بازی های 360 رو میشه روی هاردش کپی کرد؟ ps3 چطور؟
کسی لینکی راجع به کرکینگ ps3 نداره؟
یعنی اگه الان پرمیوم بگیرم که لوازم جانبی و هارد داره و دوتا بازی ارجینال نسبت به ارکید می ارزه؟ایا همه ی پرمیوم ها اچ دی ام ای خور هستن یا از یه تاریخی به بعد؟و از چه تاریخی به بعد مادربرد های پرمیوم فالکون هست؟
آقا این کابل تبدیلی که 6 تا خروجی داره اسمش کامپوننت دیگه ؟
یکی اسمش رو میخوام بدونم یکی قیمتش. و همچنین قیمت دسته رو.
ممنون میشم.
سلام دوستان من میخوام از اقا پیام یدونه الیت بردارم که میشه 480 بعدشم میخواستم هاردش رو بفروشم چون لازمش ندارم ؟به نظرتون چقدر میخرن هاردش رو؟در ضمن قیمت 12 ولت کردن فن پیش اقا طاهر چقدره؟ایا به نظرتون کار دستی میکنم؟
هارد 120 گیگ 80 تومنهاردش رو در توپ خونه 80 تا 120 میخرن.
فکر کنم 20 گیگ باشه . خود اقا پیام داره میده 150 الی 170 تومنهارد 120 گیگ 80 تومنفکر کنم 20 گیگ باشه . خود اقا پیام داره میده 150 الی 170 تومن
می گم عزیز پستاتون اگه با فاصله زمانی کم هست ویرایش کنی بهتره اخه اگه طولانی بشه تعداد پست ها آدم حوصلش نمی شه بخونه.آقا پیام خودش حداقل 130 این هارد رو خریده..... حالا 1 هارد دسته 2 رو چند بر میداره؟؟؟
آقا پیام خودش حداقل 130 این هارد رو خریده..... حالا 1 هارد دسته 2 رو چند بر میداره؟؟؟
این چیزی که میگید رو خودتون دیدی؟ عزیز من احتمال زیاد داری اشتباه میکنی . مگه میشه فنهای 360 در حالت عادی از 12 ولت بیشتر باشه(این جریان برق در کنسول ثابته) .در ضمن لازم نیست هر کسی که اطلاعات کامل و جامعی نداره جواب پستها رو بده .هاردش رو در توپ خونه 80 تا 120 میخرن.
نکست جن جدیدا دیگه 12ولت نمیکنه و فن رو تعویض میکنه که سرعت فنی که میذاره عینه همون فنه 12 ولت شدست. قیمتش هم 20 تومن میشه(تعویض فن)..... ولی اگه از من میشنوی این کارو نکن.... 1 اینتر کولر 35 تومنی بذار....
اخه قضیه این جاست که کنسوله ایشون به گفته خودشون اصلا باز نشده فکر کنم حتی دست خودشون نرسیده هنوز دست اقا پیامه
ایشون که به من گفتن حدودای 150 الی 170 دیگه بقیشو نمی دونم
یعنی شما میگی بی خیال شم ؟ ( کامپیونت رو می گم که کیفیتش با av فرق زیادی می کنه یا نه )
بازم یه راهنمایی اشتباه.کیفیت کامپونت بیشتره....
)
آقا مهدی دروغ چرا؟؟؟ ندیدم ولی خود نکست جن گفت از 12ولت بهتر کار میکنه.... من هم امتحان کردم کیفیت در کامپونت بیشتره(29 اینچ سونی وگا)این چیزی که میگید رو خودتون دیدی؟ عزیز من احتمال زیاد داری اشتباه میکنی . مگه میشه فنهای 360 در حالت عادی از 12 ولت بیشتر باشه(این جریان برق در کنسول ثابته) .در ضمن لازم نیست هر کسی که اطلاعات کامل و جامعی نداره جواب پستها رو بده
عزیز توی تلویزیون های عادی وقتی ت ا480i ساپورت می کنند شما چه بیا با کابل HD وصل کن و چه با کابل Component و چه با کابل Composite هیچ فرقی نمی کنه.آقا مهدی دروغ چرا؟؟؟ ندیدم ولی خود نکست جن گفت از 12ولت بهتر کار میکنه.... من هم امتحان کردم کیفیت در کامپونت بیشتره(29 اینچ سونی وگا)