راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کنسولهای 2006 کلا" مادربورد Launch هستن و احتمال خرابی توشون بیشتره .

اگر 2006 هست سامسونگه درایوش مگر این که تعویض شده باشه.

چنین چیزی نیست . اگه 2006 باشه که 100 درصد سامسونگ نیست . حتی اگه آکبند هم باشه .
مال خودم 06/2006 هست و هیتاچیه . آکبند و کپی خور نشده هم خریدم . پس تعویضی هم نیست .

کنسولهای 2006 کلا" مادربورد Launch هستن و احتمال خرابی توشون بیشتره .

چنین چیزی نیست . اگه 2006 باشه که 100 درصد سامسونگ نیست . حتی اگه آکبند هم باشه .
مال خودم 06/2006 هست و هیتاچیه . آکبند و کپی خور نشده هم خریدم . پس تعویضی هم نیست .

بله درسته.اون سری اول درایو Hitachi هست.ولی اکثرا 2006 ها سامسونگ بودن. ;)
به هر حال من پیشنهاد می کنم این دوستمون در صورتی بخرن که X-Clamp و 12 ولت و SM رو روش انجام بدن تا شاید مشکلی براش پیش نیاد

سلام!

آقا چه کنم صبر کردن سخته! باید تا آخر خرداد صبر کنم!

راستی یه سوال، من توی اکباتان زندگی میکنم، اگه میشه چند تا مغازه ی مطمئن برای خرید بازی معرفی کنید؟
راستی این تکین یا پردیس که با پیک میفرستن کیفیت بازیاشون چجوریه؟ جایی دیگه ای با پیک میفرسته مثل همین پرتو یا ...؟

سلام!

آقا چه کنم صبر کردن سخته! باید تا آخر خرداد صبر کنم!

راستی یه سوال، من توی اکباتان زندگی میکنم، اگه میشه چند تا مغازه ی مطمئن برای خرید بازی معرفی کنید؟
راستی این تکین یا پردیس که با پیک میفرستن کیفیت بازیاشون چجوریه؟ جایی دیگه ای با پیک میفرسته مثل همین پرتو یا ...؟

اکثر جاهایی که بازی میفروشن با پیک هم میفرستن ...
اینا خوبن :
www.nextgen.ir
www.westgame.ir
و پرتو

با سلام خدمت پدرام خان
می خوام یه ارکید بگیرم چند تا سوال داشتم؟
1-مادربوردش چیه؟از کجا بفهمم فالکون؟
2-درایورش رو از کجا بدونم چیه؟بدون باز کردن( چون از خارج از کشور میخوام بخرم)
مانیتور 2032 bw چه جوری باhdmi to dvi صدا بگیرم؟

سلام دوستان من میخوام سه تا ایکس باکس از قشم بگیرم که باز نشده باشه و بدم بندر کپی خور کنن
به نظر شما موردی نداره ؟؟؟
همچنین چون احتمالا با قایق بر میگردیم تکان قایق اسیب نمیزنه به دستگاه ؟؟؟

چجوری تشخیص بدم دستگاه باز نشده (لطفا عکس) اخه خیلی کلکن این مغازه دارا

سلام دوستان من میخوام سه تا ایکس باکس از قشم بگیرم که باز نشده باشه و بدم بندر کپی خور کنن

قشم فکر نکنم به این راحتی بتونی گیر بیاری،وسیل برقی زیاد نیست مخصوصا Xbox
اگه تو جعبه خودش باشه به تکون قایق طوریش نمیشه.
اگه بخوای مطمئن باشی که آکبند هستش،باید دور جعبه سلفون باشه،یعنی در واقع وکیوم شده باشه.
چه جوزی میتونم ازnextgenخرید کنم؟
تا حالا کسی از اقا پیام خرید کرده ؟
تلفناش تو سایتشون هست www.nextgen.ir
بله،خیلی از بچه های همین سایت ازشون خرید کردن و آدم بسیار مطمئنی هستن

با سلام خدمت پدرام خان
می خوام یه ارکید بگیرم چند تا سوال داشتم؟
1-مادربوردش چیه؟از کجا بفهمم فالکون؟
2-درایورش رو از کجا بدونم چیه؟بدون باز کردن( چون از خارج از کشور میخوام بخرم)
مانیتور 2032 bw چه جوری باhdmi to dvi صدا بگیرم؟

1. آرکید مادربوردش 100% فالکون هست.اگر هم می خوای بدونی فالکون هست یا نه روی جعبه یه برچسب زده که روش باید عبارت 175w رو ببینی.روی آداپتور کنسول هم باید این عبارت قید شده باشه.
2. درایو رو نمی تونی تشخیص بدی.مگر اطلاعات روی برچسب روی جعبه رو برداری و توی سایت 360Drives.Com جستجو کنی.
برای صدا گرفتن از کابل Composite همراه آرکید می تونی استفاده کنی،از تبدیل صدای همراه کابل HDMI که توی پک الایت هست هم می تونی استفاده کنی.

