راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

arcade با مدلهاي ديگه از نظر فني(قطعات) هيچ فرقي نداره؟

تمام مدل های XBox 360 از لحاظ سخت افزار یکی هستن فقط وسایلی که همراه دستگاه هست کم یا زیاد میشه توی مدل ها... ;) همگی دارای مادربورد فالکون هستن و کل تفاوتشون داخل دستگاه ممکنه درایو باشه که یا BenQ هست یا Hitachi 0079 که دومی از لحاظ قدرت و سرعت بهترین درایو هست توی این کنسول... ;)

مشكل ديسك مالزي چيه ؟ (‌يه دليل علمي بگين ؟)
اگه ازشون رايت بگيرم , مصلا تو يه ديسك ديگه , بازم مشكل داره يا نه ؟

دلیلش اینه که کیفیت دیسک پایینه و این باعث ضعیف شدن لنز کنسول میشه.وقتی هم لنز رو ضعیف می کنه غیر از دیسک های مالزی کنسولت هیچ نوع DVD 9 دیگه ای اجرا نمی کنه.
در مورد این که رایت بزنی و ... هم اطلاعی ندارم و دوستان دیگه باید راهنماییت کنن...

مشكل ديسك مالزي چيه ؟ (‌يه دليل علمي بگين ؟)
اگه ازشون رايت بگيرم , مصلا تو يه ديسك ديگه , بازم مشكل داره يا نه ؟

به دلیل کیفیت پایین دیسک و سنگین بودن دیسک برای لنز توصیه نمیشه....
من نتونستم همچین کاری بکنم چون دیسک هاش قفل داره(فکر کنم)

سلام،

برای خرید ps3 به کجا لاید مراجعه کرد؟

چارژر دسته 360 اون سرش که میخوره به دسته mini usb هست؟

برای خرید PS3 باید به این بخش برید :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=11

خیر...کابل همراه این دسته مخصوص هست و پورت مخصوصی بالای دسته XBox هست که این سیم بهش می خوره.

اقا پدرام دو تا سوال ازتون داشتم
1-از اونجایی که میخوام ال سی دی ار 81 خودم رو با سامسونگ مدل LA32A550P1 فول hd
کنم ایا ایکس باکس با تمام ال سی دی ها مشکلی نداره به این دلیل میپرسم که چون این مدل جدیدا به بازار عرضه شده ومثل ار 81 امتحان پس نداده میخوام ببینم بعدا مشکلی پیش
نمیاد.
2-در ضمن قبلا در مورد دسته ایکس باکس در بازیهای fps صحبت شده بود واقعا از لحاظ
عکس العمل و عادت کردن با دسته در بازیهای fps مشکلی که وجود نداره با این سابقه که
بنده قبلا کنسول نداشتم خیلی خیلی ممنون از بابت وقتی که میگذارید:blushing::blushing:

وایرلس هدست چنده؟

اگر موجود باشه بالا 60-70 باید قیمت داشته باشه...

اقا پدرام دو تا سوال ازتون داشتم
1-از اونجایی که میخوام ال سی دی ار 81 خودم رو با سامسونگ مدل LA32A550P1 فول hd
کنم ایا ایکس باکس با تمام ال سی دی ها مشکلی نداره به این دلیل میپرسم که چون این مدل جدیدا به بازار عرضه شده ومثل ار 81 امتحان پس نداده میخوام ببینم بعدا مشکلی پیش
نمیاد.
2-در ضمن قبلا در مورد دسته ایکس باکس در بازیهای fps صحبت شده بود واقعا از لحاظ
عکس العمل و عادت کردن با دسته در بازیهای fps مشکلی که وجود نداره با این سابقه که
بنده قبلا کنسول نداشتم خیلی خیلی ممنون از بابت وقتی که میگذارید:blushing::blushing:

1. خیر مشکلی نداره.اگر تصویر هم نامیزون باشه می تونید از بخش تنظیمات XBox 360 مشکل رو حل کنید که این مشکل هم احتمال بروزش خیلی کم هست.
2. خیر مشکلی نیست.کلا دسته XBox 360 برای بازی ها خیلی عالی جواب میده فقط ممکنه یه مقدار اوایل کار اذیت بشی ولی مطمئنا عادت می کنی و از بازی کردن لذت می بری...

نه بابا این همه نمی شه :eek::eek:!! من از پرتو و اقا پیام پرسیدم بین 15 الی 25 گفتن ( من که گفتم بی سیم نکنه wired گفتن ؟ )

احتمالا سیمی بوده.من 1 ماه پیش تهران قیمت کردم اون قیمتی که گفتم بهم دادن.

آقا مغازه معتبر برای خرید ps3 کجاس؟

از نمایندگی سونی تو جمهوری بگیرم چند میده؟

»یدونم بی ربطه اما خواهشا جواب بدین...

می تونید از همون فروشگاه پرتو بگیرید.قیمت مناسبی هم برای 40 گیگابایتی میدن.

در ضمن سوالات مربوط به این کنسول رو توی بخش مربوط به خودش بپرسید.
در صورت تکرار به مدیران گزارش میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or