راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه من يه arcade با درايو BENQ بگيرم نمي تونم GTA 4 رو بازي کنم؟؟ . اگه مي تونم بگين چجوري بازي اجرا مي شه؟؟ خيلي تيک مي زنه؟؟؟

سلام!
نه بابا من ARCADE دارم درایوشم BENQ هست 2 بار هم GTA IV رو تموم کردم .
اون مشکل تکسچر بازی همگانی و ربطی به DVD یا درایو کنسول نداره;)
بازی هم خب مشکل داره دیگه ولی تو مایه های هنگ کردنو اینا نیست .
در واقع شما ممکنه تو یک مکان بسته برید رنگ آمیزی محیط با چند ثانیه تاخیر تنظیم بشه(همین)
که من بعد از 2بار تموم کردن 8 7 بار بیشتر همچین چیزی ندیدم
موفق باشی

دوستان شنیدم نکست جن دیگه 12 ولت نمیکنه به جاش فن عوض میکنه درسته؟میخواستم ببینم این فنی که نکست جن میزاره چیه؟اکسترناله؟

خیر مثل این که فن های داخل کنسول رو تعویض می کنه. ;)

اگه من يه arcade با درايو BENQ بگيرم نمي تونم GTA 4 رو بازي کنم؟؟ . اگه مي تونم بگين چجوري بازي اجرا مي شه؟؟ خيلي تيک مي زنه؟؟؟

چرا می تونید بازی کنید.مشکل شما فقط اینه که منظره های بازی دیر Load میشن.اصلا ممکنه همچین مشکلی هم نداشته باشید با بازی...

ببینم اون درایو سامسونگ قدیمیا از این BenQ ها قوی ترن؟؟

نمیشه گفت بهتر هستن اما در جای خودش خیلی چیز خوبی بود.تقریبا با BenQ توی یه رده هستن.
نباید گفت از هیتاچی بهتره یا از BenQ بهتره.تو این درایو ها خوب و بد هم در میومد.من یه سامسونگ اولین روزی که خریدم رو دستگاه بود.بازی رو دیر اجرا می کرد.خیلی هم صدا میداد.اما وقتی بردم تعویضش کردم(به دلیل مشکل کپی خور) یه درایو Hitachi رو دستگاه جدید بود که نه صدا میداد و خیلی هم خوب بازی ها رو اجرا می کرد.در کل فعلا Hitachi فکر می کنم بهترین باشه.مخصوصا آخرین مدلش.

آخرین ویرایش:
خیر مثل این که فن های داخل کنسول رو تعویض می کنه. ;)
.

پدرام جان این حرف رو یکی از دوستان زد که هیچ اطلاعاتی راجع به 360 نداشت و فقط یه چیزی شنیده بود . نکست جن فنها رو عوض نمیکنه بلکه همون اینتر کولر مشکیا که دماسنج دیجیتالی داره رو میگفت که پیشنهاد میکنه .

پدرام جان این حرف رو یکی از دوستان زد که هیچ اطلاعاتی راجع به 360 نداشت و فقط یه چیزی شنیده بود . نکست جن فنها رو عوض نمیکنه بلکه همون اینتر کولر مشکیا که دماسنج دیجیتالی داره رو میگفت که پیشنهاد میکنه .

بله درسته الان هم بهنام به من گفت که مثل این که فن های جدید رو فقط پیشنهاد میده.

من هم قبل ار اینکه 12 ولت کنم نکست جن گفت ما دیگه 12 ولت رو پیشنهاد نمیکنیم این فنها جدیده 38 تومان :biggrin1:
و جای دیگه هم گفت 12 ولت چیه اینو بنداز رو دستگاه 20 ساعت مدام بزن :eek:
ادم با این پیشنهادات واقعا فکر میکنه با این فن مشکل 360 حل شده و شاد میشه :دی

سلام ! :cheesygri
دوستان یه سوال داشتم می خواستم بدونم با توجه به اینکه آمار خرابی کنسول هایی که مادربورد falcon دارن خیلی کم تر از سایرینه باز هم باید براشون فن خرید یا لزومی نداره ؟

سلام ! :cheesygri
دوستان یه سوال داشتم می خواستم بدونم با توجه به اینکه آمار خرابی کنسول هایی که مادربورد falcon دارن خیلی کم تر از سایرینه باز هم باید براشون فن خرید یا لزومی نداره ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نیازی نیست

من ميخوام يه اركيد بكيرم
جه كاراي بايد بكنم فريم وير ديكه جي
اركيد ها من شنيدم ntc j ‎هم داره درست
از دبي ميخام بكيرم
سوالمو جاي درستي كفتم ؟اكه نه لينك تابيكو بدين
خيلي ممنون

دوستان کسی اسمی مارکی عکسی چیزی از این فنهایی که میگین نکست جن پیشنهاد میکنه و 38 تومنه نداره؟

یعنی واقعا معنای پست علی رو درک نکردید ؟؟؟:confused:
نکست جن فکر جیب خودشو میکنه ، نه کنسول شما رو :-"
همین نکست جن وقتی راجع به مسائل فنی و راه های تعمیر و خنک کردن 360 پیچوندمشون کم آوردن و گفتن : ((360 هر کارش کنی خراب میشه))
حالا نمیدونم چی شده با این فنها میگن 20 ساعت بازی کن هیچیشم نمیشه !!!:laughing:

من ميخوام يه اركيد بكيرم
جه كاراي بايد بكنم فريم وير ديكه جي
اركيد ها من شنيدم ntc j ‎هم داره درست
از دبي ميخام بكيرم
سوالمو جاي درستي كفتم ؟اكه نه لينك تابيكو بدين
خيلي ممنون

NTSC/J توی دوبی نیست.فقط PAL هست که راحت پیدا میشه.
Frimware هم هر جا ببری آخرین Frimware رو که 1.41 هست برات میریزن.در ضمن خودت هم با توجه به آموزشی که توی این بخش هست می تونی کپی خور کنی درایو BenQ رو.

با سلام
من می خواستم یک 360 از آقا پیام بگیرم.الان فقط pre جی دارند با دوبازی اصل.همین را بگیرم یا اینکه صبر کنم تا دوباره الیت پال بیارند.(در کل الیت پال بهتره یا پریمیوم جی؟)
با تشکر

خوب ما بلاخره چیکار کنیم فت عوض کنیم؟12 ولت کنیم؟اینتر کولر بندازیم بلاخره چیکار کنیم این لامصب خراب نشه حرف 400 تومن پوله واقعا ماکروسافت گند زده با این کنسولش اعصابم داره خورد میشه میگم این مادربرد جاسپر ها به تاریخ ایران کی وارد بازار میشن؟قیمتشون چقدر با این فاکلون ها فرق داره در هر سه مدل ایا میکروسافت به وطور رسمی پک جدیدی در راه نداره به همراه این مادربردها؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or