یا از آگوست به بعد یا از اواخر 2008سلام
ببينم اين 360 با بورد جاسپر كه به بازار مياد؟
ممنون
اگه نمی خوای دستگاه باز بشه بی خیال کولینگ بشومن میخوام از پرتو بگیرم.
یه الایت میخوام بگیرم
یه دسته ی اضافه هم میخوام
یه کابل وی جی ای و تبدیل مادگی هم میخوام
حالا فقط میمونه کولینگش!
من نمیخوام در دستگاهمو باز کنم!
به نظر شما خرید اینتر کولر 25 تومنی خوب و به صرفه هست؟
وگرنه چی کار کنم؟
خود پرتو از این کارا نمیکنه(12 ولت کردن و...)؟
من شنيدم كه ويزاي ساعتي ميدن مي دونيد خرجش چه قده از كساني كه تو شارجه زندگي ميكنن مي خواستم بپرسم نزديك ترين نمايندگي مايكروسافت به فرودگاه كجاست؟ايا تو فرودگاه خيلي گرونتره؟

بهتره 50 60 درهم بدی بری ازتو خود دبی خرید کنی که تو دبی هم شعبه کارفور تو city center و امارات مال و فروشگاه جیان در ابن بطوطه هستند که نمایندگی xbox هستند نگران گمرک هم نباش هر پاسپورت یکی رو میتونه بیاره اما اگه میخوای دستت بگیری وتو قسمت بار نبریش هر چنتا که دلت میخواد میتونی بیاری
:laughing::laughing:آقا حقیقت که ماله West Game هستنسلام
اقایون نکست جن و پرتو در یه حد قابل اطمینانن؟!!
چون من اقا حقیقت (نکست جن) رو می شناسم و مشتری شون هستم یه تخفیفی به من داد!!
فقط اینکه این جوری نیست که بعدش پشیمون شم که چرا از پرتو نگرفتم!!!
اولا تو فروشگاه های فرودگاه اصلا کنسول نمیفروشن دوما قیمت لوازم این فروشگاه ها خیلی فضایی هست مثلا یه شورت مردانه ادیداس رو میداد 169 درهم یعنی حدود 45000 تومن :laughing::laughing::laughing::laughing:بهتره 50 60 درهم بدی بری ازتو خود دبی خرید کنی که تو دبی هم شعبه کارفور تو city center و امارات مال و فروشگاه جیان در ابن بطوطه هستند که نمایندگی xbox هستند نگران گمرک هم نباش هر پاسپورت یکی رو میتونه بیاره اما اگه میخوای دستت بگیری وتو قسمت بار نبریش هر چنتا که دلت میخواد میتونی بیاری
:laughing::laughing:

اول اینکه میشه بگید چجور فهمیدی چون من هر چی از هومن سوال کردم
گفت نمی تونم بگم
دوما دیسک خوبی نیست ولی بد هم نیست![]()
عزیز من همین 15 Min داشتم با هومن حرف میزدمخوب بازهم شما امدی گفتی که دیسک های پرتو چی هستن چون می خواستم از این فروشگاه 13الی 20 بازی بخرم شما میدونید که دیسک های نکست جن از چه جنسی هستن؟

نه اقا هومن که به هیچ وجه نمیگه :laughing:اول اینکه میشه بگید چجور فهمیدی چون من هر چی از هومن سوال کردم
گفت نمی تونم بگم
دوما دیسک خوبی نیست ولی بد هم نیست![]()
اقا پیام یعنی 1 سال هیچ کنسولی نمیتونی بیاری!؟و لازم به ذکر هست هر معافی 80 دلار واسه یک سال هست یعنی من تا 1 سال دیگه نمیتونم با خودم لوازم برقی بیارم حتی یک گوشی موبایل.![]()

من یکشنبه همین هفته دوتا آوردم یکیش دسته خودم بود یکی هم دسته بابام هیچ کسم ازمون گمرک نگرفت در ضمن من به عنوان همراه تو پاسپورت بابام هستم:biggrin1: یعنی هردو کنسولو با یک پاسپورت آوردیمدر مورد فرودگاه که درسته من ندیدم کنسول بفروشن و باید بری از همین جاهای که دوستمون گفتن خرید کنید که اونجا هم قیمتهاش دسته کمی از قیمتهای فرودگاه نداره مثلآ یه لباس مردانه تا حدود
1400 درهم هم هست یعنی نزدیک به 350 هزار تومن
اما در مورد فرودگاه باید بگم که هر پاسپورت 80 دلار امریکا میتونه لوازم برقی و اینجور چیزها بیاره
و به طور ساده تر از گمرکی معاف هست .و اگه قیمت جنس بیشتر شد باید تا چند درصد که دقیق نمیدونم گمرکی رو بده وگر نه باید جنس رو مرجوع کنه یا همونجا میره انبار.
من خودم که چهارشنبه قبل اومدم یه پلی 3 اوردم که مامور گمرک گفت که ارزشش بیش از 80 دلار هست و باید 150 گمرکی بدی دیگه با هزار تا منت و خواهش از کل معافی پاسپورتم استفاده کرد.و لازم به ذکر هست هر معافی 80 دلار واسه یک سال هست یعنی من تا 1 سال دیگه نمیتونم با خودم لوازم برقی بیارم حتی یک گوشی موبایل.
تحصیح کنم که وقتی باری رو به قسمت بار میفرستید تا وقتی بارتون رو تحویل نگرفتید به قسمت گمرک نمیرید و مامور گمرک کاری نداره که شما چی به قسمت بار دادید و چی تو دستتون آوردید و کل بار رو میگرده.
اگه هرکسی میتونست هر چند تا بیاره با خودش که خیلی جالب بود من دیگه باری به لنج نمیدادم!!!

نمیدونم چجوری با شما این کارو کردن آخه اون یارو ماموره که در پلاستیکارو باز میکرد توشونو نگاه میکرد اصلا نمیدونست xbox چی هست:laughing::laughing::biggrin1: به هرحال من با یک پاسپورت 2 تا کنسول 360 آوردم بدون اینکه حتی یک قرون پول گمرک بدم شما هم نگران نباش آقای افلاطون ازتون گمرکی نمیگیرن