راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام
من نفهمیدم این ارکید چند نوع خروجی داره؟؟
یعنی با hdmi to dvi به مانیتور وصل کنم بعد صدا رو از Composite بگیرم اونوقت Composite رو به کجا وصل کنم؟؟؟

ممنون از console یا فکر کنم آقا پدرام،

یه سوال دوباره در مورد قیمت

مثلا پرتو که الان آرکید میده 410 تابستون احتمالا میشه 450 حدودا دیگه؟

در ضمن من یه آرکید بگیرم با یه هارد که به صرفه تره؟ میشه حدود 500 حد اکثر در حالی که پریمیوم 530 هست. اگه یه هارد 120 هم بگیرم ضرر نمیکنم!

فکر نکن.مطمئن باش که من اسمم پدرام هست... :biggrin1:

امکان داره بالا بره امکان داره تغییری هم نکنه.تا الان سابقه بالا رفتن قیمت توی این مواقع زیاد بوده.
بله به نظر به صرفه تر میاد اما اگر بخوای کلا وسایل Premium رو بخری قیمت بیشتر هم میشه.دیگه تصمیم با خودت هست.تمام شرایط و ... رو باید بررسی کنی و ببینی خرید کدوم به صرفه تر هست.

با سلام
یعنی با hdmi to dvi به مانیتور وصل کنم بعد صدا رو از Composite بگیرم اونوقت Composite رو به کجا وصل کنم؟؟؟

زمانی که کابل HDMI To DVI رو وصل می کنید به مانیتور،کابل Composite رو وصل می کنید به یه منبع که صدا رو خارج کنه.مثلا یه بلندگو یا یه ضبط.

ممنون از console یا فکر کنم آقا پدرام،

یه سوال دوباره در مورد قیمت

مثلا پرتو که الان آرکید میده 410 تابستون احتمالا میشه 450 حدودا دیگه؟

در ضمن من یه آرکید بگیرم با یه هارد که به صرفه تره؟ میشه حدود 500 حد اکثر در حالی که پریمیوم 530 هست. اگه یه هارد 120 هم بگیرم ضرر نمیکنم!

تا 3 شنبه خریدی خریدی و گرنه گرون میشه.

با سلام

شما 1 کابل vga بگیر. بزن به مانیتورت. اون 2 فیش هم به اسپیکرت بزن.
به نوع مانیتور هم بستگی داره. اگه crt بود از فیش دو سر مادگی که 4000 تومنه استفاده کن.
VGAHDAVCableTvHookup.jpg

تا 3 شنبه خریدی خریدی و گرنه گرون میشه.

شما 1 کابل vga بگیر. بزن به مانیتورت. اون 2 فیش هم به اسپیکرت بزن.
به نوع مانیتور هم بستگی داره. اگه crt بود از فیش دو سر مادگی که 4000 تومنه استفاده کن.
VGAHDAVCableTvHookup.jpg

بیخودی مردم رو نترسون.قرار نیست قیمت یهو بکشه بالا.

در ضمن خیلی ها با کابل VGA مشکل دارن(LCD دارها) چون مجبور هستن که کابل رو هر بار برای استفاده کامپیوتر یا کنسول جا به جا کنن و این باعث خورده شدن پین های کابل مانیتور و کابل VGA میشه.همچنین پیشنهاد میشه HDMI To DVI خریداری بشه چون پورت DVI به دلیل دیجیتال بودن تصویر شفاف تری رو به کاربر نشون میده. ;)

ببخشید شما از کجا میدونید سه شنبه گرون میشه؟!

من خودم میدونم گرون میشه خواستم حدودشو ببینم.

راستی، برای من که یه تلویزیون سونی 29 inch دارم که فکر کنم trinitron هست هیچ کابلی بجز کابل اصلی استفاده نداره؟

ببخشید شما از کجا میدونید سه شنبه گرون میشه؟!

من خودم میدونم گرون میشه خواستم حدودشو ببینم.

راستی، برای من که یه تلویزیون سونی 29 inch دارم که فکر کنم trinitron هست هیچ کابلی بجز VGA استفاده نداره؟

ایشون از روی اطمینان حرف نزد.شما نگران قیمت نباش.فکر نمی کنم بالای 500 بشه آرکید.شاید اصلا تغییری هم نکنه قیمت ها.

شما برای تلویزیون می تونی از کابل Composite یا Component استفاده کنی در صورتی که پشتیبانی کنه. ;)

از اونجا که خودم توو این کارم. حدودش 20 تا 30 تومنه. ولی اگه پلی3 تا اول تابستون کپی خور بشه 100% همه ی کنسولا ارزون میشه. من الان 1 الایت و آرکید خریدم.
باسه تی وی هم باید از کامپونت در صورتی که تلویزیونت ساپورت کنه استفاده کنی.
وضعیت بازار:
1. پلی3 داره میاد پایین
2. 360 قیمتش ثابته ولی لوازم جانبی داره ارزون میشه.... که کابل اورجینال vga 15 تومن شده.

