راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من به طور جدی میخوام 360 بگیرم فقط قبل از خرید چند تا سوال دارم
من پولم حدود 400 هستش نظر شما چیه در مورد مدل خرید؟البته با محاسبه ی لوازم جانبی مثل کابل و از این حرفا
ایا میشه به این دوستانی که تو بازارچه کنسول میفروشن اعتماد کرد من نظرم رو ارکید پال هست.در ضمن شنیدم همه ی ارکید ها فالکون هستند درسته؟ به نظر شما از کجا بخرم بهتره میگن اقا پیام از همه جا بهتره درسته؟ لوازم جانبی رو از کجا بگیرم بهتره؟برای 12 ولت کردن فن ها چی ایا پیشنهاد میکنین این کارو؟بعد از 12 ولت کردن ایا به اینتر کولر نیازی هست؟ایا امکلان داره برای 360 ارکید فالکون با فن 12 ولت شده مشکل سه چراغع پیش بیاد احتمالش چقدره ؟اگه دست دوم باشه چی؟ در ضمن من یه دونه مانیتور 17 فلاترون پلاس ال جی دارم و یه اچ دی تی وی سامسونگ 32 اینچ با جای اچ دی ام ای نظرتون درمورد خرید کابل چیه ؟ بیشتر میخوام ببینم برای اینکه صدای خوبی داشته باشم چه کابلی بگیرم والا درست نمیدونم این کابل اچ دی ام ای صدا رو هم به تی وی وصل میکنه یا نه
از من میشنوی 1 آرکید از پیام بگیر با 1 اینتر کولر که 38 تومنه(مدل جدیدش) این از لوازم جانبی. به نظر من کنسول رو 12ولت نکن همون اینتر کولر بسشه.....
کابل hdmi هم حتما بگیر. اونم 20 تومنه.... صدا هم میده...

باشه پدرام جان

خوب و حالا در مورد دسته بیسیم مشکی از مغازه های تو تهران West , Nextgen, Parto پرسیدم هیچ کدومشون دسته بیسیم مشکی ندارن واسه 360 جایی رو سراغ دارید که داشته باشه ؟

آره. تووو توپ خونه. اسم مغازه یادم نیست ولی میدوتم از 100 تا ایکس باکسی که داشت 90تاش الایت بود. دسته بی سیم مشکی رو 60 تومن میداد. هارد 120 هم 110 تومن.

دوستان من به طور جدی میخوام 360 بگیرم فقط قبل از خرید چند تا سوال دارم
من پولم حدود 400 هستش نظر شما چیه در مورد مدل خرید؟البته با محاسبه ی لوازم جانبی مثل کابل و از این حرفا
ایا میشه به این دوستانی که تو بازارچه کنسول میفروشن اعتماد کرد من نظرم رو ارکید پال هست.در ضمن شنیدم همه ی ارکید ها فالکون هستند درسته؟ به نظر شما از کجا بخرم بهتره میگن اقا پیام از همه جا بهتره درسته؟ لوازم جانبی رو از کجا بگیرم بهتره؟برای 12 ولت کردن فن ها چی ایا پیشنهاد میکنین این کارو؟بعد از 12 ولت کردن ایا به اینتر کولر نیازی هست؟ایا امکلان داره برای 360 ارکید فالکون با فن 12 ولت شده مشکل سه چراغع پیش بیاد احتمالش چقدره ؟اگه دست دوم باشه چی؟ در ضمن من یه دونه مانیتور 17 فلاترون پلاس ال جی دارم و یه اچ دی تی وی سامسونگ 32 اینچ با جای اچ دی ام ای نظرتون درمورد خرید کابل چیه ؟ بیشتر میخوام ببینم برای اینکه صدای خوبی داشته باشم چه کابلی بگیرم والا درست نمیدونم این کابل اچ دی ام ای صدا رو هم به تی وی وصل میکنه یا نه

