راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا این کابل تبدیلی که 6 تا خروجی داره اسمش کامپوننت دیگه ؟
یکی اسمش رو میخوام بدونم یکی قیمتش. و همچنین قیمت دسته رو.
ممنون میشم.

بازی های 360 رو میشه روی هاردش کپی کرد؟ ps3 چطور؟

کسی لینکی راجع به کرکینگ ps3 نداره؟

بازی های 360 قابل نصب نیستن روی هارد.فقط بازی هایی که توی Marketplace هست قابل ریخته شدن و نصب روی هارد دارن.
هارد PS3 هم مثل این که یه بخش از بازی روش نصب میشه برای Load شدن سریع تر بازی...

بار دومی هست که در مورد PS3 این جا سوال مطرح می کنید.به بخش مربوطه مراجعه کنید

یعنی اگه الان پرمیوم بگیرم که لوازم جانبی و هارد داره و دوتا بازی ارجینال نسبت به ارکید می ارزه؟ایا همه ی پرمیوم ها اچ دی ام ای خور هستن یا از یه تاریخی به بعد؟و از چه تاریخی به بعد مادربرد های پرمیوم فالکون هست؟

بله چون شما وقتی پرمیوم بخری هم کابل Component داری هم هارد و هم 2 تا بازی اوریجینال.الان پرمیوم های تاریخ جدید که از بعد از تاریخ 8/2007 هستن فالکون هستن.البته برای اطمینان کنسولی که می خری 11/2007 به بعد باشه که فالکون بودنش 100% باشه و این که رو لیبل کنار جعبه هم می تونید عبارت 175w رو پیدا کنید که این نشون دهنده فالکون بودن هست.

آقا این کابل تبدیلی که 6 تا خروجی داره اسمش کامپوننت دیگه ؟
یکی اسمش رو میخوام بدونم یکی قیمتش. و همچنین قیمت دسته رو.
ممنون میشم.

بله Component هست.
قیمتش هم حدود 20-25 هزار تومان ممکنه باشه.بهتر هست زنگ بزنی به فروشگاه هایی که می فروشن و قیمت دقیق بگیری.
قیمت دسته سفید رنگ هم 40-45 هزار تومان هست.

سلام دوستان من میخوام از اقا پیام یدونه الیت بردارم که میشه 480 بعدشم میخواستم هاردش رو بفروشم چون لازمش ندارم ؟به نظرتون چقدر میخرن هاردش رو؟در ضمن قیمت 12 ولت کردن فن پیش اقا طاهر چقدره؟ایا به نظرتون کار دستی میکنم؟

سلام دوستان من میخوام از اقا پیام یدونه الیت بردارم که میشه 480 بعدشم میخواستم هاردش رو بفروشم چون لازمش ندارم ؟به نظرتون چقدر میخرن هاردش رو؟در ضمن قیمت 12 ولت کردن فن پیش اقا طاهر چقدره؟ایا به نظرتون کار دستی میکنم؟

هاردش رو در توپ خونه 80 تا 120 میخرن.
نکست جن جدیدا دیگه 12ولت نمیکنه و فن رو تعویض میکنه که سرعت فنی که میذاره عینه همون فنه 12 ولت شدست. قیمتش هم 20 تومن میشه(تعویض فن)..... ولی اگه از من میشنوی این کارو نکن.... 1 اینتر کولر 35 تومنی بذار....

هیج وقت یه نفر در توپ خونه نمیاد همون قیمتی که میفروشه از شما جنس بخره:biggrin1:.
من 1 بار یک هارد 120 رو 105 تومن خریدم.

نه کیفیت خیلی پایین نمیاد. 480p و 720p تلویزیون سونی وگا ساپورت کرده.

آقا پیام خودش حداقل 130 این هارد رو خریده..... حالا 1 هارد دسته 2 رو چند بر میداره؟؟؟
می گم عزیز پستاتون اگه با فاصله زمانی کم هست ویرایش کنی بهتره اخه اگه طولانی بشه تعداد پست ها آدم حوصلش نمی شه بخونه.
ممنون

آقا پیام خودش حداقل 130 این هارد رو خریده..... حالا 1 هارد دسته 2 رو چند بر میداره؟؟؟

اخه قضیه این جاست که کنسوله ایشون به گفته خودشون اصلا باز نشده فکر کنم حتی دست خودشون نرسیده هنوز دست اقا پیامه
ایشون که به من گفتن حدودای 150 الی 170 دیگه بقیشو نمی دونم
یعنی شما میگی بی خیال شم ؟ ( کامپیونت رو می گم که کیفیتش با av فرق زیادی می کنه یا نه )

هاردش رو در توپ خونه 80 تا 120 میخرن.
نکست جن جدیدا دیگه 12ولت نمیکنه و فن رو تعویض میکنه که سرعت فنی که میذاره عینه همون فنه 12 ولت شدست. قیمتش هم 20 تومن میشه(تعویض فن)..... ولی اگه از من میشنوی این کارو نکن.... 1 اینتر کولر 35 تومنی بذار....
این چیزی که میگید رو خودتون دیدی؟ عزیز من احتمال زیاد داری اشتباه میکنی . مگه میشه فنهای 360 در حالت عادی از 12 ولت بیشتر باشه(این جریان برق در کنسول ثابته) .در ضمن لازم نیست هر کسی که اطلاعات کامل و جامعی نداره جواب پستها رو بده .
اخه قضیه این جاست که کنسوله ایشون به گفته خودشون اصلا باز نشده فکر کنم حتی دست خودشون نرسیده هنوز دست اقا پیامه
ایشون که به من گفتن حدودای 150 الی 170 دیگه بقیشو نمی دونم
یعنی شما میگی بی خیال شم ؟ ( کامپیونت رو می گم که کیفیتش با av فرق زیادی می کنه یا نه )

کابل معمولیو کامپوننت در تلویزیون معمولی هیچ فرقی نداره .
کیفیت کامپونت بیشتره....
)
بازم یه راهنمایی اشتباه.

این چیزی که میگید رو خودتون دیدی؟ عزیز من احتمال زیاد داری اشتباه میکنی . مگه میشه فنهای 360 در حالت عادی از 12 ولت بیشتر باشه(این جریان برق در کنسول ثابته) .در ضمن لازم نیست هر کسی که اطلاعات کامل و جامعی نداره جواب پستها رو بده
آقا مهدی دروغ چرا؟؟؟ ندیدم ولی خود نکست جن گفت از 12ولت بهتر کار میکنه.... من هم امتحان کردم کیفیت در کامپونت بیشتره(29 اینچ سونی وگا)

آقا مهدی دروغ چرا؟؟؟ ندیدم ولی خود نکست جن گفت از 12ولت بهتر کار میکنه.... من هم امتحان کردم کیفیت در کامپونت بیشتره(29 اینچ سونی وگا)
عزیز توی تلویزیون های عادی وقتی ت ا480i ساپورت می کنند شما چه بیا با کابل HD وصل کن و چه با کابل Component و چه با کابل Composite هیچ فرقی نمی کنه.
توی روزولیشن های بالا بله فرق می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or