راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
نمیدونم این سوال رو باید کجا میگفتم
من یه کابل vga دارم میخوام بدونم اصل یا نه رو جعبش نوشته real جعبشم مقوایی هست سبز رنگ ولی برای ماکروسافت نیست

آيا شما مي دونيد کجا آرکيد با درايورHitachi 0079 دارن؟؟آيا پرتو داره؟؟

پرتو یه صورت جدا می فروخت.می تونید بهشون زنگ بزنید بپرسید : PartoGames.Com
روی آرکید فقط BenQ هست.
سلام
نمیدونم این سوال رو باید کجا میگفتم
من یه کابل vga دارم میخوام بدونم اصل یا نه رو جعبش نوشته real جعبشم مقوایی هست سبز رنگ ولی برای ماکروسافت نیست

خوب این کابل مارکش Real هست و اصلی نیست.کیفیتش متوسطه و توش شانسی خوب و بد در میاد. ;)

این مشکل دقیقا معلوم نیست از درایو باشه اما من دیدم دوستان توی کنسول Arcade این مشکل رو به صورت شدید داشتن.من توی Elite این مشکل رو 3-4 بار و فقط به صورت سطحی دیدم.
پدرام جان شما دیگه چرا این حرف رو میزنی!!؟؟
مگه Arcade با Elite یا هر مدل دیگه ای فرقی داره؟(وقتی که درایوشون یکی باشه)
من خودم آرکید دارم و تا حالا یه بارم به این مشکل بر نخوردم.
فکر میکنم بیشتر مشکل از دیسک ها باشه تا از کنسول و درایو،چون میدونم خودم و خودت جفتمون خودمون این بازی رو دانلود کردیم و خودمون رایت کردیم،و قاعدتا توام مثل من از یه دیسک خوب استفاده کردی،و رایتر ما هم 100% کمتر از جاهایی که عمده میدن کار کرده و فکر میکنم همینا باعث شه که دیسک خوبی در اختیار داشته باشیم و به این مشکل بر نخوریم.بازم این نظر شخصی من هستش.
موفق باشید;)

پدرام جان شما دیگه چرا این حرف رو میزنی!!؟؟
مگه Arcade با Elite یا هر مدل دیگه ای فرقی داره؟(وقتی که درایوشون یکی باشه)
من خودم آرکید دارم و تا حالا یه بارم به این مشکل بر نخوردم.
فکر میکنم بیشتر مشکل از دیسک ها باشه تا از کنسول و درایو،چون میدونم خودم و خودت جفتمون خودمون این بازی رو دانلود کردیم و خودمون رایت کردیم،و قاعدتا توام مثل من از یه دیسک خوب استفاده کردی،و رایتر ما هم 100% کمتر از جاهایی که عمده میدن کار کرده و فکر میکنم همینا باعث شه که دیسک خوبی در اختیار داشته باشیم و به این مشکل بر نخوریم.بازم این نظر شخصی من هستش.
موفق باشید;)

پسرم دقت کن حرف رو...یکی از بچه ها که آرکید داره این رو به من گفت.من هم نگفتم 100% مشکل از اینه که چون آرکید هست کنسول مشکل ایجاد میشه.
همونطور که خودت گفتی هم مشکل احتمالا از فایل های iso. هست که گرفته میشه از بازی ها.بعد از این که خود من به این مشکل برخورد کردم مطمئن شدم از درایو نیست. ;)

پسرم دقت کن حرف رو...یکی از بچه ها که آرکید داره این رو به من گفت.من هم نگفتم 100% مشکل از اینه که چون آرکید هست کنسول مشکل ایجاد میشه.
همونطور که خودت گفتی هم مشکل احتمالا از فایل های iso. هست که گرفته میشه از بازی ها.بعد از این که خود من به این مشکل برخورد کردم مطمئن شدم از درایو نیست. ;)
منم نگفتم که شما گفتی 100% مشکل اینه،ولی طرح این فرضیه فکر میکنم که کاملا غلط باشه اونم از طرف شما.با حرف یکی از بچه ها هم اگه این فرضیه رو گفتی که دیگه بدتر:cheesygri
در ضمن جسارت نشه ها ولی من پسر شما نیستم;)

منم نگفتم که شما گفتی 100% مشکل اینه،ولی طرح این فرضیه فکر میکنم که کاملا غلط باشه اونم از طرف شما.با حرف یکی از بچه ها هم اگه این فرضیه رو گفتی که دیگه بدتر:cheesygri
در ضمن جسارت نشه ها ولی من پسر شما نیستم;)
به هر حال هر چیزی می تونه فرضیه قرار بگیره.چه هارد،چه درایو و چه ...

++++++++++++++++++

در ضمن خدمت کاربران هم عرض کنم که قرار نیست چون درایو BenQ هست با همه بازی ها مشکل رندر داشته باشه.این مشکل فقط در GTA پیش اومده که دلیلش هم هنوز فقط در حد احتمالات هست.

سلام
كسي ميدونه از كجا ميشه Theme هاي مجاني واسه 360 دانلود كرد؟
برای دانلود Theme هیچ راهی به جزء دانلود از Marketplace وجود نداره. اونجا اگر بگردی Theme های Free هم پیدا میشه.

درايو سامسونگ خوب بازي gta 4 رو اجرا مي کنه؟؟

o.O

درايو سامسونگ خوب بازي gta 4 رو اجرا مي کنه؟؟

نگاه کن هنوز دلیل مشکلات GTA معلوم نیست.پس فرقی نمی کنه چه درایوی بگیرید.از بین Hitachi 0079 و BenQ یکیش باشه بهتره... ;) به هر حال این ها درایو های جدید کنسول هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or