Ham3d
کاربر سایت
دوستان باسه حل مشکل رندر در GTA فقط باید فریم ویر دستگاه آپدیت بشه...
واسه شما با آپدیت فریم ور درست شد؟ تا چه حد؟
دوستان باسه حل مشکل رندر در GTA فقط باید فریم ویر دستگاه آپدیت بشه...
واسه شما با آپدیت فریم ور درست شد؟ تا چه حد؟
من اصلا این مشکلاتی که شما میگید رو ندارم....
90% ندارم. درایوم هم بنکیو هستش.

هست اما نه به شدت بعضی ها که میگن شما اون پچ بگیری دیگه فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشهپس یعنی کسی که تازه 360خریده همچین مشکلی نداره کسی که Dvdنرفته تو درایوش؟:confused:
آقا پدرام راست ميگه به مولا. من تايپيک مشکل رندر تو GTA IV رو خوندم ديدم که اکثر کسايي که درايو بنکيو و سامسونگ دارند با اين مشکل روبه رو هستند و فرقي هم نميکنه که چه آرکيد . پرميوم و يا اليت هم بوده با اين مشکل رو دارند هستند ولي کسايي که درايو هيتاچي دارن راضي هستند.
پدرام جان آدرس تايپيک آموزش 12 ولت کردن XBOX360 رو ميخواستم :biggrin1:
اصلا همچین حرفی درست نیست خوده من سامسونگ دارم هیچ مشکلی هم ندارم
بسنگی داره طرف چطور از درایوش مراقبت کرده و ظاهرا با این پچی که هم اومده این مشکل کلا دیگه از بین رفته .
اینم لینک آموزشی که می خواستین :
آموزش نحوه افزایش سرعت فن های xbox360
پس یعنی کسی که تازه 360خریده همچین مشکلی نداره کسی که Dvdنرفته تو درایوش؟:confused:

سلام
ببخشید همش مزاحم میشم به بزرگی خودتون ببخشید:cheesygri
این فن های جدیدی کهNextgenاورده ایا مثه اینتر کولر نایکو به پشت کنسول وصل میشه یا نه باید کنسول باز بشه و با فنهای کنسول تعویض بشه؟
این عکس ماله همین کولره که نکست جن داره؟؟
![]()
دوستان 1 عکس از اینکه تاریخ ساخت کنسول رو ببینم کجاست میذارید؟؟؟
+
1 عکس از اون برچسب پشت جعبه که میفهمیم فالکونه یانه.
اون سوراخ پشت جعبه رو میگم. عکس اون رو داری؟
http://i30.tinypic.com/14tyk5d.jpg

با سلام خدمت مدیران محترم این بخش.بنده میخواهم کنسول ایکس باکس 360 الایت ساخت 2008 بگیرم با درایو بنکیو و مادر بورد فالکون.ایا مورد تایید شما میباشد ؟.پیشنهاد بهتر شما چیست که هم کنسول زود دموده نشود و بازیهای ان زودبیاید و بازیهای ان فراوان باشد . ایا دسته های بازی الایت با باطری کار میکند و برای شارج انها باید شارجر جداگانه بخرم یا روی کنسول شارجر وجود دارد ؟.لطفا بفرمایید کدام یک از ریجنهای یوسی یا پال بهتر است و بازیهای ان زودتر میاید..وخواهشا شماره تلفن افرادی که از نظر شما کارشان خوب است وبه انها اطمینان دارید وتقلب در کارشان نیست و محصول 2008 دارند را به پیغام خصوصی بنده بفرستید.لطفا هر چه سریعتر به بنده پاسخ دهید.با تشکر از زحمات شما عزیزان
good luck