كابل اتصال اسپيكر به xbox 360 تو جعبه ي elite هست ؟

دوستان یه سوالی دارم من دارم به طور قطع 360 میگیریم اما نگرانیم از اینه که ایا تو بازی هایی که برای 360 میاد همش رو میشه روی اخرین گرافیک بازی کرد یانه؟در ضمن کنسول بعدی ماکروسافت کی عرضه میشه؟جریان عرضه ی بازی های 360 رو دیسک بلواری چی شد؟
www.youtube.com/watch?v=ItA3TNs8GWYدوستان یه سوالی دارم من دارم به طور قطع 360 میگیریم اما نگرانیم از اینه که ایا تو بازی هایی که برای 360 میاد همش رو میشه روی اخرین گرافیک بازی کرد یانه؟در ضمن کنسول بعدی ماکروسافت کی عرضه میشه؟جریان عرضه ی بازی های 360 رو دیسک بلواری چی شد؟
www.youtube.com/watch?v=ItA3TNs8GWY
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/101035.html
www.videogamesblogger.com/2007/03/13/next-xbox-720-to-launch-in-2011-2012-according-to-microsoft.htm
Xbox 720 سال 2011-2012 عرضه میشه. بازیای 360 هم فقط و فقط بر روی dvd عرضه میشند.
دوستان میگم دیگه انگار halo edition پیدا نمیشه؟اگه باشه چنده؟چون به نظرم برای من به صرفه تره چون هاردشم نسبت به الیت کمتره درسته؟به غیر از کابل اچ دی ام ای هم همه ی کابل ها و امکانات الیت رو داره به اضافه کیت و پلی شارژر درسته؟ایا پرمیوم ورودی اچ دی ام ای داره؟

هردو مورد رو نميشه رو هاردشون بازي رو كپي كرد.بازی های 360 رو میشه روی هاردش کپی کرد؟ ps3 چطور؟
کسی لینکی راجع به کرکینگ ps3 نداره؟
یعنی اگه الان پرمیوم بگیرم که لوازم جانبی و هارد داره و دوتا بازی ارجینال نسبت به ارکید می ارزه؟ایا همه ی پرمیوم ها اچ دی ام ای خور هستن یا از یه تاریخی به بعد؟و از چه تاریخی به بعد مادربرد های پرمیوم فالکون هست؟
میدونم نشده اخبارو اینش...
بازی های 360 رو میشه روی هاردش کپی کرد؟ ps3 چطور؟
کسی لینکی راجع به کرکینگ ps3 نداره؟