راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

واسه شما با آپدیت فریم ور درست شد؟ تا چه حد؟

این دوستمون حرف های قشنگ زیاد میزنن.
فریموری که روی درایو تا الان عرضه شده IXtreme 1.41 هست.اگر درایوت BenQ یا Hitachi 0079 باشه که مطمئنا همین روش نصب هست.
این مشکل ممکنه با آپدیت های بعدی Rockstar درست بشه.این آپدیت جدیدی که برای بخش Multiplayer این بازی اومد رو من گرفتم ولی اتفاقا این مشکل شدید تر شد برای من.

من اصلا این مشکلاتی که شما میگید رو ندارم....
90% ندارم. درایوم هم بنکیو هستش.

شما آپدیت بخش مولتی پلیر رو از XBox Live بگیر ببین این مشکل پیش میاد یا نه جناب مهندس... ;)

آقا پدرام راست ميگه به مولا. من تايپيک مشکل رندر تو GTA IV رو خوندم ديدم که اکثر کسايي که درايو بنکيو و سامسونگ دارند با اين مشکل روبه رو هستند و فرقي هم نميکنه که چه آرکيد . پرميوم و يا اليت هم بوده با اين مشکل رو دارند هستند ولي کسايي که درايو هيتاچي دارن راضي هستند.

پدرام جان آدرس تايپيک آموزش 12 ولت کردن XBOX360 رو ميخواستم :biggrin1:

اصلا همچین حرفی درست نیست خوده من سامسونگ دارم هیچ مشکلی هم ندارم ;)
بسنگی داره طرف چطور از درایوش مراقبت کرده و ظاهرا با این پچی که هم اومده این مشکل کلا دیگه از بین رفته .
اینم لینک آموزشی که می خواستین :
آموزش نحوه افزایش سرعت فن های xbox360

آقا پدرام راست ميگه به مولا. من تايپيک مشکل رندر تو GTA IV رو خوندم ديدم که اکثر کسايي که درايو بنکيو و سامسونگ دارند با اين مشکل روبه رو هستند و فرقي هم نميکنه که چه آرکيد . پرميوم و يا اليت هم بوده با اين مشکل رو دارند هستند ولي کسايي که درايو هيتاچي دارن راضي هستند.

پدرام جان آدرس تايپيک آموزش 12 ولت کردن XBOX360 رو ميخواستم :biggrin1:

نگاه کن نمیشه گفت دقیقا از درایو هست.یکی از احتمالاته...

اصلا همچین حرفی درست نیست خوده من سامسونگ دارم هیچ مشکلی هم ندارم ;)
بسنگی داره طرف چطور از درایوش مراقبت کرده و ظاهرا با این پچی که هم اومده این مشکل کلا دیگه از بین رفته .
اینم لینک آموزشی که می خواستین :
آموزش نحوه افزایش سرعت فن های xbox360

با این پچی که اومده مشکلی حل نمیشه.این پچ یه سری ایرادات بخش Multiplayer رو حل می کنه.اتفاقا من این مشکل رو به صورت خیلی سطحی داشتم که بعد از آپدیت این مشکل خیلی شدید شد و اصلا نتونستم بازی کنم.

پس یعنی کسی که تازه 360خریده همچین مشکلی نداره کسی که Dvdنرفته تو درایوش؟:confused:

یکی از دوستان من هم که کنسولش رو نو گرفته بود این مشکل رو داشت.من خودم روز اولی که کنسولم رو کپی خور کردم این بازی رو که گذاشتم مشکل از همون ابتدای بازی بود اما سطحی و دیگه هم اگر پیش اومد خیلی خیلی کم بود. ;)

سلام
ببخشید همش مزاحم میشم به بزرگی خودتون ببخشید:cheesygri
این فن های جدیدی کهNextgenاورده ایا مثه اینتر کولر نایکو به پشت کنسول وصل میشه یا نه باید کنسول باز بشه و با فنهای کنسول تعویض بشه؟
این عکس ماله همین کولره که نکست جن داره؟؟
zz-360-highsp.jpg

دوستان 1 عکس از اینکه تاریخ ساخت کنسول رو ببینم کجاست میذارید؟؟؟
+
1 عکس از اون برچسب پشت جعبه که میفهمیم فالکونه یانه.

