راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من واقعا معذرت میخوام ولی اقا پدرام بلاخره به من نگفتی که این صدای دالبی دیجیتال دقیقا به چه چیزهایی نیاز داره هم برای تلوزیونی که من دارم و پشتش ورودی کومپوننت داره هم برای اسپیکر میکرولب
درضمن این کابل وی جی ای یک طرفش که طرف بزرگتر هست میخوره به مانیتور و اما طرف دیگش که دوتا فیش رنگی هست به کجا میخوره؟ایا مستقیم میخوره به پشت کنسول؟

من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.به همین دلیل پاسخی ندادم.

یه طرف این کابل به کنسول می خوره.طرف دوم یه فیش آنالوگ هست و 2 تا فیش صدا.این ها رو باید به پشت اسپیکر یا ضبط بزنید تا بتونید صدا داشته باشید...البته بعضی از مانیتور ها خودشون اسپیکر دارن و می تونید صدا داشته باشید روی این مانیتور ها.

دنی جون عزیز.این مبحث شما خودش یک تاپیک به خصوص داره بهتره همونجا بحثو ادامه بدی با نام تاپیک-لذت واقعی بازی های 360 با صدای دالبی-در این بخش فروم برین.
در ضمن صدای دالبی با HOME THEATER بهتره.

اینم از عکس های llamma edtion !!!

RockStarComplete021.jpg

050206%20039.jpg

اینم از عکس های llamma edtion !!!

RockStarComplete021.jpg

050206%20039.jpg

این مدل یه جورایی دست ساز هست.
شرکت همچین مدلی رو عرضه نکرده...
فقط این ها عرضه شده :

Core
Arcade
Premium
Halo3 Special Edition
Elite
البته یه سری Bundle ها هم عرضه شدن که اون ها رو نمیشه جزء مدل های دائمی آورد.البته Halo3 Special Edition هم جزء موارد دائمی نیست. ;)

سلام
چه بازي هايي ميشه با 2 تا دسته , 2 نفره بازي كرد ؟
خداحافظ !

توی صفحه قبل هم این سوال شده بود...
Top Spin 2
PES2007
PES2008
Fifa 08
Euro 2008 و اکثر بازی های ورزشی...
بازی هایی هم که Split Screen پشتیبانی می کنن قابلیت 2 نفره دارن.مثل Gears Of War یا COD3 و ...

دوستان من شنیدم اکثر کسایی که 360 جدید با درایو بنکیو خریدن با بعضی بازیها مثل جی تی ای 4 مشکل رندر به طور غیر قابل تحمل دارن.میخواستم ببینم ایا ماکروسافت برای این مشکل برنامه ای چیزی نداره؟این مشکل ایا واقعا از درایو هست یا از دیسک یا از خود 360.من شنیدم سامسونگ ها هم این مشکل رو ندارن میخواستم ببینم ارزش داره برای حل این مشکل درایوم رو به هیتاچی و یا احیانا سامسونگ تغییر بدم درضمن من برای hdtv samsung میخواستم کابل اچ دی ام ای بگیرم ولی پشت اچ دی تی که جای این کابل هست بالاش نوشته
hdmi/dvi in
میخواستم ببینم برای این چه نوع کابلی بگیرم؟

دوستان من شنیدم اکثر کسایی که 360 جدید با درایو بنکیو خریدن با بعضی بازیها مثل جی تی ای 4 مشکل رندر به طور غیر قابل تحمل دارن.میخواستم ببینم ایا ماکروسافت برای این مشکل برنامه ای چیزی نداره؟این مشکل ایا واقعا از درایو هست یا از دیسک یا از خود 360.من شنیدم سامسونگ ها هم این مشکل رو ندارن میخواستم ببینم ارزش داره برای حل این مشکل درایوم رو به هیتاچی و یا احیانا سامسونگ تغییر بدم درضمن من برای hdtv samsung میخواستم کابل اچ دی ام ای بگیرم ولی پشت اچ دی تی که جای این کابل هست بالاش نوشته
hdmi/dvi in
میخواستم ببینم برای این چه نوع کابلی بگیرم؟

خیلی ها که درایو BenQ داشتن با این بازی مشکل داشتن.البته ممکنه این مشکل 100% از درایو BenQ نبوده باشه.من کنسولم درایوش BenQ هست اما اصلا این مشکل رو زیاد ندیدم.یعنی تا الان ممکنه 4 بار اتفاق افتاده باشه.
درایوت اگر Hitachi 0079 باشه خیلی خوبه.
در مورت کابل هم اگر پورت پشت TV مثل تصویر زیر هست باید کابل HDMI/HDMI بخری :

HDMI_port_big.jpg

والا شبیه همینی هست که شما گذاشتی ولی کوچیکتره والا من نمیدونم شما اگه ممکنه یه عکس از کابل اچ دی ام ای به اچ دی ام ای و یه عکس هم از کابل اچ دی ام ای تو دی وی ای بزار ممنون میشم
الان جایی هست که درایو هیتاچی نو بفروشه؟قیمتش چنده؟

والا شبیه همینی هست که شما گذاشتی ولی کوچیکتره والا من نمیدونم شما اگه ممکنه یه عکس از کابل اچ دی ام ای به اچ دی ام ای و یه عکس هم از کابل اچ دی ام ای تو دی وی ای بزار ممنون میشم
الان جایی هست که درایو هیتاچی نو بفروشه؟قیمتش چنده؟

توی این پست تصویرش رو برات گذاشته بودم :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=427303&postcount=12986

درایو Hitachi 0079 فکر کنم پرتو داشت.قیمتش هم 70-80 به بالا باید باشه... ;)

اگر Xbox 360 توی تهران 350-470 تومن همین الان موجود باشه میخریدید؟

تامل نمیکردم
نمیخریدم
فعلان پول کافی ندارم
سلام احسان
كي ميگه تهران Xbox 360 350-470تومان هست من 5روز پيش سوال كردم 320تومان بود كم كم داره ps2-ps3-psp-xbox360-xboxارزون ميشه ولي دوباره قيمتا ميره بالاتر من بهت پيشنهاد ميدم كه از چابهار بخري چون اونجا ارزون تره عيد نوروز منطقه آزاد چابهار پرسيدم با اين عيد قيمت همه چي ميره بالا ولي چابهار چون مستقيم از دوبي مياره
به شمام پيشنهاد ميكنم ;)
شعار من

زندگي جاريست دادا

سلام احسان
كي ميگه تهران Xbox 360 350-470تومان هست من 5روز پيش سوال كردم 320تومان بود كم كم داره ps2-ps3-psp-xbox360-xboxارزون ميشه ولي دوباره قيمتا ميره بالاتر من بهت پيشنهاد ميدم كه از چابهار بخري چون اونجا ارزون تره عيد نوروز منطقه آزاد چابهار پرسيدم با اين عيد قيمت همه چي ميره بالا ولي چابهار چون مستقيم از دوبي مياره
به شمام پيشنهاد ميكنم ;)
جناب Moshi2 اگه یه ذره دقت میکردید و به تاریخ نگاه می کردین متوجه میشدین که جواب پستی رو دادین که تقریبا مال 3 سال پیش بوده:-"

سلام احسان
به شمام پيشنهاد ميكنم ;)
ببخشيد کدوم مدل xbox 360 الان تو تهران 320 تومن هست؟ اگه آرکيد باشه که خيلي عاليه امروز ميام تهران مي گيرم . راستي از کدوم فروشگاه پرسيدي؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or