راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا یه سوال باطری دسته xbox قلمی شارژی یا معمولی؟
چه باطری قلمی شارژی خوبه بگیرم؟
بچه ها معمولا شارژی میگیرن
ولی من از همین معمولیا میگیرم
باتری شارژی Energizer البته اگه درست نوشته باشم
یا Duracell البته اینا تو ایران خیلی کم پیدا میشه

آخرین ویرایش:
اقا یه سوال باطری دسته xbox قلمی شارژی یا معمولی؟
چه باطری قلمی شارژی خوبه بگیرم؟

هم شارژی هم آلکالاین .
بهترین باطری شارزی و شارژر توی بازار الان سونی (البته اصلش) هست . قیمتهاش هم دو باطری حدود 10 تومن . شارژر هم از 16 تومن به بالا تا حدود 70 تومن که 15 دقیقه چهار باطری رو شارژ میکنه . باطری حتما 2500 میلی آمپر باشه و شارژر هم کوئیک شارژ باشه (سونی) که چهار باطری رو توی 5 ساعت شارژ میکنه که با 4 تا باطری توی پکش هستش حدودا 30 تا 35 تومن . حتما از نمایندگیهای سونی بخرید و حتما هلوگرام داشته باشه چون تقلبیشون فراوانه .

دیروز فروشگاه سرزمین رایانه بهم گفت که این قیمتی که تو سایت مایکروسافت قسمت امارات زده،واسه فروش به اماراتی ها و کلا سیتیزن های اماراته،یعنی موقع خرید باید آی دی کارت نشون بدن:eek:!!!
این موضوع صحت داره؟؟ البته فکر کنم مزخرف گفته باشه...اما خب گفتم از استاتید بپرسم بینم چه جوریاست!
بعد گفت که درایو لایت آن رو کپی خور میکنم...70 میگیرم. (البته یارو سابقه خالی بندی داره...بچه های قدیمی که میشناسن سرزمین رو میدونن چی میگم).

دوستان عزیز به نظر شما کدوم یکی از این دوستان جنس بازیهاشون بهتره من میخوام ازشون بخرم ولی نمیدونم کدوم یکی بهتره؟
اگه جای دیگه ای رو میشناسین که جنس dvd بهتره راهنمایی کنید.
gametak
parto

دیروز فروشگاه سرزمین رایانه بهم گفت که این قیمتی که تو سایت مایکروسافت قسمت امارات زده،واسه فروش به اماراتی ها و کلا سیتیزن های اماراته،یعنی موقع خرید باید آی دی کارت نشون بدن:eek:!!!
این موضوع صحت داره؟؟ البته فکر کنم مزخرف گفته باشه...اما خب گفتم از استاتید بپرسم بینم چه جوریاست!
بعد گفت که درایو لایت آن رو کپی خور میکنم...70 میگیرم. (البته یارو سابقه خالی بندی داره...بچه های قدیمی که میشناسن سرزمین رو میدونن چی میگم).
خالی میبنده... بابای یکی از رفیقام و خودمم از دوبی 360 خریدم.;)

اشتباه میکنی.ماه اگوست از جمعه 11 مرداد شروع میشه.
:eek:
خوب 1 ماهم طول میکشه تا بیاد توو بازار ایران;)

هنوز قیمتی از این jasper اعلام نشده ؟
بعد اگر بخوام یک نفر از امریکا واسم بفرسته هزینه پستش چقدر میشه و چند روزه میرسه ؟
به من گفته 30-40$ هزینه ارسالشه .............حالا شمام اگر میتونید راهنمای کنید ;)

این لیت ان کرک میشه؟خواهد شد؟
از چه تاریخی به بعد درایو ها لیت ان شده؟
یعنی من مال چه تاریخی رو بخرم که لیت ان نباشه؟
ارکید هم لیت آن داره؟؟
بعضیا میگن 3/2008 ولی من میگم 5/2008 همه مدل ها لایت آن شده...
باسه اطلاعات بیشتر به این سایت برو:

http://www.360drives.com/list

4/2008 تقریبا اکثر درایو هاش بنکیو هست;) و 3/2008 100% بنکیو هستش.

هنوز قیمتی از این jasper اعلام نشده ؟
بعد اگر بخوام یک نفر از امریکا واسم بفرسته هزینه پستش چقدر میشه و چند روزه میرسه ؟
به من گفته 30-40$ هزینه ارسالشه .............حالا شمام اگر میتونید راهنمای کنید ;)

قیمتش که همون قیمت 360 هستش مثلا الایت 449$ حتی کمتر هم امکان داره بشه. باسه من 1 پلی3 فرستادند 70 تومن گرفتند;)(باسه پول پست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or