راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام

1-وسط بازی Naruto دستگاه من واسه اولین بار هنگ کرد, اونطور که من یادمه از اولین قدم های سه چراغ شدن, همین Freeze شدن تصویره.

با توجه به اینکه کنسول فالکونه و من فقط حدود 20 دقیقه بود که باهاش کار میکردم, فکر میکنین جای نگرانی هست؟

2- کنسول من وقتی خاموشه, گاهی اوقات یه صدای "تق" از داخلش میاد, نه وقتی کنسول رو تازه خاموش کردم, مثلا 1ساعت بعد از اینکه خاموش شده این صدا رو میده, اونطور که گوش من آشناست, احساس میکنم صدا از لنزه. این صدا طبیعیه؟

سلام

1-وسط بازی Naruto دستگاه من واسه اولین بار هنگ کرد, اونطور که من یادمه از اولین قدم های سه چراغ شدن, همین Freeze شدن تصویره.

با توجه به اینکه کنسول فالکونه و من فقط حدود 20 دقیقه بود که باهاش کار میکردم, فکر میکنین جای نگرانی هست؟

2- کنسول من وقتی خاموشه, گاهی اوقات یه صدای "تق" از داخلش میاد, نه وقتی کنسول رو تازه خاموش کردم, مثلا 1ساعت بعد از اینکه خاموش شده این صدا رو میده, اونطور که گوش من آشناست, احساس میکنم صدا از لنزه. این صدا طبیعیه؟

1. من هم اینطوری برام پیش اومده.نگران 3 چراغ شده نباش.بعضی اوقات درایو BenQ از این لوس بازی ها داره.البته اگر بازی های زیادی انجام میدی ممکنه Cache کنسول هم پر شده باشه.برای خالی کردن Cache می تونی از آموزشی که توی همین بخش گذاشتم استفاده کنی.
2. در این مورد برام پیش نیومده اما خوب اگر از قسمتی هست که درایو قرار داره ممکنه از درایوت باشه.

سلام

1. درایو بنکیو این مشکلات رو داره...
2. من یک کنسول core سال 2005 گرفتم. همین مشکل رو داره ولی 2.5ساله که هیچیش نشده.

اقا پدرام واقعا خیلی باحالی دستتم درد نکنه خداییش ندیده بودیم ادم به این باحالی خیلی زود جواب میدی خدا سایتو کم نکن از سر بازی سنتر فقط یه سوال دیگه دارم قیمت لوازم جانبی مثل کابل اچ دی ام ای و وی جی ای و اینتر کولر مانیتور دار تو دبی رو میدونی؟ایا از اینجا کمتره؟همونجا هایی که برای کنسول ادرس دادی لوازم جانبی هم مثل اینتر کولر مانیتور دار و بقیه رو دارن؟در ضمن من اخر متوجه نشدم تاریخ کنسول کجا زده میشه و چجوری دیده میشه اگه میشه درست توضیح بدین ممنون میشم
در ضمن الان بهترین درایو کنسول چیه؟ایا میشه بدون باز کردن کنسول متوجه شد درایو چیه؟

سلام!

انتظار خیلی سخته! باید تا آخر خرداد صبر کنم! در حالی که grid , euro , gaiden 2 اومدن! یکی یه راه برای حل این مشکل بده! :((

راستی، من احتمالا اواخر خرداد حد اکثر اوایل تیر میخوام 360 احتمالا آرکید شاید پریمیوم بگیرم،

مطمئنا روزهای اول روزی 4 5 ساعت بازی میکنم چه وسایلی مثل اینترکولر و ... لازم دارم؟

اقا پدرام واقعا خیلی باحالی دستتم درد نکنه خداییش ندیده بودیم ادم به این باحالی خیلی زود جواب میدی خدا سایتو کم نکن از سر بازی سنتر فقط یه سوال دیگه دارم قیمت لوازم جانبی مثل کابل اچ دی ام ای و وی جی ای و اینتر کولر مانیتور دار تو دبی رو میدونی؟ایا از اینجا کمتره؟همونجا هایی که برای کنسول ادرس دادی لوازم جانبی هم مثل اینتر کولر مانیتور دار و بقیه رو دارن؟در ضمن من اخر متوجه نشدم تاریخ کنسول کجا زده میشه و چجوری دیده میشه اگه میشه درست توضیح بدین ممنون میشم
در ضمن الان بهترین درایو کنسول چیه؟ایا میشه بدون باز کردن کنسول متوجه شد درایو چیه؟
به نظر من فقط hdmi رو از دوبی بگیر. اگه میتونی بقیش رو از تهران بگیر.
vga cable: 17t orginal که مخصوص ال سی دی هست. باسه مانیور های معمولی از کابل 2 سر مادگی استفاده کن.
inter cooler: 38t دمای درون کنسول هم نشون میده.
بهترین درایو هیتاچیه که کمترین هنگ رو داره. دستگاه هم باید باز کتی اگه میخای ببینی چه مارکیه.

آخرین ویرایش:
سلام!

