با تشکر از شما جناب کنسول.ایا شما شماره افرادی را دارید که کنسول 2008 از دبی بیاورند.چون بنده با پرتو تماس گرفتم واین مدل را نداشتند.با تشکر
GOOD LUCK
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=441183#post441183
با سلام خدمت شما .میگویند در مدل 2008 فن جداگانه ای روی کنسول است که دیگر دستگاه داغ نمیکند .ایا این موضوع صحت دارد ؟الان خواستم به ایشان {اقا پیام }پیغام بدهم ولی سیستم میگوید چون تعداد پیغامهای شما کمتر ار 5 تا است نمیتوانید به ایشان پیغام دهید .راه حل چیست .با تشکر
GOOD LUCK
شما جناب کنسول استفاده از باطری قلمی را پیشنهاد میکنید یا پلی اند شارز کیت.قیمت حدودی ان چند است .با تشکر

سلام
پدرام جون میگم این فنا تاثیرشون از 12ولت بیشتره دیگه نه؟
و بعد اینکه اینXCM UNLOCKING KITرو یا یه چیزی شبیه این برای باز کردن راحتتر کنسول ندارهNEXTGEN؟
و بعد اینکه این علامت Xکه نشان XBOXهست و روی دسته هست و چهارتا چراغ داره (روی دسته 'نه کنسول!)ایا نشان دهنده میزان باطری هست یا نشان دهنده تعداد دسته های متصل به دستگاه؟؟
ممنون
در ضمن اقا این باطری قلمی که توجعبشه چرا تموم نمیشه!!چندروز دارم بازی میکنم تموم نمیشه!!!!!!!!

با سلام
من مدتیه که شدیدا به xbox360 elite علاقمند شدم...
ولی در این مدت جند بار دودل شدم و خواستم pc رو آپگرید کنم ...
الان هنوز کاری نکردم... به نظر شما چیکار کنم به خدا بعضی تاپیک ها هستن که 1000 و خورده ای صفحه داره آدم چجوری بخونه؟
مشخصات pc:
رم 512 مگ
سی پی یو 2.80 گیگاهرتز
گرافیک :256 مگ جیفورس 5500 fx
در ضمن من 2 تا کیس دارم اگر بخوام ایکس باکس بخرم یکی شونو میفروشم ...
الان هم من فقط برای بازی میخوام آپگرید کنم وگرنه هم با اینترنت و ... کار میکنم و هم بازی میکنم.
کارهای اینترنت هم میتونم با کامپیوتر 10 سال پیش انجام بدم!!!
حالا لطفا کمک کنید ...مخصوصا شما آقای console
با تشکر از دوستان عزیز بازی سنتر
سلام بچه ها ...
من ميخوام يه ايكس باكس با مشخصات زير بگيرم:
1- اليت
2- فالكون
3- پال
4- هيتاچي 79
حالا اين ايكس باكس با هزينه هايي مثل كپي خور كردن و 12 ولت كردن و يه دسته اضافي چند در مياد؟

سلام
بهترین ریجن از نظر همه چیز ولی بیشتر از نظر بازی خوردن مخصوصا needforspeed چیه؟
الان بهترین مدل مدل elite هست؟