راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من یه 360 داشتم 3چراغ شد 300 تومان فروختمش . خوب فروختم بنظرتون؟
الان هم می خوام arcade بخرم 350 تومان . البته هارد کنسول قبلیو می خوام بذارم رو arcade
فکر معقولانه ایه آیا :biggrin1:؟

من یه 360 داشتم 3چراغ شد 300 تومان فروختمش . خوب فروختم بنظرتون؟
الان هم می خوام arcade بخرم 350 تومان . البته هارد کنسول قبلیو می خوام بذارم رو arcade
فکر معقولانه ایه آیا :biggrin1:؟

بله خوب فروختی.
بهترین کار همینه که هارد دستگاه قبلی رو بذاری روش و بازی کنی... ;)

Fekre kheyli khoobi kardi chon arcade motherbordesh falcone va bordesh anti warm e chipesh ham 65nm dige 3 cheragh nemide

این که دیگه 3 چراغ نمیشه اشتباهه.احتمال 3 چراغ شدن توی این مادربورد خیلی کمتر از 2 مدل پیشین هست.

آخرین ویرایش:
کابل component چیه که arcade نداره؟همون خروجی تصویر نیست؟
مگه میشه نداشته باشه؟

آرکید کابل Composite داره که کیفیت 480p میده اما کابل کامپوننت که همراه پرمیوم و الایت هست کیفیت 720p میده.در ضمن کابل Component یه سوئیچ داره که TV-HDTV هست.

چطوری باید کنسولو اپدیت کرد از این بازیهایی که میگیریم یا از طریق لایو؟البته من خودم میدونم از طریق لایو:pولی میگم یه اپدیتی بود همراهgtaivاین هم همون اپدیتی هست که اگه بری توی لایو انجام میده یا نه جداست و یه سوال دیگه لطفا بگین تاریخ کنسولم چطوره؟ فالکونه؟ جدیده؟ خوبه؟
اینم تاریخش2007/12/21
چطوره؟

حالا کابل component به arcade میخوره که اونم از تو جعبه بردارم؟
در ضمن بازی های رایت مالزی pal هستن؟
چرا کیفیتشون خوب نیست؟ خودتون از چه dvd هایی استفاده می کنید؟

چطوری باید کنسولو اپدیت کرد از این بازیهایی که میگیریم یا از طریق لایو؟البته من خودم میدونم از طریق لایو:pولی میگم یه اپدیتی بود همراهgtaivاین هم همون اپدیتی هست که اگه بری توی لایو انجام میده یا نه جداست و یه سوال دیگه لطفا بگین تاریخ کنسولم چطوره؟ فالکونه؟ جدیده؟ خوبه؟
اینم تاریخش2007/12/21
چطوره؟
به دو روش که هردوشو گفتی میشه
کلا دو تا آپدیت هست یکی برای داشبورد کنسول هست یکی هم آپدیت یا پچ بازی ها که برای گرفتن عیب بازی سازنده ها عرضه می کنن
که وقتی بخوای بری تو لایو اون بازی رو انجام بدی از اونجا آپدیت می کنی
آره فالکونه ولی اینا رو هم چک کن :

1. Power Supply: 175W (این مشخصه به تنهایی می تواند تضمین کننده Falcon بودن کنسول باشد)
  2. Lot #: 0730 یا بالاتر از این مقدار
  3. TEAM: FDOU
  4. همچنین تاریخ ساخت کنسول نیز که با فشار دادن روی جعبه در مکان قرار داده شده قابل مشاهده است باید بعد از 24/8/2007 باشد.
این تاپیک رو ببین همه چی میاد دستت
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9929

اینم تاریخش2007/12/21
چطوره؟

ممکنه همون آپدیت هایی باشه که توی Live انجام میشه.شما موقعی هم که وصل میشید به XBox Live هم آپدیت انجام میشه.هم این که هر بازی رو بذارید ممکنه آپدیت داشته باشه برای رفع Bug و ...
کنسولت هم فالکونه...کنسول من هم 12/2007 هست.

حالا کابل component به arcade میخوره که اونم از تو جعبه بردارم؟
در ضمن بازی های رایت مالزی pal هستن؟
چرا کیفیتشون خوب نیست؟ خودتون از چه dvd هایی استفاده می کنید؟

کابل کامپوننت هم می تونید جدا بخرید و به Arcade هم میخوره و هیچ مشکلی نداره.
بازی های رایت مالزی در هر 3 ریجن پیدا میشه.
دلیلش هم کیفیت خیلی بد DVD هاش هست که ارورهای زیاد هم داره.لنز رو ضعیف می کنه.
من خودم TDK-Philips و T-Gate استفاده میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or