راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها من الان از یک منبع بزرگ شنیدم که پرمیوم مدل فالکون نداره و فقط مخصوص ارکید هست حقیقت داره منبعی هم وجود داره؟؟؟؟مثلا سایت ماکروسافت که بگه فالکونه برای پرمیوم نیست تو رو خدا جوابدید.

می خام بخرم تورو خدا بگید.
!!!!!!!!!!!!!
بابا! يكم شما بجاي خوندن "منابع بزرگ"، پست هاي پدرام جان رو بخون كه هر روز سوالاي تكراري رو پاسخ ميدن.

بعله، پرميوم هم فالكون داره.
انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل falcon

اگه کلید تشکر بود با 1000 تا نام کاربری از test84 تشکر می کردم :دی

دوستان شما فقط لازم هست که روی لیبل بارکد داری که روی جعبه کنسول هست رو ببینید که عبارت 175w بین اعدادش باشه یا این که تاریخ ساخت رو ببینید که حدود 10/2007 به بعد باشه که مطمئن بشید فالکون هست.
دیگه واقعا این سوال که آیا فلان مدل فالکون هست خنده دار شده...

الان دیگه همه مدل های XBox 360 مادربوردشون فالکون هست و احتمالا طبق خبری که توی سایت XBox360-Hacks.Com زده شده بود از ماه آگوست به بعد هم این کنسول با مادربورد های جدید خودش که در اون CPU و GPU هر دو 65 نانومتری هستن وارد بازار خواهد شد.
در ضمن من یه حدسی می زنم که بعد یه مدت احتمال داره که با توجه به وارد شدن مادربورد جدید به بازار ممکن هست یه سری Bundle هم وارد بازار بشه یا این که به مدل های این کنسول اضافه بشه(فقط یه حدس بیشتر نیست)

پدرام جان يه آموزش گذاشته در همين مورد، يكم بگرد.

آقا گشتیم یافت می نشد!
شما اگه سراغ داری میتونی لینکشو بدی؟

بازم میپرسم یعنی هیچ رقمه راه نداره آدم فایلهای avi رو بریزه تو هاردش؟
1طوری باید بشه سرش کلاه گذاشت ولی.

آقا گشتیم یافت می نشد!
شما اگه سراغ داری میتونی لینکشو بدی؟

بازم میپرسم یعنی هیچ رقمه راه نداره آدم فایلهای avi رو بریزه تو هاردش؟

این آموزش رو بخون :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12741

این رو هم بگم این روش 100% عمل نمی کنه.من 2 بار امتحان کردم.1 بار جواب داد اما بار دوم موفق نشدم.

ممنون پدرام جان.
من اون لینکو خوندم ولی جواب این سوالامو توش نگرفتم.
چرا نمیشه رو هارد خودش کپی کرد؟

یعنی هیچ رقمه راه نداره آدم فایلهای avi رو بریزه تو هاردش؟
خیلی باحال میشه 120 گیگ همیشه هم دم دست....

البته 1 نکته خوب اینجا اشاره کردی، راجع به هارددیسک خارجی میشه 1 مختصر اطلاعات بدین؟ نه اینکه چیه ها!
این که 360 مثلا با هارد اکسترنال چطوری رفتار میکنه؟ چطوری بهش دسترسی میده؟ چه اختیاراتی روش به کاربر میده. اصلا مثلا 1 هارد معمولی با تبدیل IDE به USB رو قبول میکنه؟ اصلا رو چه استانداردی هارد بهش وصل میشه؟ USB؟

ممنون پدرام جان.
من اون لینکو خوندم ولی جواب این سوالامو توش نگرفتم.

هاردش مثل این که روش طوری برنامه نویسی شده و طوری فرمت شده که یه سری چیزهای خاص میشه روش ریخت.مایکروسافت خیلی ... :biggrin1:

سلام
این کابل های HDMI to DVI قضیش چیه؟
ادرس و شماره نمایندگی های فروش 360 تو دبی رو میخواستم
ممنون

این کابل رو برای استفاده XBox 360 بر روی مانیتور پیشنهاد میدن.مثل کابل VGA هست که البته یه مقدار هم کیفیتش به دلیل پورت DVI بالاتر هست.

