودگاه كجاست؟ايا تو فرودگاه خيلي گرونتره؟

اولا تو فروشگاه های فرودگاه اصلا کنسول نمیفروشن دوما قیمت لوازم این فروشگاه ها خیلی فضایی هست مثلا یه شورت مردانه ادیداس رو میداد 169 درهم یعنی حدود 45000 تومن :laughing::laughing::laughing::laughing::eek::eek: بهتره 50 60 درهم بدی بری ازتو خود دبی خرید کنی که تو دبی هم شعبه کارفور تو city center و امارات مال و فروشگاه جیان در ابن بطوطه هستند که نمایندگی xbox هستند نگران گمرک هم نباش هر پاسپورت یکی رو میتونه بیاره اما اگه میخوای دستت بگیری وتو قسمت بار نبریش هر چنتا که دلت میخواد میتونی بیاری;):laughing::laughing:

سلام
اقایون نکست جن و پرتو در یه حد قابل اطمینانن؟!!
چون من اقا حقیقت (نکست جن) رو می شناسم و مشتری شون هستم یه تخفیفی به من داد!!
فقط اینکه این جوری نیست که بعدش پشیمون شم که چرا از پرتو نگرفتم!!!

سلام
اقایون نکست جن و پرتو در یه حد قابل اطمینانن؟!!
چون من اقا حقیقت (نکست جن) رو می شناسم و مشتری شون هستم یه تخفیفی به من داد!!
فقط اینکه این جوری نیست که بعدش پشیمون شم که چرا از پرتو نگرفتم!!!
آقا حقیقت که ماله West Game هستن
در ضمن هر دو در یه حد مطمئن هستن

چه ها یه چیزه بسیار عجیب
دیسک های پرتو روی ridata هست
خودمم الان مات و مبهوت موندم
فقط یه چیز میمونه ridata خوبه یا بده !؟
اول اینکه میشه بگید چجور فهمیدی چون من هر چی از هومن سوال کردم
گفت نمی تونم بگم
دوما دیسک خوبی نیست ولی بد هم نیست ;)

اولا تو فروشگاه های فرودگاه اصلا کنسول نمیفروشن دوما قیمت لوازم این فروشگاه ها خیلی فضایی هست مثلا یه شورت مردانه ادیداس رو میداد 169 درهم یعنی حدود 45000 تومن :laughing::laughing::laughing::laughing::eek::eek: بهتره 50 60 درهم بدی بری ازتو خود دبی خرید کنی که تو دبی هم شعبه کارفور تو city center و امارات مال و فروشگاه جیان در ابن بطوطه هستند که نمایندگی xbox هستند نگران گمرک هم نباش هر پاسپورت یکی رو میتونه بیاره اما اگه میخوای دستت بگیری وتو قسمت بار نبریش هر چنتا که دلت میخواد میتونی بیاری;):laughing::laughing:

در مورد فرودگاه که درسته من ندیدم کنسول بفروشن و باید بری از همین جاهای که دوستمون گفتن خرید کنید که اونجا هم قیمتهاش دسته کمی از قیمتهای فرودگاه نداره مثلآ یه لباس مردانه تا حدود
1400 درهم هم هست یعنی نزدیک به 350 هزار تومن :eek:

اما در مورد فرودگاه باید بگم که هر پاسپورت 80 دلار امریکا میتونه لوازم برقی و اینجور چیزها بیاره

و به طور ساده تر از گمرکی معاف هست .و اگه قیمت جنس بیشتر شد باید تا چند درصد که دقیق نمیدونم گمرکی رو بده وگر نه باید جنس رو مرجوع کنه یا همونجا میره انبار.

من خودم که چهارشنبه قبل اومدم یه پلی 3 اوردم که مامور گمرک گفت که ارزشش بیش از 80 دلار هست و باید 150 گمرکی بدی دیگه با هزار تا منت و خواهش از کل معافی پاسپورتم استفاده کرد.و لازم به ذکر هست هر معافی 80 دلار واسه یک سال هست یعنی من تا 1 سال دیگه نمیتونم با خودم لوازم برقی بیارم حتی یک گوشی موبایل.:(

تحصیح کنم که وقتی باری رو به قسمت بار میفرستید تا وقتی بارتون رو تحویل نگرفتید به قسمت گمرک نمیرید و مامور گمرک کاری نداره که شما چی به قسمت بار دادید و چی تو دستتون آوردید و کل بار رو میگرده.
اگه هرکسی میتونست هر چند تا بیاره با خودش که خیلی جالب بود من دیگه باری به لنج نمیدادم!!!