سلام
ببخشید همش مزاحم میشم به بزرگی خودتون ببخشید:cheesygri
این فن های جدیدی کهNextgenاورده ایا مثه اینتر کولر نایکو به پشت کنسول وصل میشه یا نه باید کنسول باز بشه و با فنهای کنسول تعویض بشه؟
این عکس ماله همین کولره که نکست جن داره؟؟
zz-360-highsp.jpg

من برای کسی ازشون خریدم و تست کردم عالی بود.بله همین یکی رو دارن.البته اون قطعه پایینی باهاش نبود.سرعت خیلی خوبی هم داره فن هاش...

دوستان 1 عکس از اینکه تاریخ ساخت کنسول رو ببینم کجاست میذارید؟؟؟
+
1 عکس از اون برچسب پشت جعبه که میفهمیم فالکونه یانه.

این تصویر پشت کنسول که تاریخ ساختش MFR Date هست :

rrod-360-date-close.jpg

این هم از برچسب روی جعبه :

Code:
http://i26.tinypic.com/20gmwyu.jpg

بعد از 24/8/2007 باید فالکون باشه...

اینو میدونم.... که پشت کنسوله....
اون سوراخ پشت جعبه رو میگم. عکس اون رو داری؟

این هم از تصویر اون دریچه که بالای کنسول قرار داره :

Code:
http://i30.tinypic.com/14tyk5d.jpg

دقیقا پشت کنسول که تاریخ زده میفته زیر این دریچه... ;)

XBOX360

با سلام خدمت مدیران محترم این بخش.بنده میخواهم کنسول ایکس باکس 360 الایت ساخت 2008 بگیرم با درایو بنکیو و مادر بورد فالکون.ایا مورد تایید شما میباشد ؟.پیشنهاد بهتر شما چیست که هم کنسول زود دموده نشود و بازیهای ان زودبیاید و بازیهای ان فراوان باشد . ایا دسته های بازی الایت با باطری کار میکند و برای شارج انها باید شارجر جداگانه بخرم یا روی کنسول شارجر وجود دارد ؟.لطفا بفرمایید کدام یک از ریجنهای یوسی یا پال بهتر است و بازیهای ان زودتر میاید..وخواهشا شماره تلفن افرادی که از نظر شما کارشان خوب است وبه انها اطمینان دارید وتقلب در کارشان نیست و محصول 2008 دارند را به پیغام خصوصی بنده بفرستید.لطفا هر چه سریعتر به بنده پاسخ دهید.با تشکر از زحمات شما عزیزان
good luck

با سلام خدمت مدیران محترم این بخش.بنده میخواهم کنسول ایکس باکس 360 الایت ساخت 2008 بگیرم با درایو بنکیو و مادر بورد فالکون.ایا مورد تایید شما میباشد ؟.پیشنهاد بهتر شما چیست که هم کنسول زود دموده نشود و بازیهای ان زودبیاید و بازیهای ان فراوان باشد . ایا دسته های بازی الایت با باطری کار میکند و برای شارج انها باید شارجر جداگانه بخرم یا روی کنسول شارجر وجود دارد ؟.لطفا بفرمایید کدام یک از ریجنهای یوسی یا پال بهتر است و بازیهای ان زودتر میاید..وخواهشا شماره تلفن افرادی که از نظر شما کارشان خوب است وبه انها اطمینان دارید وتقلب در کارشان نیست و محصول 2008 دارند را به پیغام خصوصی بنده بفرستید.لطفا هر چه سریعتر به بنده پاسخ دهید.با تشکر از زحمات شما عزیزان
good luck

بله تایید میشه.
دسته هاش باطری قلمی می خوره و باید یا از باطری قلمی معمولی یا شارژی یا Play & Charge Kit استفاده کنید که یکی از لوازم جانبی XBox 360 هست برای دسته و 25 ساعت حدودا شارژ نگه میداره.
PAL و UC هر دو خوب هستن.اما PAL چون نیازی به تبدیل برق 110 به 220 نداره و خودش برقش 220 هست پیشنهاد میشه.در ضمن به این دلیل به صرفه تر هم هست.همچنین بازی هاش هم سریع تر عرضه میشه تا 2 ریجن دیگه.البته خوب UC هم سریع عرضه میشه بازیهاش و گاهی اوقات زودتر از PAL میاد.
بهترین مکان از نظر قیمتی و این که جنس 100% فالکون باشه به نظر من فروشگاه PartoGames.Com هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or