انتظار خیلی سخته! باید تا آخر خرداد صبر کنم! در حالی که grid , euro , gaiden 2 اومدن! یکی یه راه برای حل این مشکل بده! :((

راستی، من احتمالا اواخر خرداد حد اکثر اوایل تیر میخوام 360 احتمالا آرکید شاید پریمیوم بگیرم،

مطمئنا روزهای اول روزی 4 5 ساعت بازی میکنم چه وسایلی مثل اینترکولر و ... لازم دارم؟

ایمنی کامل رو رعایت کن....
روز اول زیاد فشار نیار.....
1. فن کنسول رو بده نکست جن عوض کنه.
2. x-clamp باسه جلوگیری از 3 چراغ.
3.اینتر کولر هم 38 تومنه که خیلی خوبه اگه بگیری.

قیمت ها رو اونجا نمی دونم.اما مطمئنا پایین تر از اینجاست.
اونجاهایی که آدرس دادم هم کنسول رو می فروشن هم وسایل جانبی رو.خودم این فروشگاه ها رو رفتم.این هم نمایندگی های توی دوبی :

Code:
http://www.xbox.com/en-ae/hardware/buy/

تاریخش یه دریچه هست که از داخلش پشت کنسول معلومه...تاریخ رو پشت کنسول زده که از توی اون دریچه معلومه...
از روی کنسول به شرط این که اطلاعات روی برچسبی که روی جعبه هست رو توی سایت 360Drives.Com جستجو کنی و ببینی درایو چیه.اما کلا از راه دیگه ای نمیشه تشخیص داد.بهترین درایو هم Hitachi 0079 هست.

سلام!

یه اینترکولر بخری و توی یه محیط خنک باشه مطمئنا راحت می تونی بازی کنی.از اینترکولر های مانیتور دار NextGen استفاده کنی خوب جواب میده.
در ضمن قیمت XBox 360 هم اینطوری که از یکی از فروشنده ها پرسیدم مثل این که داره میره بالا.ای کاش همین الان دست به کار میشدی.دوست ندارم گرون تر از این بخری... :love:

به نظر من فقط hdmi رو از دوبی بگیر. اگه میتونی بقیش رو از تهران بگیر.
vga cable: 17t orginal که مخصوص ال سی دی هست. باسه مانیور های معمولی از کابل 2 سر مادگی استفاده کن.
inter cooler: 38t دمای درون کنسول هم نشون میده.
بهترین درایو هیتاچیه که کمترین هنگ رو داره. دستگاه هم باید باز کتی اگه میخای ببینی چه مارکیه.

ایشون باید یه تبدیل 2 سر مادگی بگیرن.
دستگاه نیاز نیست باز بشه برای تشخیص درایو.در درایو که باز بشه از روی محلی که DVD رو میذاری راحت می تونی تشخیص بدی درایو چه مارکی هست.لازم هست به تاپیک پرسش های متداول بری که اشکان جان نوشته...

ایمنی کامل رو رعایت کن....
روز اول زیاد فشار نیار.....
1. فن کنسول رو بده نکست جن عوض کنه.
2. x-clamp باسه جلوگیری از 3 چراغ.
3.اینتر کولر هم 38 تومنه که خیلی خوبه اگه بگیری.

NextGen فن رو عوض نمیکنه برای 12 ولت.فقط با استفاده از یه منبع برق سرعت فن رو می بره بالا.
دستگاه هایی که Falcon هست مادربوردشون نیاز به X-Clamp ندارن چون خودشون X-Clamp شدن.

1- فن کنسولو عوض کنه یعنی چی؟ مگه فن خودش بده؟

2 - x-clamp چیه؟! توضیح کامل pls؟ :)

ایشون اشتباه توضیح دادن.
X-Clamp یه روشی هست که یه سری عملیات روی مادربورد انجام میشه.آموزشش توی بخش تعمیرات هست.می تونی دانلود کنی و بخونی.شما که می خوای کنسول بخری اونم با مادربورد فالکون نیاز به این روش اصلا نداری.

بچه های گل سیصدوشصتی چندتا سوال ازتون دارم.

من می خام یک 360 بگیرم ولی از این ال سی دی های 17 اینچ فلترون قدیمی دارم جواب میده

اگه اره ایا اصلن با همچین مانیتوری ارزش داره 360 بگیرم

یعنی گرافیکش پایین نمیاد

2 . می خاستم ببینم الیت (پال)بگیرم یا پرمیوم فالکون

بعدش چه فرقی می کنه از لحاط سخت افزاری

3. بعدش من شنیدم هرکی 360 خریده تا حالا یک بار سوخته سه چراق شده دلیلش چیه برای اینکه این طوری نشه چه مدلی پیشنهاد می دید پرمیوم فالکون و یا ووووو......

4.چرا انقدر 360 ها می سوزه ایا نیازی به فن حتما داره

با فن بگیرم یا مدل فالکون

توروخدا کمکم کنید بد جوری گیرکردم هیچکس نیست کمکم کنه تورو خدا هرکی جواب همه ی سوالهام رو کامل می دونه و360 بازه جواب بده.

:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or