راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ایشون باید یه تبدیل 2 سر مادگی بگیرن.
دستگاه نیاز نیست باز بشه برای تشخیص درایو.در درایو که باز بشه از روی محلی که DVD رو میذاری راحت می تونی تشخیص بدی درایو چه مارکی هست.لازم هست به تاپیک پرسش های متداول بری که اشکان جان نوشته...

داداش گفته بدونه اینکه دستگاه رو باز کنم. منظورم از بازشدن یعنی باز شدن پلمپ.

NextGen فن رو عوض نمیکنه برای 12 ولت.فقط با استفاده از یه منبع برق سرعت فن رو می بره بالا.

اتفاقا 1 زنگ بزن نکست بگو میخام 12ولت کنم. میگه ما دیگه 12 ولت نمیکنیم. فن رو عوض میکنیم:p

دوستان اینتر کولر مانیتور دار مارک خوب چی هست؟

زنگ بزن NextGen مارکش رو بپرس.

بچه های گل سیصدوشصتی چندتا سوال ازتون دارم.

من می خام یک 360 بگیرم ولی از این ال سی دی های 17 اینچ فلترون قدیمی دارم جواب میده

اگه اره ایا اصلن با همچین مانیتوری ارزش داره 360 بگیرم

یعنی گرافیکش پایین نمیاد

2 . می خاستم ببینم الیت (پال)بگیرم یا پرمیوم فالکون

بعدش چه فرقی می کنه از لحاط سخت افزاری

3. بعدش من شنیدم هرکی 360 خریده تا حالا یک بار سوخته سه چراق شده دلیلش چیه برای اینکه این طوری نشه چه مدلی پیشنهاد می دید پرمیوم فالکون و یا ووووو......

4.چرا انقدر 360 ها می سوزه ایا نیازی به فن حتما داره

با فن بگیرم یا مدل فالکون

توروخدا کمکم کنید بد جوری گیرکردم هیچکس نیست کمکم کنه تورو خدا هرکی جواب همه ی سوالهام رو کامل می دونه و360 بازه جواب بده.

:(

بله یه تبدیل 2 سر مادگی میگیری و یه کابل VGA.وصل می کنی و بازی می کنی.یکی از بچه ها هم با مانیتور 17 بازی می کنه و مشکلی ندیدم داشته باشه...
2.فالکون اسم مادربورد هست که توی تمام مدل های XBox 360 یکی هست.یعنی شما هر کدوم رو بخری از لحاظ سخت افزاری یکی هستن فقط امکاناتشون زیاد یا کم هست.من پیشنهاد می کنم الایت بگیری.
3.اون 3 چراغ ها برای مادبوردهای قدیمی بوده و توی مادربورد فالکون این مشکل تا حد زیادی بهبود یافته.شما فرق نمی کنه چه مدلی بگیری.PAL هم رجیون دستگاه هست که مربوط میشه به اروپا.برای این که دستگاهت داغ نکنه می تونی اینترکولر بخری.
4. می تونی اینترکولر بخری که مشکل گرمایی نداشته باشی.
دلیل 3 چراغ شدن اکثرا مشکلات گرمایی دستگاه هست که توی مادربورد فالکون خیلی کم شده این مشکل.

ایشون باید یه تبدیل 2 سر مادگی بگیرن.
دستگاه نیاز نیست باز بشه برای تشخیص درایو.در درایو که باز بشه از روی محلی که DVD رو میذاری راحت می تونی تشخیص بدی درایو چه مارکی هست.لازم هست به تاپیک پرسش های متداول بری که اشکان جان نوشته...

داداش گفته بدونه اینکه دستگاه رو باز کنم. منظورم از بازشدن یعنی باز شدن پلمپ.

NextGen فن رو عوض نمیکنه برای 12 ولت.فقط با استفاده از یه منبع برق سرعت فن رو می بره بالا.

اتفاقا 1 زنگ بزن نکست بگو میخام 12ولت کنم. میگه ما دیگه 12 ولت نمیکنیم. فن رو عوض میکنیم:p

من هم راهی رو گفتم که خود کنسول باز نشه.

این حرف خودته :

Code:
بهترین درایو هیتاچیه که کمترین هنگ رو داره. دستگاه هم باید باز کتی اگه میخای ببینی چه مارکیه.

نیازی به باز کردن دستگاه نیست.اگر منظورت از دستگاه جعبه بوده که اشتباه از بیان کردن خودت هست.در ضمن اگر به سایت 360Drives.Com بری وقتی TEAM و LOT NO و تاریخ دستگاه رو وارد کنی تقریبا می تونی بفهمی درایو دستگاهت چیه و اینطوری حتی پلمب جعبه هم باز نمیشه.