این هم آدرس نمایندگی های XBox 360 به همراه شماره در دوبی :

Code:
http://www.xbox.com/en-ae/hardware/buy/

آخه من نشنیدم تا حالا فایل سیستمی باشه که اجازه رایت شدن انتخابی بده!
تو فروم های خارجی هم بحصی روش شده؟ آخه خیلی ناجوره که اینطوری! من چقدر بشینم از لایو داونلود کنم که 120 گیگ پر بشه؟ :-":biggrin1: پیام هم که پریمیوم نداره. ارکید هم 1جوریه

آخه من نشنیدم تا حالا فایل سیستمی باشه که اجازه رایت شدن انتخابی بده!
تو فروم های خارجی هم بحصی روش شده؟ آخه خیلی ناجوره که اینطوری! من چقدر بشینم از لایو داونلود کنم که 120 گیگ پر بشه؟ :-":biggrin1: پیام هم که پریمیوم نداره. ارکید هم 1جوریه

توی XBox Live فیلم برای دانلود هست،کلی بازی های آرکید هست،بازی های قشنگ XBox 1 هست و ... که می تونی باهاش هارد 120 رو پر کنی ;)

فیلمهاش مفته؟ :biggrin1: خب من همین الان هم فیلمهامو همشو داونلود میکنم منتها از رپیدشیر. بعدش هم فیلمهای جدید توش هست؟

ضمنا من داشتم تو فروم خارجی ها میگشتم، همهشون میگن راه نرمالی وجود نداره و مایکروسافت اجازه نداده و از این حرفها. ولی خب از اونجایی که تو این عمر بیست و چند سالمون هیچوقت کامپیوتر (مخصوصا" ویندوز) هیچ وقت نتونسته بهمون زور بگه ، ما همچنان به فکر راه دررو هستیم.

شیطونه میگه الیت بگیرم بره ها :-"

فیلمهاش مفته؟ :biggrin1: خب من همین الان هم فیلمهامو همشو داونلود میکنم منتها از رپیدشیر. بعدش هم فیلمهای جدید توش هست؟

ضمنا من داشتم تو فروم خارجی ها میگشتم، همهشون میگن راه نرمالی وجود نداره و مایکروسافت اجازه نداده و از این حرفها. ولی خب از اونجایی که تو این عمر بیست و چند سالمون هیچوقت کامپیوتر (مخصوصا" ویندوز) هیچ وقت نتونسته بهمون زور بگه ، ما همچنان به فکر راه دررو هستیم.

شیطونه میگه الیت بگیرم بره ها :-"

فیلم هاش پوینت می خواد.فکر می کنم 400 پوینت برای هر فیلم.
اصلا دنبال این نباش که روی هارد خودش فیلم بریزی...
شیطونه این بار رو راست گفته برو الایت بگیر... :biggrin1:

شما میتونی هارد رو وصل کنی به PC و اطلاعات روشو بخونی(خودم اینکارو کردم هر چند میگن ممکنه دیگه 360 هاردو نشناسه که البته شناخت:cheesygri) و میتونی هر فایلی که دوست داشتی بریزی روش ولی مشکل اینجاست که هارد 360 Encrypt خاص خودش رو داره و هنوز کسی نتوسته دورش بزنه،و نه شما فایل هایی که از هارد بر میداری میتونی بخونی نه فایلهایی که میریزی اون میخونه:p
این کار کارایی خاصی نداره به جز دیگه حداکثر بک آپ گرفتن از اطلاعات هارد و اینکه خیلی جا کم داشته باشی رو PC بخوای بریزی اونجا،که فکر کنم به ریسکش نمی ارزه

سلام
لطفا برتری های الیت به غیر از هاردش نسبت به ارکید بگید
ممنون

همراه داشتن کابل HDMI و تبدیل صدای اون...ممکنه از نظر رنگ هم خیلی ها مشکی رو به سفید ترجیح بدن.
چیز خاص دیگه ای دلیل برتریش نیست. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or