Niko Bellic 2
کاربر سایت
از من میشنوی 1 آرکید از پیام بگیر با 1 اینتر کولر که 38 تومنه(مدل جدیدش) این از لوازم جانبی. به نظر من کنسول رو 12ولت نکن همون اینتر کولر بسشه.....دوستان من به طور جدی میخوام 360 بگیرم فقط قبل از خرید چند تا سوال دارم
من پولم حدود 400 هستش نظر شما چیه در مورد مدل خرید؟البته با محاسبه ی لوازم جانبی مثل کابل و از این حرفا
ایا میشه به این دوستانی که تو بازارچه کنسول میفروشن اعتماد کرد من نظرم رو ارکید پال هست.در ضمن شنیدم همه ی ارکید ها فالکون هستند درسته؟ به نظر شما از کجا بخرم بهتره میگن اقا پیام از همه جا بهتره درسته؟ لوازم جانبی رو از کجا بگیرم بهتره؟برای 12 ولت کردن فن ها چی ایا پیشنهاد میکنین این کارو؟بعد از 12 ولت کردن ایا به اینتر کولر نیازی هست؟ایا امکلان داره برای 360 ارکید فالکون با فن 12 ولت شده مشکل سه چراغع پیش بیاد احتمالش چقدره ؟اگه دست دوم باشه چی؟ در ضمن من یه دونه مانیتور 17 فلاترون پلاس ال جی دارم و یه اچ دی تی وی سامسونگ 32 اینچ با جای اچ دی ام ای نظرتون درمورد خرید کابل چیه ؟ بیشتر میخوام ببینم برای اینکه صدای خوبی داشته باشم چه کابلی بگیرم والا درست نمیدونم این کابل اچ دی ام ای صدا رو هم به تی وی وصل میکنه یا نه
کابل hdmi هم حتما بگیر. اونم 20 تومنه.... صدا هم میده...
باشه پدرام جان
خوب و حالا در مورد دسته بیسیم مشکی از مغازه های تو تهران West , Nextgen, Parto پرسیدم هیچ کدومشون دسته بیسیم مشکی ندارن واسه 360 جایی رو سراغ دارید که داشته باشه ؟
آره. تووو توپ خونه. اسم مغازه یادم نیست ولی میدوتم از 100 تا ایکس باکسی که داشت 90تاش الایت بود. دسته بی سیم مشکی رو 60 تومن میداد. هارد 120 هم 110 تومن.