راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آهان. 1 نکته.
من 1 جایی خوندم که 1 بابایی ورداشته همین هارد معمولی های IDE رو با تبدیل usb2 (تبدیل IDE به USB2.0) وصل کرده به 360 و میگه کار هم کرده! متاسفانه اون صفحه رو بستم رفت.

کسی هست بتونه همچین چیزی رو امتحان کنه؟
اونوقت از روی درایو اکسترنال آیا این دستگاه بلده فایلهای avi پخش کنه آیا؟

آهان. 1 نکته.
من 1 جایی خوندم که 1 بابایی ورداشته همین هارد معمولی های IDE رو با تبدیل usb2 (تبدیل IDE به USB2.0) وصل کرده به 360 و میگه کار هم کرده! متاسفانه اون صفحه رو بستم رفت.

کسی هست بتونه همچین چیزی رو امتحان کنه؟
اونوقت از روی درایو اکسترنال آیا این دستگاه بلده فایلهای avi پخش کنه آیا؟

جای این سوالت برو اون آموزشی که گذاشتم رو بخون ببین چی نوشته...
خیلی خوب میشد اگر کاربرها جای سوال کردن یکم تلاش میکردن برای پیدا کردن خواستشون...

از دست کاربرها ما 4 نفر شدیم کاربر فعال دیگه... :دی

برو خودت بخون ببینم کجاش راجع به تبدیل IDE به USB صحبت کرده؟ /:):biggrin1:
وگرنه استفاده از هارد usb که تو سایت خود اکس باکس هم هست.

جای این سوالت برو اون آموزشی که گذاشتم رو بخون ببین چی نوشته...
خیلی خوب میشد اگر کاربرها جای سوال کردن یکم تلاش میکردن برای پیدا کردن خواستشون...

از دست کاربرها ما 4 نفر شدیم کاربر فعال دیگه... :biggrin1:

4ساعته دارم اینترنتو گاز میزنم سر این قضیه حالا هی گیر بده به این آموزش!
خیلی خوب میشد اگر کاربر فعالها جای همینجوری جواب دادن یکم دقت میکردن ببینن این کاربرای ابله که عقلشون نمیرسه برن سایتو بخونن :biggrin1: چی پرسیدن...

نه گل پسرم؟
(پدرام چون میدونم جنبه شوخی داری اینطوری نوشتما) :love:

برو خودت بخون ببینم کجاش راجع به تبدیل IDE به USB صحبت کرده؟ /:):biggrin1:
وگرنه استفاده از هارد usb که تو سایت خود اکس باکس هم هست.

4ساعته دارم اینترنتو گاز میزنم سر این قضیه حالا هی گیر بده به این آموزش!
خیلی خوب میشد اگر کاربر فعالها جای همینجوری جواب دادن یکم دقت میکردن ببینن این کاربرای ابله که عقلشون نمیرسه برن سایتو بخونن :biggrin1: چی پرسیدن...

نه گل پسرم؟
(پدرام چون میدونم جنبه شوخی داری اینطوری نوشتما) :love:

منظور من با خط آخر نوشتت بود پسرم...
این هم جوابش :

قصد دارم توی این آموزش به شما طریقه فرمت کردن یه Hard Drive خارجی (External) در فرمت +HSF و فعال سازی اون برای استفاده در XBox360 برای دیدن HD WMV,DivX,XviD,MP3 و دیگر فرمت ها در سایز های مختلف شرح بدم.خیلی طولانی نیست فقط یه فایل حدودا 4 گیگابایتی NTFS هست.

ما اگر همین جوری جواب داده بودیم بهتون شما که الان Game Boy هم نداشتید (شوخی).

خوب میگم که شما اگر یه ذره افتخار میدادید و پست ها و مطالب رو درست می خوندید ما الان جای کاربر فعال کاربر جدید بودیم... :biggrin1:

واسه همینه الان همون GameBoy هم نداریم دیگه!

ببین! یعنی من نمیتونم منظورمو برسونم؟ /:)
آقا دیگه از این واضحتر نمیشه: کسی تا حالا سعی کرده عملا یک هارد IDE معمولی رو با همین تبدیلهای ارزون قیمت IDE به USB2.0 به 360 قالب کنه؟
بعدش حتما" از آموزش پدرام جون هم استفاده میکنیم!

فعلا ما میریم، فردا ادامه میدم بحثو معلوم بشه کاربر فعال کیه ;)

واسه همینه الان همون GameBoy هم نداریم دیگه!

ببین! یعنی من نمیتونم منظورمو برسونم؟ /:)
آقا دیگه از این واضحتر نمیشه: کسی تا حالا سعی کرده عملا یک هارد IDE معمولی رو با همین تبدیلهای ارزون قیمت IDE به USB2.0 به 360 قالب کنه؟
بعدش حتما" از آموزش پدرام جون هم استفاده میکنیم!

جوابت رو اگر کسی نمیده یعنی انجام نداده... ;)
منظورت رو رسوندی اما خوب ... :biggrin1:

با سلام.
آیا این ریجن خوبه یا نه؟ region ntsc/j اگه خوب نیست بگین کدوم ریجن بازی هاش زودتر می یاد تو بازار.
ودیگه اینکه الان قیمت آرکید و پرمیوم چنده؟

با سلام.
آیا این ریجن خوبه یا نه؟ region ntsc/j اگه خوب نیست بگین کدوم ریجن بازی هاش زودتر می یاد تو بازار.
ودیگه اینکه الان قیمت آرکید و پرمیوم چنده؟

قبلا این ریجن خیلی طرفدار داشت اما کلا الان توی ایران کمیاب شده.بازی ها هم دیگه مثل قبل زود برای این ریجن نمیاد.پیشنهاد میشه PAL بخرید که بازی هاش به تازگی زودتر از 2 ریجن دیگه وارد بازار میشه...
قیمت آرکید هم حدودا 400 تا 450 هست البته جاهایی هم که قیمت های بهتری بدن هستن.پرمیوم هم حدود 480 تا 500 باید باشه قیمتش.

