راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا پدرام من قصد خریدم صد در صد 360 داشتم اما حالا که شنیدم چندتا از دوستان گفتن با این فالکون ها هم 3 چراغ شدن و همچنین مشکل برخی بازیها با درایو بنکیو خیلی اعصابم خورد شده لطفا یه راهنمایی بکن که من سر دو راهی گیر کردم یا یه چیزیبگو که خیالم راحت بشه و بخرم یا یه چیزی بگو که فعلا دست نگه دارم و نخرم البته
در ضمن یکی از دوستان هست که پرمیوم داره برای فروش و درایوش هیتاچی هست تاریخ کنسول هم مال
2007-01-29
به نظرت ایا ارزش داره درایوش رو بخرم ایا این سری از هیتاچی خوب از اب در اومدن یعنی همینایی که مال اول 2007 هست ایا بهتر از این بنکیو ها هستن که خیلی اذیت میکنه؟به نظرت چقدر ازش بگیرم خوبه؟ در ضمن ایا جایی هست که درایو بنکیو نو نو رو ازم با قیمت مناسب برداره؟

دلیلش رو من بالا نوشتم که چرا این دوستمون کنسولش 3 چراغ شده.احتمالا مشکل از برق بوده(به احتمال زیاد).شما اگر از این مسائل می ترسی بعد از خریدن کنسول فن هاش رو 12 ولت کن که کنسول توش خیلی خنک بشه.نیازی نیست درایوش رو بخری.BenQ هم مشکل خاصی نداره.من که درایو BenQ دارم و با هیچ بازی هم مشکل ندارم.توی GTA IV هم بیشتر از 3-4 مورد ندیدم.درایو Hitachi 0079 هست که از همه نظر بهتر از BenQ های روی کنسوله...اگر می خوای از همین ایران بخری باید بگردی یه جایی مثل پرتو و ... برات بین اجناسشون پیدا کنن.اگر هم می خوای از دوبی بگیری بستگی به شانست داره.در ضمن اگر آرکید می خوای بخری هم درایوش همش BenQ هست.می تونی توی همین سایت درایو BenQ رو بذاری برای فروش.کاربرها ممکنه بخرن. ;)

دوستان من ميخوام 360 بگيرم يه چندتا سوال داشتم:
1-بهترين مدل 360 چيه و قيمتش چنده؟
2-دسته هاي 360 قابل شارژ هستن؟
3-اين كنسول هم مثل ps3 دو هفته اي يك بار بايد آپديت كني؟
4-wifi داره؟
5-اينكه ميگن بايد 12 ولتش كني يعني چي؟
مرسي:blushing:

1. بالاترین مدل الایت هست که رنگش مشکیه و هارد 120 گیگابایتی داره.می تونی از آقا پیام بخری که ارزون تر از همه میدن 480 هزار تومان.می تونی از پرتو هم بخری که میده 530 هزار تومان.
2. اگر از Play & Charge Kit استفاده کنی قابل شارژ هست و تا 25 ساعت حدودا شارژ نگه میداره.ولی در کل باطری دسته قلمی معمولی هست و می تونید از باطری های قلمی شارژی هم استفاده کنید.
3. خیر نیازی به آپدیت نداره.ممکنه زمانی که به XBox Live متصل هستید توی محیط بازی یا توی داشبورد بخواد آپدیت کنید ولی این که هر هفته باشه نیست.
4. خیر نداره اما می تونید با Wireless Adaptor برای اتصال اینترنت Wireless هم استفاده کنید.
5. فن های کنسول رو 12 ولت می کنید و سرعت فن ها بیشتر میشه که این باعث خنک شدن فضای داخل کنسول میشه.

در ضمن میگم این ریجن دستگاه روی درایو کنسول نصبه یا روی خودش؟یعنی من مثلا درایو یه دستگاهی رو که j هست بندازم روی دستگاه خودم که pal هست مال منم j میشه یا همون پال میمونه؟این KVM switch چی هست؟

آخرین ویرایش:
در ضمن میگم این ریجن دستگاه روی درایو کنسول نصبه یا روی خودش؟یعنی من مثلا درایو یه دستگاهی رو که j هست بندازم روی دستگاه خودم که pal هست مال منم j میشه یا همون پال میمونه؟این KVM switch چی هست؟

ریجن توی سخت افزار کنسول برنامه نویسی شده.شما وقتی می خوای یه درایو رو روی کنسولت بذاری باید Drive Key داشته باشی این Key روی درایوی که روی خود کنسول بوده هم هست.Drive Key هم میشه گفت داخل مادربورد هست.شما وقتی Drive Key رو بدی به درایو جدید که روی J بوده باز هم همون بازی های PAL رو اجرا می کنه.چون که مادربورد بهش دستور میده که چه بازی هایی رو اجرا کنه(فکر می کنم از طریق همون Drive Key).

سلام دوستان.