خیر موردی نداره.جعبه مقاوم هست اگر ضربه شدید نخوره اصلا موردی پیش نمیاد.
تنها راه تشخیص این که باز نشده باشه به پلمب روی جعبه می تونی نگاه کنی.توی مدل های PAL کل جعبه رو کامل با یه پلاستیک نسبتا ضخیم پلمب کردن ولی رجیون های دیگه رو فقط با یه برچسب دایره ای من دیدم پلمب می کنن.

چه جوزی میتونم ازnextgenخرید کنم؟
تا حالا کسی از اقا پیام خرید کرده ؟

برای خرید از NextGen بهشون زنگ میزنید.سفارش میدید.پول رو میریزید حسابشون و کنسول رو و مابقی وسایلی که خواستید رو پست می کنن.
آقا پیام هم خیلی از بچه های سایت ازش خرید کردن و می کنن.من خودم ازش 2 هفته پیش یه الایت خریدم.خیلی هم ازش راضی هستم ;)

اقا من پریمیوم کپی خور شده با درایو بن کیو با 2تا سیدی اورجینال 480 پیدا کردم ارزش داره بخرم
جای مطمئنی هم هست

راستی یو سی هم هست

آخرین ویرایش:
اقا من پریمیوم کپی خور شده با درایو بن کیو با 2تا سیدی اورجینال 480 پیدا کردم ارزش داره بخرم
جای مطمئنی هم هست

راستی یو سی هم هست

قیمت خیلی مناسب هست.فقط براش باید یه تبدیل 110 به 220 بخری. ;) البته بالای 500w باشه تبدیل.

پدرام جان اگه میشه گویشتو جواب بده پیغام خصوصی هم میزنمم جواب نمیدی .

فقط یه سوال دیگه هم داشتم در مورد کپی خور کردن روش کپی خور کردن چیه ؟

پدرام جان اگه میشه گویشتو جواب بده پیغام خصوصی هم میزنمم جواب نمیدی .

فقط یه سوال دیگه هم داشتم در مورد کپی خور کردن روش کپی خور کردن چیه ؟

آموزش رو اینجا بخون :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096

فردا صبح هم تماس بگیرید بر میدارم.متاسفانه مواقعی که زنگ زدید نبودم.واقعا عذر می خوام:blushing:

دوستان من به طور جدی میخوام 360 بگیرم فقط قبل از خرید چند تا سوال دارم
من پولم حدود 400 هستش نظر شما چیه در مورد مدل خرید؟البته با محاسبه ی لوازم جانبی مثل کابل و از این حرفا
ایا میشه به این دوستانی که تو بازارچه کنسول میفروشن اعتماد کرد من نظرم رو ارکید پال هست.در ضمن شنیدم همه ی ارکید ها فالکون هستند درسته؟ به نظر شما از کجا بخرم بهتره میگن اقا پیام از همه جا بهتره درسته؟ لوازم جانبی رو از کجا بگیرم بهتره؟برای 12 ولت کردن فن ها چی ایا پیشنهاد میکنین این کارو؟بعد از 12 ولت کردن ایا به اینتر کولر نیازی هست؟ایا امکلان داره برای 360 ارکید فالکون با فن 12 ولت شده مشکل سه چراغع پیش بیاد احتمالش چقدره ؟اگه دست دوم باشه چی؟ در ضمن من یه دونه مانیتور 17 فلاترون پلاس ال جی دارم و یه اچ دی تی وی سامسونگ 32 اینچ با جای اچ دی ام ای نظرتون درمورد خرید کابل چیه ؟ بیشتر میخوام ببینم برای اینکه صدای خوبی داشته باشم چه کابلی بگیرم والا درست نمیدونم این کابل اچ دی ام ای صدا رو هم به تی وی وصل میکنه یا نه

باشه پدرام جان

خوب و حالا در مورد دسته بیسیم مشکی از مغازه های تو تهران West , Nextgen, Parto پرسیدم هیچ کدومشون دسته بیسیم مشکی ندارن واسه 360 جایی رو سراغ دارید که داشته باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or