می تونی از آقا پیام بخری.قیمت های خیلی مناسبی میده اما خوب تا سفر بعدیش باید صبر کنی تا جنس بیاره.وسایل جانبی هم می تونی از خودشون بخری یا بگی برات بیارن.یا این که فروشگاه های توی تهران هم هستن و می تونی خرید کنی ازشون.
همه آرکید ها فالکون هستن.تا خریدی 12 ولت نکن.یه مقدار کار کن با کنسولت اگر دیدی داغ می کنه و اذیتت می کنه بعدا تصمیم بگیر.اما می تونی از اینترکولرهای مانیتور دار که NextGen داره استفاده کنی چون قدرت خیلی زیادی داره.در ضمن 12 ولت باعث 3 چراغ نمیشه چون دستگاه رو خنک می کنه.اما اگر به اشتباه سیم و ... وصل شده باشه ممکنه باعث سوختن فن بشه... ;)
مانیتورت اگر CRT هست می تونی یه تبدیل مادگی-مادگی بخری براش و یه کابل VGA بخری و کنسولت رو وصل کنی بهش.کابل HDMI هم صدا رو انتقال میده.

باشه پدرام جان

خوب و حالا در مورد دسته بیسیم مشکی از مغازه های تو تهران West , Nextgen, Parto پرسیدم هیچ کدومشون دسته بیسیم مشکی ندارن واسه 360 جایی رو سراغ دارید که داشته باشه ؟

یادم هست آقا پیام توی این سری آخری کلی دسته مشکی آورده بود.اگر تمام نکرده باشه می تونی ازش بخری.توی فروشگاه مجازی(زیر مجموعه انجمن مباحث گوناگون) تاپیکشون هست.

دوستان از جواباتون خیلی ممنونم واقعا دستتون درد نکنه بسی لذتی بردیم:biggrin1: فقط چندتا سوال دیگه داشتم این اینتر کولر های نکسن جن که مانیتور داره چنده؟به نظرتون فرق قیمت لوازم جانبی شیراز تا تهران چقدره؟ایا خود اقا پیام اینتر کولر نداره؟در ضمن ایا این ارکید های فالکون 65 نانومتری هستن همشون؟قیمت دسته ی بی سیم چنده؟این باتری که به دسته ی 360 میخوره چه مدلیه؟قلمیه کتابیه نیمه قلمیه چیه؟شارژراش چی اونا چجوریه؟این شارژر و باتری که میگن هم میشه شارژ کنی هم بازی کنی چنده؟این که میگن صدای دالبی جریانش چیه کابل مخصوص داره؟

آخرین ویرایش:
دوستان از جواباتون خیلی ممنونم واقعا دستتون درد نکنه بسی لذتی بردیم:biggrin1: فقط چندتا سوال دیگه داشتم این اینتر کولر های نکسن جن که مانیتور داره چنده؟به نظرتون فرق قیمت لوازم جانبی شیراز تا تهران چقدره؟ایا خود اقا پیام اینتر کولر نداره؟در ضمن ایا این ارکید های فالکون 65 نانومتری هستن همشون؟قیمت دسته ی بی سیم چنده؟این باتری که به دسته ی 360 میخوره چه مدلیه؟قلمیه کتابیه نیمه قلمیه چیه؟شارژراش چی اونا چجوریه؟این شارژر و باتری که میگن هم میشه شارژ کنی هم بازی کنی چنده؟

فکر می کنم قیمتش 38 هزار تومان باشه اینجور که دوستان گفتن.
آقا پیام هم اگر بگید براتون سری بعد میاره.
بله همگی 65 نانومتری هستن.
قیمت دسته سفید رنگ بین 40 تا 50 هزار تومان هست.
باطری قلمی می خوره که می تونید به جاش Play & Charge Kit بخرید که حدود 25 ساعت شارژ برای دسته نگه میداره.قیمت این Play & Charge Kit هم از 25 هزار تومان به بالاست.البته قیمتش همون دور و بر 25 هزار تومان هست. ;)

سلام،

یکی از دوستان گفتند هارد 120 110 تومنه پس هارد 20 چنده؟ آدم یه آرکید با هارد بگیره که بهتره؟

میشه چند تا عکس از این کولر های نکستجن بدین؟ یا اصلا لینکی که راجع بهش توضیح داده باشه؟

داستان این 12 ولت چیه؟

تا اونجا که من دیدم اصلا آرکید هارد نمیخوره :biggrin1: فقط مموری کارت میخوره

آریکد هم هارد میخوره ولی باید جدا بگیرید.

