راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

XBOX360

با تشکر از شما جناب کنسول.ایا شما شماره افرادی را دارید که کنسول 2008 از دبی بیاورند.چون بنده با پرتو تماس گرفتم واین مدل را نداشتند.با تشکر
GOOD LUCK

با تشکر از شما جناب کنسول.ایا شما شماره افرادی را دارید که کنسول 2008 از دبی بیاورند.چون بنده با پرتو تماس گرفتم واین مدل را نداشتند.با تشکر
GOOD LUCK

می تونید به آقا پیام بگید که از دوبی جنس میاره :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=441183#post441183

ولی باید خدمتتون عرض کنم که 2007 یا 2008 بودنش فرقی نمی کنه...من هم کنسولم 2007 هست ولی فالکونه...

XBOX

با سلام خدمت شما .میگویند در مدل 2008 فن جداگانه ای روی کنسول است که دیگر دستگاه داغ نمیکند .ایا این موضوع صحت دارد ؟الان خواستم به ایشان {اقا پیام }پیغام بدهم ولی سیستم میگوید چون تعداد پیغامهای شما کمتر ار 5 تا است نمیتوانید به ایشان پیغام دهید .راه حل چیست .با تشکر
GOOD LUCK

با سلام خدمت شما .میگویند در مدل 2008 فن جداگانه ای روی کنسول است که دیگر دستگاه داغ نمیکند .ایا این موضوع صحت دارد ؟الان خواستم به ایشان {اقا پیام }پیغام بدهم ولی سیستم میگوید چون تعداد پیغامهای شما کمتر ار 5 تا است نمیتوانید به ایشان پیغام دهید .راه حل چیست .با تشکر
GOOD LUCK

شما باید تعداد پست هایی که میدی بالای 5 عدد باشه توی سایت.
روی مدل های 2008 اصلا فن جداگونه ای نیست.
کنسول یه سری وسایل جانبی همراهش هست که فن توشون نیست...
Intercooler رو که می تونید جداگونه بخرید و استفاده کنید.

سلام
پدرام جون میگم این فنا تاثیرشون از 12ولت بیشتره دیگه نه؟
و بعد اینکه اینXCM UNLOCKING KITرو یا یه چیزی شبیه این برای باز کردن راحتتر کنسول ندارهNEXTGEN؟
و بعد اینکه این علامت Xکه نشان XBOXهست و روی دسته هست و چهارتا چراغ داره (روی دسته 'نه کنسول!)ایا نشان دهنده میزان باطری هست یا نشان دهنده تعداد دسته های متصل به دستگاه؟؟
ممنون

در ضمن اقا این باطری قلمی که توجعبشه چرا تموم نمیشه!!چندروز دارم بازی میکنم تموم نمیشه!!!!!!!!

سلام
پدرام جون میگم این فنا تاثیرشون از 12ولت بیشتره دیگه نه؟
و بعد اینکه اینXCM UNLOCKING KITرو یا یه چیزی شبیه این برای باز کردن راحتتر کنسول ندارهNEXTGEN؟
و بعد اینکه این علامت Xکه نشان XBOXهست و روی دسته هست و چهارتا چراغ داره (روی دسته 'نه کنسول!)ایا نشان دهنده میزان باطری هست یا نشان دهنده تعداد دسته های متصل به دستگاه؟؟
ممنون

در ضمن اقا این باطری قلمی که توجعبشه چرا تموم نمیشه!!چندروز دارم بازی میکنم تموم نمیشه!!!!!!!!

خیر.12 ولت هنوز عملیات بهتری هست برای خنک شدن محیط داخل دستگاه...
کنسول رو راحت می تونی خودت هم باز کنی...لازم وسایل مورد نیاز رو داشته باشی.
اون نشون دهنده اینه که دسته ای که داری باهاش بازی می کنی به عنوان چندمین دسته دستگاه شناخته شده.مثلا اگر بالا سمت چپ باشه یعنی دسته اول هست. ;)
برای دیدن مقدار باقی مونده باطری لازمه که همون کلید وسط دسته رو یک بار فشار بدید بعد صفحه ای از سمت چپ توی محیط داشبورد(یا بازی) باز میشه.بالاش رو نگاه کنی تصویر باطری زده که چقدر شارژ داره.
باطری همراه کنسول هم جنس خوب هست و دیر تمام میشه.;)

