راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا پدرام من ارکید گرفتم بادرایور benq فعلن هم فقط بازی gta4رو تست کردم مشکل داره خیابون هاش دیر ضاهر میشن کنسول رو برم پس بدم؟؟؟؟؟

اقا برای لایو که می دونم می تونم وصل بشم ولی بازی هست که بخاد مپ رو برای لایو داشته باشی اونوقت باید چه کار کنم چون مموریم 256 مگ هست مپ ها توش جامیشه راستی می تونم سیو هارو منتقل کنم به کامپیوتر؟؟؟؟؟هر مپی از هر بازی چه قدر حجم داره؟؟؟؟؟

اگه به هارد نیازه بخام یک دسته دوم بخرم چند خوبه اصلا هارد پیدا میشه؟؟؟؟؟

اقا پدرام من ارکید گرفتم بادرایور benq فعلن هم فقط بازی gta4رو تست کردم مشکل داره خیابون هاش دیر ضاهر میشن کنسول رو برم پس بدم؟؟؟؟؟

اقا برای لایو که می دونم می تونم وصل بشم ولی بازی هست که بخاد مپ رو برای لایو داشته باشی اونوقت باید چه کار کنم چون مموریم 256 مگ هست مپ ها توش جامیشه راستی می تونم سیو هارو منتقل کنم به کامپیوتر؟؟؟؟؟هر مپی از هر بازی چه قدر حجم داره؟؟؟؟؟

اگه به هارد نیازه بخام یک دسته دوم بخرم چند خوبه اصلا هارد پیدا میشه؟؟؟؟؟

خیر نیازی به پس دادن نیست.احتمال داره یه آپدیت برای GTA IV بیاد که مشکل حل بشه.امکان داره با تعویض بازی مشکل حل بشه.البته این یه احتمال بیشتر نیست چون معلوم نیست مشکل اصلی از کجاست.
شما اگر مثلا می خوای توی مپ های جدید Call Of Duty 4 بازی کنی باید از XBox Live با پرداخت مایکروسافت پوینت نقشه ها رو دانلود کنی که حجمشون 444 مگابایت هست و روی مموری جا نمیشه.بهتر هست برای دانلود Hard Drive بخرید.Save ها رو هم اگر تو مموری باشه نمیشه انتقال داد به کامپیوتر(البته اگر تبدیلی براش باشه من ندیدم.شاید بشه).
مپ ها حجمشون دیگه کمتر از 50 مگابایت نیست.همین COD 4 که گفتم 444 مگابایت حجم مپ های دانلودیش هست.
هارد دست دوم هم می تونید از توی بازارچه سایت پیدا کنید.40 تا 60 هزار تومان ممکنه بفروشن. ;)

سلام به همه استادین
من والا تا دو روز پیش میخواستم ps3 بخرم ولی پشیمون شدم به دلیل قیمت زیاد بازی هاش
در هر صورت من میخوام xbox360 بخرم
بهترین مدل xbox360 الیت هست با مادر بورد falcom درسته؟
در مورد درایو xbox360 میشه منو راهنمایی کنید!من نمیدونم بهترین درایو چیه؟میشه موقع خرید بگم مثلا xbox360 با الیت با درایو فلان با من بدید؟
برای جلوگیری از سه چراغ شدن xbox 360 چی کار باید بکنم؟؟
قیمت بازی های xbox360 چنده؟
من خیلی زیاد بازی میکنم تا 12 ساعت هم شده بازی کنم به نظر شما خرید xbox360 ایرادی نداره؟

سلام به همه استادین
من والا تا دو روز پیش میخواستم ps3 بخرم ولی پشیمون شدم به دلیل قیمت زیاد بازی هاش
در هر صورت من میخوام xbox360 بخرم
بهترین مدل xbox360 الیت هست با مادر بورد falcom درسته؟
در مورد درایو xbox360 میشه منو راهنمایی کنید!من نمیدونم بهترین درایو چیه؟میشه موقع خرید بگم مثلا xbox360 با الیت با درایو فلان با من بدید؟
برای جلوگیری از سه چراغ شدن xbox 360 چی کار باید بکنم؟؟
قیمت بازی های xbox360 چنده؟
من خیلی زیاد بازی میکنم تا 12 ساعت هم شده بازی کنم به نظر شما خرید xbox360 ایرادی نداره؟