من برام یه چیزی واضح نیست.
تو این فروشگاه پررتو فرق پریموم با الیت فقط 10 تومنه:confused:یکی توضیح بده
در کل جواب شما اینه که اینجا ایرانه ! یعنی هیچ چی سره جاش نیست شما دم عید ارکید رو می تونستی 550 بخری در حالی که الان الایت 530

من میخوام 1 360 بخرم ولی زیاد با هاش یازی کنم به نظر شما الیت بخرم یا پریوم یا هالو پولش مهم نیست فقط هر مدلی که بشه 3 سا عت صبح 3 ساعت هم عصر با هاش با زی کرد فقط درایورش رو مادر بوردش و همه چیشو بگین مرسی:blushing:

دوستان من ميخوام 360 بگيرم يه چندتا سوال داشتم:
1-بهترين مدل 360 چيه و قيمتش چنده؟
2-دسته هاي 360 قابل شارژ هستن؟
3-اين كنسول هم مثل ps3 دو هفته اي يك بار بايد آپديت كني؟
4-wifi داره؟
5-اينكه ميگن بايد 12 ولتش كني يعني چي؟
مرسي:blushing:

پدرام جان جوابتو کامل داد فقط یه چیز رو بگم اگه پولت به انداز الیت نیست میتونی یه آرکید بگیری که پیام 350 میده و تهران حدود 400 و اگه کسی رو داری از دبی بفرسته 230 تومن میشینه که واقعا ارزش داره . الیت هارد 120 گیگ داره و کمتر کسی ازش استفاده میکنه چون مثل ps3 کاربرد زیادی نداره و بیشتر بدرد لایو میخوره ولی ارکید یه مموری 256 داره که واسه سیوهات کافیه واگر هم خواستی میتونی یه هارد 20 از دوستانی که کنسولشون سه چراغ شده بخری .
من میخوام 1 360 بخرم ولی زیاد با هاش یازی کنم به نظر شما الیت بخرم یا پریوم یا هالو پولش مهم نیست فقط هر مدلی که بشه 3 سا عت صبح 3 ساعت هم عصر با هاش با زی کرد فقط درایورش رو مادر بوردش و همه چیشو بگین مرسی:blushing:
360 کنسولیه که نباید بیش از سه ساعت بصورت مداوم باهاش بازی کنی حالا هر مدلی میخواد باشه هیچ فرقی نداره . همه کنسولا بغیر از درایو از نظر بورد یکی هستند و هارد در الیت 120 گیگ در پرمیموم و هالو 20 گیگ و در ارکید 256 مگ هستش.روی درایو هم زیاد حساسیت نشون ندید .

فرقی نداره عزیر جان فقط باید مادربوردش فالکون باشه :دی.
درضمن "هیلو" درسته نه "هالو" :دی.

کلا از نظر سخت افزاری همه مدل ها یکی هستن.بسته به نیازتون یکی از مدل ها رو می تونید بخرید.پرمیوم و Halo Edition هر 2 هارد 20 گیگ دارن و تفاوتشون توی این هست که مدل دوم رنگش سبز هست و یه Play & Charge Kit اضاف داره.
الایت هم مشکی هست و هاردش 120 گیگابایت هست.
می تونید راحت 2-3 ساعت هم صبح هم عصر بازی کنید.برای بازدهی بیشتر اگر 12 ولت کنید یا فن براش بخرید خوبه.

من میخوام 1 360 بخرم ولی زیاد با هاش یازی کنم به نظر شما الیت بخرم یا پریوم یا هالو پولش مهم نیست فقط هر مدلی که بشه 3 سا عت صبح 3 ساعت هم عصر با هاش با زی کرد فقط درایورش رو مادر بوردش و همه چیشو بگین مرسی
سلام!
با اجازه ی پدرام.
این مهم نیست که شما الایت بخرید یا هیلو یا پریمیوم.بستگی به مادر بوردش داره که فالکن باشه یا نه .
اگه فالکن باشه همون 6ساعت رو راحت میتونی بازی کنی.
من با 360م تا 4 ساعت هم رفتم.
ربطی به پکیجش نداره .مثلا بره من arcade هست.
درایو ها هم فکر میکنم دیگه همشون benq شدن(البته مطمعن نیستم).
بهتره به این تاپیک هم یک سری بزنید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9929
موفق باشی

2. اگر از Play & Charge Kit استفاده کنی قابل شارژ هست و تا 25 ساعت حدودا شارژ نگه میداره.ولی در کل باطری دسته قلمی معمولی هست و می تونید از باطری های قلمی شارژی هم استفاده کنید.
3
ايني كه فرمودين چيه؟ميشه گير آورد؟قيمتش چنده؟چجوريه؟

باسلام خدمت دوستان
آيا بازي جی تی ای 4 مشکل رندر به طور غیر قابل تحمل داره؟؟البته با داشتن درايو benq???
آخه آقا پيام فقط آرکيد با درايو benq داره نظر شما چيه بخرمش يا نه؟؟

ايني كه فرمودين چيه؟ميشه گير آورد؟قيمتش چنده؟چجوريه؟

بله توی بازار هست.
فروشگاه PartoGames.Com هم داره.
قیمتش 20-25 هزار تومان هست.

باسلام خدمت دوستان
آيا بازي جی تی ای 4 مشکل رندر به طور غیر قابل تحمل داره؟؟البته با داشتن درايو benq???
آخه آقا پيام فقط آرکيد با درايو benq داره نظر شما چيه بخرمش يا نه؟؟

این مشکل دقیقا معلوم نیست از درایو باشه اما من دیدم دوستان توی کنسول Arcade این مشکل رو به صورت شدید داشتن.من توی Elite این مشکل رو 3-4 بار و فقط به صورت سطحی دیدم.
آقا پیام الان آرکید با درایو BenQ موجود نداره و فقط الایت و پرمیوم داره.آرکید ها هم همگی درایو BenQ هستن ولی مدل های دیگه توشون درایو Hitachi 0079 هم پیدا میشه. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or