راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اين مدلها چندتا دسته دارند و دسته اضافي چنده؟
ارزون ترين مدل چند مي شه ؟
به نظر من همون آركيد بخرم بهتره چون دانلود كه نميكنم و سيو هم حجمش كم مي شه..فرق فني ديگه اي هم ندارن...و فقط هاردشون.
نظر شما چيه؟

اين مدلها چندتا دسته دارند و دسته اضافي چنده؟
ارزون ترين مدل چند مي شه ؟
به نظر من همون آركيد بخرم بهتره چون دانلود كه نميكنم و سيو هم حجمش كم مي شه..فرق فني ديگه اي هم ندارن...و فقط هاردشون.
نظر شما چيه؟

همه 1 دسته همراهشون هست.دسته اضافی هم بسته به رنگش از 40 تا 60 هزار تومان متغییر هست.
ارزونترین همین آرکید هست.
شما می تونید آرکید بخرید.بعدا بسته به نیازتون هارد 20 یا 120 گیگابایتی بخرید و روی دستگاه بذارید.اما خوب مثلا مدل پرمیوم کابل کامپوننت داره که آرکید نداره و این که مثلا هدفونی که همراه پرمیوم هست آرکید نداره.این ها رو هم بعدا می تونید جدا بخرید... ;)

اگه از دستگاه برای تماشای فیلم های دیویدی کپی استفاده بشه(دیسک ها مختلف) یا تماشای divx مشکلی برای درایو پیش نمیاد؟منظورم اینه که لنز رو ضعیف نمیکنه؟

تشكر از راهنمايي شما ...

من از كجا ميتونم بفهمم اصل است و تقلبي نيست و از كجا ميتونم بخرم؟

تقلبی پیدا نمیشه مگر این که دست دوم توی پاچه آدم کنن... ;)

برای خرید من PartoGames رو پیشنهاد می کنم...این هم تاپیکشون توی همین بازی سنتر :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919&page=74

این هم سایتشون که شماره و آدرس رو می تونید ازش بردارید :

PartoGames.Com

آرکید رو آکبند جلو خودتون باز می کنن و کپی خور می کنن... ;)

اگه از دستگاه برای تماشای فیلم های دیویدی کپی استفاده بشه(دیسک ها مختلف) یا تماشای divx مشکلی برای درایو پیش نمیاد؟منظورم اینه که لنز رو ضعیف نمیکنه؟

خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد...درایو اگر Brick هم شده باشه فیلم DVD رو نشون میده... ;)

باسلام
الان قیمت xbox 360 arcade تو بازار چنده؟؟ و کدوم ریجنش بهتره؟؟؟؟ :confused::confused:

آقا پیام 350 میداد که الان موجود نداره.
می تونید از پرتو بگیرید قیمتش مناسب هست...
رجیون PAL فعلا بهترین پیشنهاد هست.
من هنوز x360 نگرفتم میتونم از رو اینترنت اسم گیمرتگی که میخوام بسازم رو سرچ کنم ببینم کسی ساختتش یا نه؟!!!:cheesygri

می تونید از طریق سایت XBox.Com بسازید ولی خوب دیگه نمی تونید از اکانت گلد روی دستگاه استفاده کنید... ;)
بهتر هست بذارید وقتی XBox360 خریدید با خود دستگاه بسازید...

بستگی دره از کجا بخوای بخری
اقا پیام ریجین پال 350
تهران هم حدودای 400 الی 450 هست
پال الان هم ارزونتره هم زود تر بازیاش میاد
شماره آقا پیام رو نداری؟چون من تو تهران زندگی نمی کنم تو یه استان دیگه هم می تونه بفرسته؟
آقا پیام 350 میداد که الان موجود نداره.
می تونید از پرتو بگیرید قیمتش مناسب هست...
رجیون PAL فعلا بهترین پیشنهاد هست.
پرتو چند می ده؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or