دسته بیسیم مشکلی گیر نمیاد ؟ اگه جایی رو میشناسید معرفی کنید

دسته مشکی هم پیدا میشه.آقا پیام داشت که فکر کنم تمام کرده باشه ولی ازش بپرس.
به یه سری فروشگاه های معتبر زنگ بزن و بپرس :

PartoGames.Com
NextGen.IR
WestGame.IR
MaxGame.IR
Pixel385.Com

با سلاممن می خواستم یک کنسول XBOX360 بخرم ولی تو شک افتادم بخرم یا نخرم گفتم با شما ها یک مشورتی کرده باشم چندتا سوال برا م پییش امده گفتم که از شما پرسیده باشم 1.کنترل بازیکن و هدف گیری تو بازهای اکشن چه جوری یعنی مثل PC هست وبه راحتی میشود بازی کرد2.الان بهترین ریجیون چی هست که بخرم ومطمئن ترین جا برای خرید کنسول کجاست؟3.نظر شما درمورد پک HALO 3چی یا ELITE بخرم چون خودم نظرم روی پک HALO 3 هست 4.می شود از کد تقلب در XBOX استفاذه کرد 5.به نظر شما خرید این وسایل برای XBOX ضرروری هست FAN-CABLE HDMI TO DVI -دسته اضافی و اگر چیزه دیگه هم است خودتون اضافه کنید 6. تو XBOX 360در حالت افلاین با دوتا دسته می شود چه بازهای کرد ؟؟؟؟؟؟6.

با سلاممن می خواستم یک کنسول XBOX360 بخرم ولی تو شک افتادم بخرم یا نخرم گفتم با شما ها یک مشورتی کرده باشم چندتا سوال برا م پییش امده گفتم که از شما پرسیده باشم 1.کنترل بازیکن و هدف گیری تو بازهای اکشن چه جوری یعنی مثل PC هست وبه راحتی میشود بازی کرد2.الان بهترین ریجیون چی هست که بخرم ومطمئن ترین جا برای خرید کنسول کجاست؟3.نظر شما درمورد پک HALO 3چی یا ELITE بخرم چون خودم نظرم روی پک HALO 3 هست 4.می شود از کد تقلب در XBOX استفاذه کرد 5.به نظر شما خرید این وسایل برای XBOX ضرروری هست FAN-CABLE HDMI TO DVI -دسته اضافی و اگر چیزه دیگه هم است خودتون اضافه کنید 6. تو XBOX 360در حالت افلاین با دوتا دسته می شود چه بازهای کرد ؟؟؟؟؟؟6.

1. مطمئن باش اوایل کار ممکنه چون عادت نداری اذیت بشی ولی حتما بعدها راحت می تونی کار کنی.کلا از نظر نشونه گیری و ... در حد PC هست و راحت می تونی بازی کنی.
2. ریجن PAL پیشنهاد میشه به دلیل این که هم ارزون تر هست و هم این که بازی هاش زودتر از ریجن های دیگه وارد بازار میشه.
3. مدل Halo3 Special Edition توی ایران اگر پیدا بشه به قیمت بالا هست.من پیشنهاد می کنم یه Elite با ریجن PAL بخرید.آقا پیام توی فروشگاه مجازی الایت PAL داره که فکر کنم 480 هزار تومان میده.جاهای دیگه مثل PartoGames.Com هم هستن که این مدل رو 500 تا 520 میده.
4. بله میشه اما با زدن کد تقلب اچیومنت ها ممکن هست بسوزن...
5. اینترکولرهایی که NextGen داره و دما رو نشون میده پیشنهاد میشه یا این که فن کنسول رو 12 ولت کنید.دسته اضافی هم اگر بخرید خوبه.از مانیتور هم در صورتی که استفاده می کنید(مانیتور LCD) می تونید HDMI To DVI بخرید و اگر مانیتورتون CRT هست باید کابل VGA به همراه تبدیل مادگی - مادگی استفاده کنید.
6. فوتبال،تنیس و در کل بازی های ورزشی...اما بعضی بازی ها هم قابلیت مولتی پلیر دارن که به صورت Split Screen در آفلاین می تونید بازی کنید.

دوستان ایا کابل hdmi با کابل hdmi to dvi فرق داره؟پشت hdtv ما یه جایی هست که چندین فیش میخوره و بالاش زده hdmi/dvi in

بله فرقش اینه که کابل HDMI در اصل HDMI/HDMI هست و کابل HDMI To DVI یه سرش HDMI هست و اون سرش DVI.

HDMI

HDMI_Cable.jpg

HDMI To DVI

hdmi-dvi%5B3%5D.jpg

دوستان من واقعا معذرت میخوام ولی اقا پدرام بلاخره به من نگفتی که این صدای دالبی دیجیتال دقیقا به چه چیزهایی نیاز داره هم برای تلوزیونی که من دارم و پشتش ورودی کومپوننت داره هم برای اسپیکر میکرولب
درضمن این کابل وی جی ای یک طرفش که طرف بزرگتر هست میخوره به مانیتور و اما طرف دیگش که دوتا فیش رنگی هست به کجا میخوره؟ایا مستقیم میخوره به پشت کنسول؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or