بالاترین مدل الایت هست و الان همه کنسول های تاریخ جدید هم فالکون هستن.شما برای اطمینان می تونی تاریخ روی دستگاه رو ببینی که اگر 9 یا 10 سال 2007 به طرف 2008 باشه دیگه 100% فالکون هست.
بهترین درایو Hitachi 0079 هست.البته شما اکثرا درایو BenQ خواهید دید.مگر این که به جایی که می خرید بگید درایو Hitachi 0079 روی دستگاه باشه.پرتو فکر کنم الایت با این درایو داشته باشه.
می تونید 12 ولت کنید فن هاتون یا این که اینترکولرهای جدید که ترمومتر دارن بخرید.
قیمت بازی هاش هم بین 4 تا 6 هزار تومان هست.
اگر 12 ولت کنید و کلا روش های Cooling که توی بخش تعمیرات آموزش داده شده رو روش انجام بدید مشکلی نباید پیش بیاد.در کل XBox 360 به دلیل سیستم داخلی بدش یه مقدار نازک نارجیه... :biggrin1:

با سلام خدمت اساتید.امیدوارم حال خودتون و کنسولتون خوب باشه.من میخواستم یک 360 الایت بگیرم. لطفا کمکم کنید :
1-قیمت الایت چنده؟
2-درایو benQ بهتره یا Hitach 0079 ؟
3-برای خرید این کنسول کدوم فروشگاه بهتره؟ (Next Gen-Media-Parto-Yegane)
4-وقتی فن کنسول رو 12 ولت کردیم نیاز به اداپتور پیدا میکنیم یا از مدار کنسول میگیرن؟
5-وقتی فن کنسول رو 12 ولت کردیم بازم میشه از اینتر کولر استفاده کنیم؟
6-برای کپی خور کردن خود این فروشگاه ها انجامش میدن دیگه اره ؟
7-خود این فروشگاه ها اینتر کولر دارن؟ چنده؟
ممنون از اینکه راهنماییم میکنید..................

با سلام خدمت اساتید.امیدوارم حال خودتون و کنسولتون خوب باشه.من میخواستم یک 360 الایت بگیرم. لطفا کمکم کنید :
1-قیمت الایت چنده؟
2-درایو benQ بهتره یا Hitach 0079 ؟
3-برای خرید این کنسول کدوم فروشگاه بهتره؟ (Next Gen-Media-Parto-Yegane)
4-وقتی فن کنسول رو 12 ولت کردیم نیاز به اداپتور پیدا میکنیم یا از مدار کنسول میگیرن؟
5-وقتی فن کنسول رو 12 ولت کردیم بازم میشه از اینتر کولر استفاده کنیم؟
6-برای کپی خور کردن خود این فروشگاه ها انجامش میدن دیگه اره ؟
7-خود این فروشگاه ها اینتر کولر دارن؟ چنده؟
ممنون از اینکه راهنماییم میکنید..................

1. می تونی از آقا پیام بخری که ارزون تر از همه جا میده.قیمتش هم 480 هزار تومان هست.میتونی از پرتو بگیری که 530 هزار تومان میده.
2. درایو Hitachi 0079 از نظر سرعت و قدرت خیلی بهتره...
3. همون طور که توی پست اول گفتم.یگانه رو هم بنداز دور که اصلا نمیشه باهاشون معامله کرد.
4. هم میشه از مدار داخل کنسول گرفت هم میشه از آداپتور خارجی گرفت.
5. خیر.
6. بله همین فروشگاه ها انجام میدن.اگر درایو BenQ باشه که هزینه 15 تا 20 هزار تومان هست.اگر Hitachi 0079 باشه هم از 30 تا 50 هزار تومان هزینه متغیر هست.
7. بله اینترکولر های ترمومتر دار ها رو اگر قصد خرید داری،بخر.قیمتش 35 تا 40 هزار تومان هست.