.قیمت کابل HDMI TO DVI چنده ؟
2.این چند تا بازی رو اگه میشه بگید چه طورن ؟
UEFA 2008 , REZ 2008 ,Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy ,
1 - از 30 تا 40 تومن

2 - من فقط euro 2008 رو بازی کردم که کامل ترین فوتبالیه که تا حالا عرضه شده. اکثر دوستان من ساکر باز بودن که با دیدن یورو برای همیشه ساکر رو ترک کردن. گرافیکش در حدیه که پیراهن خیص میشه و میچسبه و مو میریزه رو صورت
http://www.gamespot.com/xbox360/action/robertludlumsthebourneconspiracy/index.html

اولا اریکد نه و ارکید Arcade

این کجاش هارد می خوره ؟؟؟؟؟؟؟

xbox360arc.jpg

دوستان این دسته ی 360 چندتا باتری قلمی میخوره؟من خودم میتونم باتری خوب بخرم شارژر خوب باتری قلمی هم دارم ایا به نظر شما بازم باید برم شارژر و باتری مخصوص 360 بگیرم یا همینا که دارم خوبه در ضمن باتری قلمی خوب چی هست چه مارکی؟

2 تا باتری میخوره.
دوراسل باتری خوبیه و من به همه توصیه میکنم.
هر چیزی فابریک خودش خوبه ولی اگه نمیخای شارژر خود 360 رو بخری از شارژر خودت استفاده کن.

سلام،

یکی از دوستان گفتند هارد 120 110 تومنه پس هارد 20 چنده؟ آدم یه آرکید با هارد بگیره که بهتره؟

میشه چند تا عکس از این کولر های نکستجن بدین؟ یا اصلا لینکی که راجع بهش توضیح داده باشه؟

داستان این 12 ولت چیه؟

قیمت هارد 20 فکر کنم بین 65 تا 90 باشه.
تصویر این فن رو هر چی گشتم پیدا نشد که برات اینجا بذارم.
12 ولت داستانش اینطوری هست که با 12 ولت کردن فن های داخل کنسول سرعت فن ها بالا میره و تاثیر بسزایی توی خنک شدن محیط داخل کنسول داره.

تا اونجا که من دیدم اصلا آرکید هارد نمیخوره :biggrin1: فقط مموری کارت میخوره

آرکید هارد می خوره.قسمت بالای آرکید جای هارد یه درپوش گذاشته شده که وقتی برش داری زیرش کاملا جای هارد رو می بینی. ;)

1.قیمت کابل HDMI TO DVI چنده ؟
2.این چند تا بازی رو اگه میشه بگید چه طورن ؟
UEFA 2008 , REZ 2008 ,Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy ,

20-25 هزار تومان قیمت کابل HDMI هست.
این بازی ها هم دومی رو نمی دونم چیه منظورت.اما 2 تای دیگه خوب هستن.البته توی فوتبال ها Fifa 08 و PES2008 هم خیلی خوب هستن.

اولا اریکد نه و ارکید Arcade

این کجاش هارد می خوره ؟؟؟؟؟؟؟

xbox360arc.jpg

قسمت بالایی رو که می بینی یه درپوش هست که روی محل قرار گرفتن هارد گذاشته شده.این مایکروسافت همه رو پیچونده :laughing:

ممنون از console یا فکر کنم آقا پدرام،

یه سوال دوباره در مورد قیمت

مثلا پرتو که الان آرکید میده 410 تابستون احتمالا میشه 450 حدودا دیگه؟

در ضمن من یه آرکید بگیرم با یه هارد که به صرفه تره؟ میشه حدود 500 حد اکثر در حالی که پریمیوم 530 هست. اگه یه هارد 120 هم بگیرم ضرر نمیکنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or