با سلام
من مدتیه که شدیدا به xbox360 elite علاقمند شدم...
ولی در این مدت جند بار دودل شدم و خواستم pc رو آپگرید کنم ...
الان هنوز کاری نکردم... به نظر شما چیکار کنم به خدا بعضی تاپیک ها هستن که 1000 و خورده ای صفحه داره آدم چجوری بخونه؟
مشخصات pc:
رم 512 مگ
سی پی یو 2.80 گیگاهرتز
گرافیک :256 مگ جیفورس 5500 fx
در ضمن من 2 تا کیس دارم اگر بخوام ایکس باکس بخرم یکی شونو میفروشم ...
الان هم من فقط برای بازی میخوام آپگرید کنم وگرنه هم با اینترنت و ... کار میکنم و هم بازی میکنم.
کارهای اینترنت هم میتونم با کامپیوتر 10 سال پیش انجام بدم!!!
حالا لطفا کمک کنید ...مخصوصا شما آقای console

با تشکر از دوستان عزیز بازی سنتر

با سلام
من مدتیه که شدیدا به xbox360 elite علاقمند شدم...
ولی در این مدت جند بار دودل شدم و خواستم pc رو آپگرید کنم ...
الان هنوز کاری نکردم... به نظر شما چیکار کنم به خدا بعضی تاپیک ها هستن که 1000 و خورده ای صفحه داره آدم چجوری بخونه؟
مشخصات pc:
رم 512 مگ
سی پی یو 2.80 گیگاهرتز
گرافیک :256 مگ جیفورس 5500 fx
در ضمن من 2 تا کیس دارم اگر بخوام ایکس باکس بخرم یکی شونو میفروشم ...
الان هم من فقط برای بازی میخوام آپگرید کنم وگرنه هم با اینترنت و ... کار میکنم و هم بازی میکنم.
کارهای اینترنت هم میتونم با کامپیوتر 10 سال پیش انجام بدم!!!
حالا لطفا کمک کنید ...مخصوصا شما آقای console

با تشکر از دوستان عزیز بازی سنتر

دوست عزیز اگر برای بازی می خوای پیشنهاد می کنم XBox 360 بگیرید.بازی های زیادی هم داره و می تونید با خیال راحت بدون هیچ مشکلی بازی کنید.

سلام بچه ها ...

من ميخوام يه ايكس باكس با مشخصات زير بگيرم:

1- اليت

2- فالكون

3- پال

4- هيتاچي 79
حالا اين ايكس باكس با هزينه هايي مثل كپي خور كردن و 12 ولت كردن و يه دسته اضافي چند در مياد؟

سلام بچه ها ...

من ميخوام يه ايكس باكس با مشخصات زير بگيرم:

1- اليت

2- فالكون

3- پال

4- هيتاچي 79
حالا اين ايكس باكس با هزينه هايي مثل كپي خور كردن و 12 ولت كردن و يه دسته اضافي چند در مياد؟

خوب Elite با ریجن PAL رو الان PartoGames.Com داره و 530 هزار تومان میده.دیگه برای درایوش هم باید بگی همچین درایوی می خوام.هزینه کپی خور کردن درایوش 30000 تومان هست و دسته مشکی هم یه چیزی حدود 50 تا 60 هزار تومان قیمتشه...برای 12 ولت کردن هم خودت می تونی انجام بدی این کار رو چون خیلی راحت هست ولی هزینه ش هم 15 تا 20 هزار تومان میگیرن اکثرا...
در کل بخوایم حساب کنیم یه چیزی حدود 620 یا 630 هزار تومان در میاد. ;)

سلام
بهترین ریجن از نظر همه چیز ولی بیشتر از نظر بازی خوردن مخصوصا needforspeed چیه؟
الان بهترین مدل مدل elite هست؟

بهترین ریجن که بازی ها سریع براش عرضه میشه و قیمتش هم مناسبه ریجن PAL هست.

بالاترین مدل هم مدل Elite هست به دلیل امکاناتی که داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or