سلاممن قصد خرید یک XBOX 360 مدل HALO را داشتم ولی زنگ زدم فروشگاه پرتو که به هم گفت مدل HALO مثل PRMEMUM هست و فقط CHEAGER KIT اضافی داره ........ وحالا می خواهم مدل ELITE را بخرم حالا برام چندتا سوال پیش امده که می خواستم از شما بپرسم1. الان بهترین رجیون چی هست؟ PAL بهتره یا UC?2. اگر رجیون UC بخرم باید تبدیل 110به 220 برای کنسولم بخرم یانه؟3.این بازی PES 2008 برای رجیون UC هم امده یا فقط برای PAL هست؟4. اگر میشود یک عکسی از این FAN هایی که دمای کنسول راهم نشان میدهد یگذارید .... وقیمتشون چنده5. می خواستم بدونم برای اتصال الیت به TV معمولی باید کابل جداگانه بخرم یا این داخل خود جعبه هست؟6. اگر بخواهم 100% مطمئن باشم که مادربوردش فالکونه باید از چه تاریخی ودارای چه مشخصاتی باشه؟؟؟؟

سلاممن قصد خرید یک XBOX 360 مدل HALO را داشتم ولی زنگ زدم فروشگاه پرتو که به هم گفت مدل HALO مثل PRMEMUM هست و فقط CHEAGER KIT اضافی داره ........ وحالا می خواهم مدل ELITE را بخرم حالا برام چندتا سوال پیش امده که می خواستم از شما بپرسم1. الان بهترین رجیون چی هست؟ PAL بهتره یا UC?2. اگر رجیون UC بخرم باید تبدیل 110به 220 برای کنسولم بخرم یانه؟3.این بازی PES 2008 برای رجیون UC هم امده یا فقط برای PAL هست؟4. اگر میشود یک عکسی از این FAN هایی که دمای کنسول راهم نشان میدهد یگذارید .... وقیمتشون چنده5. می خواستم بدونم برای اتصال الیت به TV معمولی باید کابل جداگانه بخرم یا این داخل خود جعبه هست؟6. اگر بخواهم 100% مطمئن باشم که مادربوردش فالکونه باید از چه تاریخی ودارای چه مشخصاتی باشه؟؟؟؟

1. رجیون PAL به دلیل قیمت پایین و عرضه سریعتر بازی ها.
2. بله
3. برای هر 3 رجیون موجود توی بازار اومده فقط J اسمش Wining Eleven 2008 هست.
4. تصویری ازش موجود نیست.قیمتش 35 تا 40 هزار تومان هست.
5. اگر TV شما فیش زرد،سفید و قرمز رو می خوره می تونید از کابل همراه خود کنسول استفاده کنی.
6. اگر تاریخ 10/2007 به بعد باشه مطمئنا فالکون هست.روی لیبل کنار جعبه باید عدد 175w نوشته شده باشه طبق عکس زیر :

Code:
http://i29.tinypic.com/2yo4ep4.jpg

سلام دوستان یک سوال داشتم.

در XBL وقتی که ما بازی ها را میبریم یا میبازیم بر روی گیمرتگمون تاثیر داره؟؟؟؟

هیچ تاثیری نداره.فقط زمانی که Achivment ها رو Unlock می کنید مقداری که نمایش میده به GamerScore شما اضافه میشه. ;)

اون درایو سامسونگ ها یه چیز خوفی بودن که لنگه نداشت
عمر اونا تقریبا دوبرابر معمولی هاست
وسازگاری اونا باDVDرایتی بیشتر از هیتاچی یا بنکیو هست
یعنی درایو های بنکیو یا هیتاچی ممکنه یه مارک بخصوصی از DVD9رو بخونه و یه مارک دیگه رو نخونه
ولی با سامسونگ ها اکثر مارک ها جواب میداد و درایو صدای کمتری تولید میکرد
ولی حیف که دیگه درایو سامسونگ تو بازار پیدا کردن شده کار حضرت فیل!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or