NextGen این کار رو جدیدن انجام میده.قبلا 12 ولت انجام میدادن که از یه منبع تغذیه داخلی یا خارجی برق می گیرید و تنظیم می کنید که فن روی 12 ولت باشه.می تونید به 9 ولت و غیره هم تغییرش بدید در صورتی که از منبع خارجی استفاده کنید. ;)
در ضمن یادت باشه وقتی می خوای بگی درایو کدوم بهتر هست بگی Hitachi مدل 0079 که الان جدیدترین درایو Hitachi عرضه شده برای XBox 360 هست.

بچه های گل سیصدوشصتی چندتا سوال ازتون دارم.

من می خام یک 360 بگیرم ولی از این ال سی دی های 17 اینچ فلترون قدیمی دارم جواب میده

اگه اره ایا اصلن با همچین مانیتوری ارزش داره 360 بگیرم

یعنی گرافیکش پایین نمیاد

2 . می خاستم ببینم الیت (پال)بگیرم یا پرمیوم فالکون

بعدش چه فرقی می کنه از لحاط سخت افزاری

3. بعدش من شنیدم هرکی 360 خریده تا حالا یک بار سوخته سه چراق شده دلیلش چیه برای اینکه این طوری نشه چه مدلی پیشنهاد می دید پرمیوم فالکون و یا ووووو......

4.چرا انقدر 360 ها می سوزه ایا نیازی به فن حتما داره

با فن بگیرم یا مدل فالکون

توروخدا کمکم کنید بد جوری گیرکردم هیچکس نیست کمکم کنه تورو خدا هرکی جواب همه ی سوالهام رو کامل می دونه و360 بازه جواب بده.

:(

هر چی میخای بگیر.... مهم فالکون بودنشه. بقیش سلیقه ای است.
جدیدآ 360ها خرابی نداره. علت خرابی هم سیستم تهویه ی بد دستگاه هست.
1 کابل 2 سر مادگی کارت را راه میندازه ولی آخر کیفیت رو بهت نمیده.
1 360 فالکون با 1 اینتر کولر..... تموم شد.
در ضمن از نظر سخت افزاری:
1. آرکید بازیای ایکس باکس1 رو ساپورت نمیکنه.
2. بقیه ی تفاوت ها در هارد دستگاه هست: الایت: 120 گیگ پرمیوم:20 گیگ آرکید: 256 مگ

این سوالیه که من همیشه میپرسم هیپکس جواب نمیده؟!

من چه ریجنی بگیرم j خوبه؟ همه دوستام j دارن میخوام از اونا هم بازی بگیرم

اکثر بازیا فری رجین هستن. ولی برای پال زود تر بازی میاد.
1 مشکلی که رجین j داره اینه که بعضی از بازیاش زبونه ژاپنی داره.

این سوالیه که من همیشه میپرسم هیپکس جواب نمیده؟!

من چه ریجنی بگیرم j خوبه؟ همه دوستام j دارن میخوام از اونا هم بازی بگیرم

نگاه کن قبلا J توی ایران خیلی طرفدار داشت و بازی هاش زیاد بودن.اما الان دیگه هم رجیونش کم یاب شده هم بازی هاش دیر عرضه میشن.
پیشنهاد میشه یا PAL بخری یا UC چون الان هم توی بازار زیاد پیدا میشه هم بازی هاشون سریع تر عرضه میشه.
من خودم PAL رو پیشنهاد می کنم چون برقش 220 هست و نیازی نیست مثل UC براش تبدیل برق 110 به 220 بخرید.در ضمن به تازگی بازی های این رجیون خیلی زودتر از 2 رجیون دیگه عرضه میشه.

بچه ها ببینم درسته که اگر کنسول عمودی باشه درایو و لنز لرزش دارن و بازی خوب خونده نمی شه؟
به من گفتن افقی بزار زیرش نلبکی بزار. یعنی چی؟
بعد یک ذرم در مورد دستگاه به من اطلاعات بدید : چجوری باید بفهمیم ورباتیم اصله
HP - Tgate - Aone هر کدوم چطورن؟

اول اینکه اگه کنسول عمودی باشه درایو و لنز لرزش پیدا می کنن. به من گفتن می تونی افقی بزاری یک نلبکی زیرش! یعنی چی؟ چی کار کنم؟

دوم اینکه چطور باید بفهمم ورباتیم اصله؟
Aone- HP - Tgate چطورن؟ دیسک های خوب دیگم بگید لطفا!