آخرین ویرایش:
قیمت خیلی مناسب هست.فقط براش باید یه تبدیل 110 به 220 بخری. ;) البته بالای 500w باشه تبدیل.

راستی این یوسی ها رو 480 میده من میخوام 3تا بگیرم چقدر بگیرم خوبه (چقدر تخفیف من میخوام واسه هر کنسول 420 بدم):laughing:

مگه یو سی هم تبدیل میخواد
حالا چنده؟؟؟

کامپوننتو که میدونم ساپورت میکنه! :blushing:

یعنی من از 28 خرداد تا 10 تیر می تونم یه آرکید+دسته با 500 بگیرم؟

بله ممکنه تا اون موقع هم قیمت ها به اون صورت بالا نره.نمیشه گفت قیمت ها خیلی بد بالا میکشه.

راستی این یوسی ها رو 480 میده من میخوام 3تا بگیرم چقدر بگیرم خوبه (چقدر تخفیف من میخوام واسه هر کنسول 420 بدم):laughing:

مگه یو سی هم تبدیل میخواد
حالا چنده؟؟؟

فکر نمی کنم اینقدر هم قیمت رو بیاره پایین.ممکنه خیلی بخواد بهت تخفیف بده یه مقداری بین 1 میلیون 410 تا 420 بگیره.اما خوب شاید هم 40 هزار تومان بهت تخفیف بده که من چشمم آب نمی خوره.اگر هر 3 تا رو 1 میلیون و 410 بگیری خوب خریدی.اگر کمتر هم بگیری که دیگه معجزه کردی. ;)

فکر نمی کنم اینقدر هم قیمت رو بیاره پایین.ممکنه خیلی بخواد بهت تخفیف بده یه مقداری بین 1 میلیون 410 تا 420 بگیره.اما خوب شاید هم 40 هزار تومان بهت تخفیف بده که من چشمم آب نمی خوره.اگر هر 3 تا رو 1 میلیون و 410 بگیری خوب خریدی.اگر کمتر هم بگیری که دیگه معجزه کردی. ;)

حالا نگفتی تبدیل چنده ؟؟؟ 110 به 220

من شاید تو تهران یا ... جای دیگه ندن من بندرم اینم 100% قاچاق میاره خیلی واسش در نیومده که بهم نده:laughing:

دوستان یه مورد خیلی ضروری پیش اومده خواهش میکنم کمک کنین یکی از اقوام داره میره دبی منم میخوام از فرصت استفاده کنم فقط میخوام اطلاعات کامل بهم بدین میخوام بدونم بین ارکید و پرمیوم های جدید ایا هردوتاشون یعنی اونایی که از 2008 به بعد تولید شدن دارای مادربرد فالکون هستن و 65 نانومتری هستن؟
در ضمن قیمت هرکدومش تو دبی چنده؟دقیقا روی جعبه چی نوشته که مشخص بشه مادربردش فالکونه وریجنش چیه؟من قیمت هر دو مدل ارکید و پرمیوم ریجن پالشون رو تو دبی میخوام .در ضمن دوستان این مورد خیلی مهم تره بهترین جا تو دبی برای خرید 360 کجاست و همچنین خرید لوازم جانبی مثل اینتر کولر مانیتور دار و کابل وی جی ای و اچ دی ام ای

دوستان یه مورد خیلی ضروری پیش اومده خواهش میکنم کمک کنین یکی از اقوام داره میره دبی منم میخوام از فرصت استفاده کنم فقط میخوام اطلاعات کامل بهم بدین میخوام بدونم بین ارکید و پرمیوم های جدید ایا هردوتاشون یعنی اونایی که از 2008 به بعد تولید شدن دارای مادربرد فالکون هستن و 65 نانومتری هستن؟
در ضمن قیمت هرکدومش تو دبی چنده؟دقیقا روی جعبه چی نوشته که مشخص بشه مادربردش فالکونه وریجنش چیه؟من قیمت هر دو مدل ارکید و پرمیوم ریجن پالشون رو تو دبی میخوام .در ضمن دوستان این مورد خیلی مهم تره بهترین جا تو دبی برای خرید 360 کجاست و همچنین خرید لوازم جانبی مثل اینتر کولر مانیتور دار و کابل وی جی ای و اچ دی ام ای

بله 100% فالکون هستن.
قیمت آرکید : 850 درهم
قیمت پرمیوم : 1150 درهم
قیمت الایت : 1599 درهم

روی برچسب گوشه جعبه که روش بارکد هست باید 175w دیده بشه که نشون میده فالکون هست.رجیون هم توی دوبی همش PAL هست.رجیون خیلی خوبیه الان اول از همه برای این رجیون بازی Realase میشه.توی Deira City Center فکر کنم 3 تا فروشگاه هست که نمایندگی مایکروسافت برای فروش XBox 360 هست.یکیش فروشگاه CarreFoure و یکیش هم سمت چپ این فروشگاه هست(طبقه اول که میشه بالای طبقه هم کف) و فروشگاه Virgin Store که طبقه دوم مجتمع Deira City Center هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or