آخرین ویرایش:
گفت نمی تونم بگم

خوب بازهم شما امدی گفتی که دیسک های پرتو چی هستن چون می خواستم از این فروشگاه 13الی 20 بازی بخرم شما میدونید که دیسک های نکست جن از چه جنسی هستن؟

خوب بازهم شما امدی گفتی که دیسک های پرتو چی هستن چون می خواستم از این فروشگاه 13الی 20 بازی بخرم شما میدونید که دیسک های نکست جن از چه جنسی هستن؟
عزیز من همین 15 Min داشتم با هومن حرف میزدم
ایشون گفتن که دیسک ها ما انحصاریه و Class 1 هم هست
شما برو یدونه از ایشون بخر مطمئنا" راضی می مونی
Next Gen هم Aone میزنه که کیفیتش زیاد تعریفی نداره از من میشنوی از پرتو بگیر
چون دیسک هاشو Ridata نیست ;)

گفت نمی تونم بگم
نه اقا هومن که به هیچ وجه نمیگه :laughing:
من از روی لیبل بازی pes2008 دیدم اونم بعد از مدت ها
یه لحظه داشتم نگاه میکردم دیدم اسم دیسکو امیدوار بودم t-gate ببینیم ولی ridata دیدم
عکس خواستم بندازم اپ کنم ولی به خاطر کیفیت کم عکس و فلش ( فلش گوشی رو خاموش کردم ولی یه کوچولو میزنه ) بی خیال شدم ببینم اگه شد یه عکس میندازم اپ میکنم

در مورد فرودگاه که درسته من ندیدم کنسول بفروشن و باید بری از همین جاهای که دوستمون گفتن خرید کنید که اونجا هم قیمتهاش دسته کمی از قیمتهای فرودگاه نداره مثلآ یه لباس مردانه تا حدود
1400 درهم هم هست یعنی نزدیک به 350 هزار تومن :eek:

اما در مورد فرودگاه باید بگم که هر پاسپورت 80 دلار امریکا میتونه لوازم برقی و اینجور چیزها بیاره

و به طور ساده تر از گمرکی معاف هست .و اگه قیمت جنس بیشتر شد باید تا چند درصد که دقیق نمیدونم گمرکی رو بده وگر نه باید جنس رو مرجوع کنه یا همونجا میره انبار.

من خودم که چهارشنبه قبل اومدم یه پلی 3 اوردم که مامور گمرک گفت که ارزشش بیش از 80 دلار هست و باید 150 گمرکی بدی دیگه با هزار تا منت و خواهش از کل معافی پاسپورتم استفاده کرد.و لازم به ذکر هست هر معافی 80 دلار واسه یک سال هست یعنی من تا 1 سال دیگه نمیتونم با خودم لوازم برقی بیارم حتی یک گوشی موبایل.:(

تحصیح کنم که وقتی باری رو به قسمت بار میفرستید تا وقتی بارتون رو تحویل نگرفتید به قسمت گمرک نمیرید و مامور گمرک کاری نداره که شما چی به قسمت بار دادید و چی تو دستتون آوردید و کل بار رو میگرده.
اگه هرکسی میتونست هر چند تا بیاره با خودش که خیلی جالب بود من دیگه باری به لنج نمیدادم!!!
من یکشنبه همین هفته دوتا آوردم یکیش دسته خودم بود یکی هم دسته بابام هیچ کسم ازمون گمرک نگرفت در ضمن من به عنوان همراه تو پاسپورت بابام هستم:biggrin1: یعنی هردو کنسولو با یک پاسپورت آوردیم :-":-" نمیدونم چجوری با شما این کارو کردن آخه اون یارو ماموره که در پلاستیکارو باز میکرد توشونو نگاه میکرد اصلا نمیدونست xbox چی هست:laughing::laughing::biggrin1: به هرحال من با یک پاسپورت 2 تا کنسول 360 آوردم بدون اینکه حتی یک قرون پول گمرک بدم شما هم نگران نباش آقای افلاطون ازتون گمرکی نمیگیرن
ببخشیدآقا پیام شما از راه آبی میای بوشهر یا هوایی؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or