راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان یه سوالی دارم من دارم به طور قطع 360 میگیریم اما نگرانیم از اینه که ایا تو بازی هایی که برای 360 میاد همش رو میشه روی اخرین گرافیک بازی کرد یانه؟در ضمن کنسول بعدی ماکروسافت کی عرضه میشه؟جریان عرضه ی بازی های 360 رو دیسک بلواری چی شد؟

دوستان یه سوالی دارم من دارم به طور قطع 360 میگیریم اما نگرانیم از اینه که ایا تو بازی هایی که برای 360 میاد همش رو میشه روی اخرین گرافیک بازی کرد یانه؟در ضمن کنسول بعدی ماکروسافت کی عرضه میشه؟جریان عرضه ی بازی های 360 رو دیسک بلواری چی شد؟

شما بهترین کیفیت بازی رو با کابل HDMI می تونید دریاف کنید و یا با کابل Component که HDMI کیفیت بیشتری نسبت به Component داره.XBox 360 مثل PC نیست که گرافیکش رو بالا پایین کنید.بستگی به نوع کابلی که استفاده می کنید داره.
در مورد کنسول بعدی هم سوال نکنید چون نه جاش اینجاست و نه خبری هست که قرار باشه بیاد.
دیسک های بازی XBox 360 هم قرار نیست Bluray بشه چون امثال من و شما باید همه درایو هاشون رو عوض کنن برای این که کنسولشون Bluray اجرا کنه.

www.youtube.com/watch?v=ItA3TNs8GWY
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/101035.html
www.videogamesblogger.com/2007/03/13/next-xbox-720-to-launch-in-2011-2012-according-to-microsoft.htm
Xbox 720 سال 2011-2012 عرضه میشه. بازیای 360 هم فقط و فقط بر روی dvd عرضه میشند.

ویدئو ها که Fake بودن.مخصوصا YouTube.
این خبر هم خیلی قدیمی هست و تا الان هم هیچ خبری از این نبوده که حتی نامگذاریش این باشه...

دوستان میگم دیگه انگار halo edition پیدا نمیشه؟اگه باشه چنده؟چون به نظرم برای من به صرفه تره چون هاردشم نسبت به الیت کمتره درسته؟به غیر از کابل اچ دی ام ای هم همه ی کابل ها و امکانات الیت رو داره به اضافه کیت و پلی شارژر درسته؟ایا پرمیوم ورودی اچ دی ام ای داره؟

دوستان میگم دیگه انگار halo edition پیدا نمیشه؟اگه باشه چنده؟چون به نظرم برای من به صرفه تره چون هاردشم نسبت به الیت کمتره درسته؟به غیر از کابل اچ دی ام ای هم همه ی کابل ها و امکانات الیت رو داره به اضافه کیت و پلی شارژر درسته؟ایا پرمیوم ورودی اچ دی ام ای داره؟

430 تا 470..... یک شارژر ارزش نداره... الان پرتو الایت رو میده 520..... 20 تومن هم یک شارژر بخر میشه 540 (یگانه هالو ادیشن رو داره)
پرمیوم ها خروجی hdmi میدند;)

یعنی اگه الان پرمیوم بگیرم که لوازم جانبی و هارد داره و دوتا بازی ارجینال نسبت به ارکید می ارزه؟ایا همه ی پرمیوم ها اچ دی ام ای خور هستن یا از یه تاریخی به بعد؟و از چه تاریخی به بعد مادربرد های پرمیوم فالکون هست؟

یعنی اگه الان پرمیوم بگیرم که لوازم جانبی و هارد داره و دوتا بازی ارجینال نسبت به ارکید می ارزه؟ایا همه ی پرمیوم ها اچ دی ام ای خور هستن یا از یه تاریخی به بعد؟و از چه تاریخی به بعد مادربرد های پرمیوم فالکون هست؟

1 الیت پال بگیر....
مزیت ها:
برقش 220 هست
10 تومن از پرمیوم ارزون تره.(در تهران)
بازیای رجین پال زودتر میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or