اگر عمودی باشه یه مقدار به درایو و لنز فشار میاد برای خوندن بازی.گاهی اوقات باید دستگاه رو افقی بذاری تا بخونه بازی رو.شما دستگاه رو افقی بذار و زیرش یه چیزی که کنسول رو از سطح زمین جدا کنه قرار بده تا هوا زیر دستگاه بخوبی رد بشه و زیر مادربورد داغ نشه.
دیسک های Aeon و T-Gate هم دیسک های خوبی هستن.من پیشنهاد می کنم اگر TDK گیرت اومد استفاده کنی دیسک های خیلی خوبی هستن.

در ضمن از نظر سخت افزاری:
1. آرکید بازیای ایکس باکس1 رو ساپورت نمیکنه.
2. بقیه ی تفاوت ها در هارد دستگاه هست: الایت: 120 گیگ پرمیوم:20 گیگ آرکید: 256 مگ
بیش از 100 بار در این سایت توضیح داده شده که مدلهای مختلف ایکس باکس هیچ تفاوت سخت افزاری با هم ندارن.
آرکید هم اگه بازیهای Xbox1 رو نمیخونه به خاطر اینه که هارد نداره چون Emulater این بازیها رو هارد هستش،و اگه براش هارد بگیری اونم بازیهای Xbox1 رو اجرا می کنه.

سلام
نمی دونم چرا هر کی میاد اینجا می خواد 360 بگیره اوله اول همون سوال هایی که اقا اشکان نوشته تو تاپیک می پرسه چرا کسی اون مقاله به اون مهمی رو نمی خونه ؟ :confused: من این مقاله خوندم و هر چی سوال داشتم جوابش توش بود حالا بچه ها چرا نمی خونن من موندم :eek:
اگه حال حوضله ندارین خوب پس برین یه 360 با برد لانچ بگیرین ولی اگه می خواین دقیق باشین و فالکون می خواهین برین اون مقاله رو بخونین
فکر کنم الان اون سوال هایی که جوابش تو تاپیک اشکان هست حذف کنیم 400 صفحه این تاپیک از بین میره و دیگه بازی سنتر مشکل دامنه پیدا نمی کنه ( فکر کنم چند روز پیش ساعت 12 شب بود که نوشته بود bandwich limited )
مدیران نمیشه کاری کرد که هر کی اولین بار میاد این انجمن بره اون تاپیک رو بخونه ؟ :cheesygri

( راستی اقا اشکان لطفا تو اون تاپیک این رو هم اضافه کن که اگه رویه کارتن نوشته باشه 203 و روی اداپتور باشه 175 فالکونه چون بعضی ها مثل من به این مشکل بر خوردن )

( راستی اقا اشکان لطفا تو اون تاپیک این رو هم اضافه کن که اگه رویه کارتن نوشته باشه 203 و روی اداپتور باشه 175 فالکونه چون بعضی ها مثل من به این مشکل بر خوردن )
من اون تاپیک رو ویرایش کردم چند روز پیش و اولش یه متن جدید نوشتم که فکر نمی کنم دیگه احتیاجی به اشاره به این موضوع شما باشه:

ویرایش جدید:
در حال حاضر تمامی کنسول هایی که در بازار تهران یا دبی موجود هستند و تاریخ ساخت آنها بعد از 11/2007 هست بدون تردید همگی Falcon هستند، که شامل تمامی مدل های 360 می شود یعنی: Premium - Elite - Arcade - Halo Edition.

یعنی کلا الان دیگه بحث اینکه طرف بیاد بنویسه آیا فالکون هست یا نه یه بحث کاملا الکیه و اصلا احتیاج به بررسی نداره فقط باید تاریخ ساخت رو دقت کرد.

اقا پدرام اون سه تا مغازه هایی که تو دبی و تو دیرا سیتی سنتر بهم ادرس دادی ایا صاحباشون عربن؟یا خارجین؟و ایا پول کنسول رو به درهم میگیرین یا به دلار؟در ضمن هزینه ی کپی خور کردن هیتاچی و بنکیو چقدره؟

اقا پدرام اون سه تا مغازه هایی که تو دبی و تو دیرا سیتی سنتر بهم ادرس دادی ایا صاحباشون عربن؟یا خارجین؟و ایا پول کنسول رو به درهم میگیرین یا به دلار؟در ضمن هزینه ی کپی خور کردن هیتاچی و بنکیو چقدره؟

فروشنده هاشون من که دیدم یا هندی بودن یا از این ازبک ها و قزاق ها و یا این که از این چشم بادمی ها بودن.پول کنسول هم بهتره به درهم بدید چون ممکنه اذیتتون کنن.
هزینه کپی خور کردن BenQ بین 15 تا 25 هزار تومان هست و هیتاچی 79 هم از 30 تا 50 هزار تومان میگیرن.البته 15 برای بنکیو رو پرتو می گیره و همچنین 30 تومان برای هیتاچی هم باز قیمتی هست که پرتو میده. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or